Een merk easyvoyage

Camping am Badesee

Camping am Badesee Steiermark - Molens visuel 1/1

Hoogtepunten

  • De kinderclub :

    Child-animations

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping am Badesee op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 30/04

  • Sluitingsdatum: 27/09

  • Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
  • Locations-number-locatif 1

  • Surface-camping : 2 ha


Know-All-About-Camping

Camping am Badesee ligt aan een meer in de prachtige regio Stiermarken in Oostenrijk. Deze familiecamping aan het water biedt een verblijf op het platteland en geniet van een prachtig panorama.

Gezinsvakantie in Oostenrijk

Camping am Badesee ligt in Boven-Stiermarken, het is het startpunt voor natuurlijke plaatsen die bevorderlijk zijn voor verschillende activiteiten die u met familie kunt delen. Zowel volwassenen als kinderen zullen worden gefascineerd door deze groene en ontspannen omgeving die u uitnodigt om plezier te hebben, rond te lopen en te genieten van de ongerepte natuur. Op een paar minuten van de camping kunnen vele circuits van avontuurlijke ritten worden bereikt die geschikt zijn voor gezinnen met kinderen. De jongsten gaan graag wandelen met ezels, geiten of lama's.

Op de camping zullen kinderen zich niet vervelen! Aan het meer is een speeltuin beschikbaar voor kinderen. Ze zullen blij zijn om te genieten van het gebruik van schommels, glijbanen, een houten tractor, een zandbak en zelfs een mini-boerderij die ze graag bezoeken om in contact te komen met dieren. Tijdens de zomervakantie krijgt de jongste de kans om deel te nemen aan wekelijkse activiteiten en activiteiten, waaronder verschillende behendigheidsspellen, make-upsessies en Olympische Spelen. Een pad aangepast aan kinderwagens omzeilt het meer en laat gezinnen zeer aangename wandelingen maken.

Natuurvakanties in Oostenrijk

Door te verblijven op Camping am Badesee kunnen vakantiegangers genieten van de schoonheid van het natuurpark Zirbitzkogel-Grebenzen. De laatste staat bekend om zijn speciale schoonheid en ook om de manier waarop mensen er voor zorgen en voor zorgen. Veel activiteiten en wandelingen zijn beschikbaar voor vakantiegangers die met verbazing de fauna, de flora, de geschiedenis en de inwoners zullen ontdekken. De te bezoeken locaties ontbreken niet en het is mogelijk om het museum Neumarkt, het meer Furtnerteich, de abdij van Saint Lambrecht of de vuursteen te bezoeken die de grootste ruïne van Stiermarken is.

Populairste steden