Een merk easyvoyage

Camping Im Dörfl

Camping Im Dörfl Steiermark - Irrigatie visuel 1/4
Camping Im Dörfl Steiermark - Irrigatie visuel 2/4
Camping Im Dörfl Steiermark - Irrigatie visuel 3/4
Camping Im Dörfl Steiermark - Irrigatie visuel 4/4

Hoogtepunten

  • Het waterpark :

    Zwembad

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Im Dörfl op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

    Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
  • Locations-number-locatif 5

  • Surface-camping : 1 ha


Know-All-About-Camping

Camping Im Dörfl nodigt u uit om het weelderige berglandschap van de prachtige regio Stiermarken in Oostenrijk te ontdekken.

Actieve zomervakantie in Oostenrijk

Vakantiegangers die een vakantie willen doorbrengen rijk aan activiteiten in de Oostenrijkse bergen, zullen absoluut dol zijn op Camping Im Dörfl. De laatste profiteert van een bevoorrechte locatie in het hart van de natuur, het zal het startpunt zijn naar de bergen rond de Grimming, die perfecte plaatsen zijn om verschillende activiteiten uit te oefenen. Alleen, als koppel, met familie of vrienden, zullen natuurliefhebbers en avonturiers gegarandeerd een droomvakantie doorbrengen door te kiezen voor de camping Im Dörfl. In de Wanderbaren Ennstal, van de vallei tot de top, is het mogelijk om vele gemarkeerde wandelingen en wandelpaden door weelderige berglandschappen te bereiken. Wandelliefhebbers kunnen Nordic Walking in een unieke omgeving beoefenen. Spannende excursies kunnen worden ervaren, vooral bij een bezoek aan Grimmig. Fans van sensaties kunnen klimmen.

Fietsen en mountainbiken zullen ook de ontmoetingsplaats zijn en sensatiezoekers zullen de mogelijkheid hebben om de Zipline 65 km / u te maken van de berg naar het dal op 2,5 km. Het is ook mogelijk om sky-walk op de Dachstein te doen, paragliden, raften of canyoning.

Kamperen met natuurlijk zwembad in Oostenrijk

Op Camping Im Dörfl kunnen vakantiegangers genieten van het plezier van zwemmen in vrede. In een weelderige bergachtige omgeving is het inderdaad mogelijk om een duik te nemen in de natuurlijke zwemvijver die beschikbaar is voor vakantiegangers. Het pure en verfrissende water zorgt ervoor dat het hele gezin uitzonderlijke badmomenten doorbrengt.

Hutverhuur in Oostenrijk

Wil je in het verleden springen? Camping Im Dörfl biedt aan om oude houten hutten te huren die uitnodigen om terug te keren in 1873. Deze luxe hutten zijn zeer goed uitgerust en zeer comfortabel. Voor 2 tot 6 personen hebben ze een woonkamer met houtkachel, ingerichte keuken, badkamer, comfortabele kamers en een balkon. In een unieke bergachtige omgeving garanderen deze chalets een uitzonderlijk verblijf.

Populairste steden