Camping Rhederlaagse Meren

Rhederlaagse Meren Gelderland - lathum visuel 1/2
Rhederlaagse Meren Gelderland - lathum visuel 2/2

Hoogtepunten

  • Het waterpark :

    Zwembad

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Rhederlaagse Meren op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Locations-number-locatif 10


Know-All-About-Camping

Camping Rhederlaagse Meren ligt in de provincie Gelderland in Nederland en nodigt het hele gezin uit voor een onvergetelijk verblijf in een groen meer.

Familiecamping met buitenzwembad in Nederland

Tijdens mooie zomerdagen in Nederland gaat er niets boven genieten van het plezier van zwemmen naar believen. Op de Camping Rhederlaagse Meren zal het hele gezin genieten van een duik in het buitenzwembad dat beschikbaar is. Vroeg in de ochtend, bij het geluid van de natuur die wakker wordt, kunnen de minder voorzichtige baantjes gaan voor verfrissend en verkwikkend water en de dag beginnen met tonus. De kleintjes zijn niet vergeten omdat er een peddelpartij aanwezig is, oppervlakkig en aangepast aan deze. Aan de rand van het water zullen vakantiegangers die op zoek zijn naar ontspanning niet nalaten te luieren op het zonnige gazon en dus genieten van ontspannen zonnebaden. Ontspanning, spelen en zwemmen hebben voorrang op camping Rhederlaagse Meren.

Familie- en campingvakanties aan het meer in Nederland

De geneugten van water zullen meer dan aanwezig zijn op camping Rhederlaagse Meren. Naast het aangename zwembad, biedt deze laatste zijn vakantiegangers een uitstekende locatie aan het meer. Een prachtig zandstrand wacht op jong en oud die plezier en ontspanning zullen hebben. Het kalme en zachte water van het meer belooft aangenaam zwemmen, terwijl een grote waterspeeltuin is geïnstalleerd voor het grootste geluk van de kinderen. De waterfaciliteiten die deel uitmaken van deze enorme speeltuin zorgen voor de jongste dagen van plezier.

Glamping verblijf in Nederland

Voor degenen die een origineel verblijf in Nederland willen doorbrengen, biedt Camping Rhederlaagse Meren het huren van safaritenten. Deze luxe tenten zijn geschikt voor 6 personen en beschikken over een ruime woonkamer, een open keuken, twee slaapkamers en een overdekt terras met uitzicht op een groene tuin. Op Camping Rhederlaagse Meren zijn ook verschillende chalet-modellen te huur.

Campings in de buurt

Populairste steden