Een merk easyvoyage

Camping Rosskogler

Camping Rosskogler Steiermark - Land Aflenz visuel 1/2
Camping Rosskogler Steiermark - Land Aflenz visuel 2/2

Hoogtepunten

Wifi Restaurant

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Rosskogler op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Locations-number-locatif 2


Know-All-About-Camping

Camping Rosskogler nodigt u uit voor een vakantie in de Oostenrijkse bergen, weg van lawaai en stress in een idyllische omgeving in het midden van Stiermarken.

Kamperende voeten in het water in Oostenrijk

Camping Rosskogler ligt in het hart van de natuur van Hoschshwab en is het ideale startpunt voor vakantiegangers die willen genieten van het waterplezier. In een uitzonderlijke groene omgeving kunnen vakantiegangers profiteren van de aanwezigheid van de Seebach vrijetijdsvijvers die zwemmen tussen mei en september mogelijk maken. Op het terrein zijn twee zwembaden toegankelijk en bieden water van uitzonderlijke kwaliteit. Tijdens het zwemmen of loungen op het gras, kunnen vakantiegangers genieten van uitzonderlijke landschappen die hen prachtige herinneringen zullen achterlaten.

Familiecamping in Oostenrijk

Zowel kinderen als volwassenen zullen een geweldige tijd kunnen doorbrengen op Camping Rosskogler dankzij de verschillende faciliteiten die ze bieden. Voor peuters zullen de geneugten van water op het rendez-vous zijn dankzij de aanwezigheid van een klein zwembad. Door de geringe diepte van dit kinderbad kunnen de jongste kinderen in alle veiligheid afkoelen en plezier beleven. Een speeltuin is ook beschikbaar voor kinderen om plezier te hebben en nieuwe vrienden te maken. Een zandbak is ook aanwezig voor jongere gasten. Gedurende deze tijd is het mogelijk voor vakantiegangers die willen genieten van de aanwezigheid van een ping-pong en een beachvolleybalveld.

Kamperen met restaurant in Oostenrijk

In het hart van Camping Rosskogler is een charmant restaurant met een warme sfeer. Dit restaurant is een ontmoetingsplaats voor jong en niet zo jong die een geweldige tijd kunnen doorbrengen terwijl ze een adembenemend uitzicht op de bergen bewonderen. Een breed scala aan zelfgemaakte gerechten wordt aangeboden aan vakantiegangers die typische Stiermarkse gerechten kunnen ontdekken. Op Camping Rosskogler hoeven vakantiegangers dus alleen maar comfortabel onder de tafel te zitten en te genieten van heerlijke gerechten.

Populairste steden