Een merk easyvoyage

Camping Westkapelle

Westkapelle Zeeland - Westkapelle visuel 1/3
Westkapelle Zeeland - Westkapelle visuel 2/3
Westkapelle Zeeland - Westkapelle visuel 3/3

Hoogtepunten

  • Uitstekende geografische ligging :

    Toegang zee

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Westkapelle op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

    Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
  • Locations-number-locatif 1


Know-All-About-Camping

Camping Westkapelle is een camping aan het water in Nederland in de regio Zeeland. Deze camping nodigt u uit om te genieten van een bevoorrechte omgeving aan zee die zeer ontspannend is.

Kamperen aan zee in Nederland

Camping Westkapelle is de ideale plek voor een ontspannen vakantie aan zee in Nederland. Deze camping ligt aan zee en nodigt vakantiegangers uit om de prachtige stranden met blauwe vlag te bereiken. Deze onderscheiding geeft aan dat de stranden schoon zijn en dat het zeewater niet vervuild is. De kwaliteit van deze stranden belooft uitzonderlijke zwemomstandigheden. Terwijl ouders ontspannen op het zand tussen het zwemmen door, kunnen kinderen genieten van de aangeboden spelletjes. Voor optimaal comfort zijn er toiletten en douches beschikbaar op het strand. Deze locatie aan zee is ideaal voor mooie wandelingen. Liefhebbers kunnen hand in hand langs de zee wandelen en op de fietspaden langs de duinen kun je langs de kust fietsen terwijl je de frisse zeelucht inademt.

Gezellige familiecamping in Nederland

In het hoogseizoen kunnen vakantiegangers die op Camping Westkapelle verblijven genieten van gezellige momenten dankzij kleurrijke animatie. Het campingteam organiseert leuke activiteiten met opblaasbare spellen, lasergamen, knutselworkshops, voetbalwedstrijden en ander vermaak van allerlei aard. Kampeerders kunnen samenkomen voor jeu de boules toernooien met een barbecue aan het eind.

Op het terrein van Camping Westkapelle kunnen jong en oud zich vermaken in de speelzaal die beschikbaar is. Er staat een tafeltennistafel, een biljarttafel en diverse speeltoestellen. Om kinderen zoveel mogelijk herinneringen te laten maken, is er ook een buitenspeeltuin.

Campings in de buurt

Populairste steden