Een merk easyvoyage

Camping Janse

Janse Zeeland - Zoutelande visuel 1/3
Janse Zeeland - Zoutelande visuel 2/3
Janse Zeeland - Zoutelande visuel 3/3

Hoogtepunten

  • Uitstekende geografische ligging :

    Toegang zee

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Janse op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 29/03

  • Sluitingsdatum: 03/11

  • Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
  • Locations-number-locatif 11

  • Surface-camping : 3 ha


Know-All-About-Camping

Camping Janse ligt aan het strand van Zoutelande in de prachtige kuststreek van Zeeland in Nederland.

Kamperen aan zee in Nederland

Vakantiegangers die op zoek zijn naar een kampeervakantie aan het water in Nederland zijn van harte welkom op Camping Janse. Het strand van Zoutelande ligt tegenover de camping en nodigt uit tot heerlijke dagen met uw gezin of familie. Vakantiegangers kunnen zich uitstrekken op het zand en genieten van de zon, afkoelen in het water, vissen of gewoon lekker wandelen. Jong en oud zullen ook genieten van het vliegeren op dit grote zandstrand. Dit strand wordt de ontmoetingsplaats voor alle vakantiegangers die willen ontspannen en plezier maken in een bevoorrechte omgeving waar de verkwikkende zeelucht zorgt voor tonus en welzijn. Vanaf Camping Janse kunnen kampeerders zich ook aansluiten bij fiets- en wandelpaden om de omgeving te ontdekken.

Familiecamping met animatie in Zeeland

Op Camping Janse is een animatieteam verantwoordelijk voor het organiseren van activiteiten waar jong en oud plezier aan beleven. Tijdens hun verblijf kunnen vakantiegangers Hollandse spelletjes spelen, obstacle racen, zich vermaken in een opblaasbare speeltuin, meedoen aan voetbalspelletjes en genieten van vele andere activiteiten die zorgen voor kleurrijke dagen.

Huur een vakantiehuis aan zee in Nederland

Op Camping Janse kunnen vakantiegangers een chalet huren op een steenworp afstand van de zee. Deze camping biedt verschillende chalet-modellen om aan ieders wensen te voldoen. Je kunt er met maximaal 6 personen verblijven en genieten van een volledig uitgeruste keuken, woonkamer, badkamer, terras en alle comfort om je thuis te voelen.

Campings in de buurt

Populairste steden