Een merk easyvoyage

Camping Waalstrand

Waalstrand Gelderland - Gendt visuel 1/3
Waalstrand Gelderland - Gendt visuel 2/3
Waalstrand Gelderland - Gendt visuel 3/3

Hoogtepunten

  • Het waterpark :

    Zwembad

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Waalstrand op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 01/04

  • Sluitingsdatum: 30/09

  • Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
  • Locations-number-locatif 6

  • Surface-camping : 4 ha


Know-All-About-Camping

Camping Waalstrand is een familiecamping aan het water in de regio Gelderland in Nederland.

Familiecamping met zwembad in Nederland

Tijdens hun zomervakantie in Nederland kunnen gasten op Camping Waalstrand afkoelen met een buitenzwembad. Het hele gezin zal een geweldige tijd hebben in dit zwembad, waar u kunt zwemmen, plezier hebben en ontspannen. Tussen het zwemmen door zal het heel aangenaam zijn om te zonnebaden in de Nederlandse zon en te genieten van geweldige momenten van ontspanning. Er is niets beters om de dag goed te beginnen dan een duik te nemen in het zwembad op Camping Waalstrand en te genieten van een vleugje frisheid.

Kamperen aan de waterkant in Holland

Door te verblijven op Camping Waalstrand kunnen kampeerders genieten van een vakantie in Nederland. Deze familiecamping ligt aan de rand van het water en nodigt u uit om te zwemmen in een verfrissend en zoet water. Er is een zandstrand aanwezig waar ouders kunnen rusten terwijl de kinderen plezier hebben.

Geanimeerde familiecamping in Holland

Op Camping Waalstrand zullen vakantiegangers er zeker van zijn dat ze zich niet zullen vervelen, hoe oud ze ook zijn. Een speelplaats is bijzonder aanwezig en nodigt uit om te genieten van een petanque, een gigantisch schaakspel, een pingpongtafel en een trampoline. Kinderen kunnen veel plezier beleven dankzij de skelters die gratis beschikbaar zijn en waarmee ze furieuze races kunnen maken. Kinderen zullen genieten van het maken van zandkastelen op het strand, het zoeken naar schelpen en het ontmoeten van paarden tijdens wandelingen in de omliggende vlaktes. Bij gelegenheid biedt Camping Waalstrand het hele gezin deel aan kampvuren of schuimpartijen.

Campings in de buurt

Populairste steden