Een merk easyvoyage

Camping {Naam} : De Gids

Hier is de lijst van 3 campings in {Naam} en 7 campings in de omgeving. De top 10 beste campings wordt als eerste aan u gepresenteerd. Dit zijn de populairste in {Naam} en omgeving. > Lire +

Uw camping kiezen in {Naam}

Camping {Naam} : De Gids -

clique

Campingplatz in weniger als 15 km à Salzburg

Campingplatz in weniger als 31 km à Salzburg

Waging am See Beieren - Strijd op het meer visuel 1/1
Strijd op het meer

-

Beieren
Waging am See Beieren - Strijd op het meer visuel 1/1

Toegang meer Kinderclub Waterglijbaan Wifi Wellnessruimte Restaurant Insolite

Camping Waging am See is een gezinsvriendelijke 5-sterrencamping in Beieren met accommodatie aan een groot zwemmeer. Kamperen in Beieren met zwemmeer De geneugten van water zijn op de afspraak op Camping Waging am See. Bij mooi weer zullen gasten van deze de aanwezigheid van een groot zwemmeer waarderen. Verfrissend naar believen, zal dit natuurlijke zwembad de ontmoetingsplaats zijn voor jong en oud die zeer aangename momenten kunnen doorbrengen. Zwemliefhebbers hebben voldoende ruimte om te zwemmen, terwijl anderen liever in alle rust door het water worden weggevoerd. Kinderen zullen op hun beurt uren plezier hebben dankzij de leuke uitrusting die het zwemmeer vergezelt. Aan de rand van het water kunt u uitrusten in de Beierse zon op een 2 km lang kiezelstrand. Zodat iedereen met de grootst mogelijke veiligheid van het zwemmeer kan genieten, staat het strand onder toezicht van gekwalificeerde redders. Romantisch en ongewoon verblijf in Beieren Stelletjes die op zoek zijn naar romantiek en originaliteit zijn welkom op Camping Waging am See. Deze biedt het huren van hutten vaten, houten accommodaties, ongewoon en gezellig tegelijk. Door te kiezen voor deze ongewone vakantie in Beieren kunnen stelletjes elkaar ontmoeten en een buitengewoon verblijf delen. Voor gezinnen die een originele vakantie willen doorbrengen, is er ook een vatmodel geschikt voor 4 personen beschikbaar op Camping Waging am See. Huur een hut in Beieren Op Camping Waging am See is het mogelijk voor degenen die houten lodges willen huren. Ze zijn geschikt voor 3 personen en hebben een koelkast, een koffiezetapparaat, een houtskoolbarbecue, een kachel en een tv. Deze huurlodges, gelegen op een groene site, zullen uw verblijf onvergetelijk maken.

Zie de camping

Campingplatz in weniger als 32 km à Salzburg

Camping Grubhof Salzburg - St. Martin bij Lofer visuel 1/3
Camping Grubhof Salzburg - St. Martin bij Lofer visuel 2/3
Camping Grubhof Salzburg - St. Martin bij Lofer visuel 3/3
St. Martin bij Lofer

-

Salzburg
Camping Grubhof Salzburg - St. Martin bij Lofer visuel 1/3
Camping Grubhof Salzburg - St. Martin bij Lofer visuel 2/3
Camping Grubhof Salzburg - St. Martin bij Lofer visuel 3/3

Toegang rivier Wellnessruimte

Camping Grubhof is een luxe camping midden in de bergen in de Oostenrijkse regio Salzburg. Wellnessvakanties in Oostenrijk Camping Grubhof is de ideale plek voor een wellnessvakantie in Oostenrijk. Inderdaad, deze laatste heeft prachtige gebieden die zijn toegewijd aan welzijn, waardoor u speciale momenten van ontspanning en ontspanning kunt doorbrengen. In een ontspannen sfeer kunt u genieten van de aanwezigheid van luxe sauna's op de eerste verdieping van het wellnesscentrum. In een decor van hout, steen en warme kleuren zullen vakantiegangers de aanwezigheid van een grenen sauna met een panoramisch uitzicht van 90 ° waarderen. Een 60 ° alpiene sauna is ook aanwezig en biedt ook een prachtig panoramisch uitzicht. De sauna's hebben ook een zoutstoombad, een infraroodcabine, een UV-ruimte en een Kkneipp-zwembad. Met deze eersteklas voorzieningen kunnen vakantiegangers ontspannen terwijl ze genieten van een adembenemend uitzicht op de bergen. Op de bovenste verdieping van het wellnesscentrum kunnen vakantiegangers genieten van een speciale massageruimte. Terwijl u een adembenemend uitzicht bewondert, is het mogelijk om te genieten van massages en lichaamsbehandelingen aangeboden door een onafhankelijke specialist. Een ontspanningsruimte is ook aanwezig met ligstoelen en dakramen. Voor degenen die voor hun lichaam willen zorgen terwijl ze actief blijven, is een fitnessruimte beschikbaar. Sportvakanties in de bergen in Oostenrijk Dankzij de bevoorrechte locatie van Camping Grubhof in het hart van de bergen kunnen buitensportliefhebbers een vakantie doorbrengen die rijk is aan activiteiten. Vanaf de camping is het mogelijk om te genieten van de ongerepte natuur door te wandelen, klimmen of via ferrata. In de rivieren kun je zwemmen en wildwatersporten beoefenen, terwijl anderen liever gaan fietsen of mountainbiken.

Zie de camping
Camping Berau Opper-Oostenrijk - St. Wolfgang visuel 1/3
Camping Berau Opper-Oostenrijk - St. Wolfgang visuel 2/3
Camping Berau Opper-Oostenrijk - St. Wolfgang visuel 3/3
St. Wolfgang

-

Opper-Oostenrijk
Camping Berau Opper-Oostenrijk - St. Wolfgang visuel 1/3
Camping Berau Opper-Oostenrijk - St. Wolfgang visuel 2/3
Camping Berau Opper-Oostenrijk - St. Wolfgang visuel 3/3

Toegang meer Wifi Wellnessruimte Restaurant Jacuzzi

Op een camping aan het water, net als in een huuraccommodatie met alle comfort, kunnen vakantiegangers een droomvakantie doorbrengen op camping Berau aan het meer van Wolfgang. Wellnessvakanties in Oostenrijk Door op Camping Berau te verblijven, kunnen vakantiegangers een verblijf doorbrengen onder het teken van welzijn. Inderdaad, deze high-end camping gelegen aan het meer nodigt iedereen uit die wil genieten van de faciliteiten gericht op ontspanning. Een uitstekende Finse sauna staat ter beschikking van vakantiegangers die echte momenten van ontspanning willen beleven. In alle seizoenen garandeert deze houten sauna dat ontspanningsliefhebbers kunnen ontspannen en alle stress kunnen elimineren die zich gedurende het jaar heeft opgehoopt. Voor nog meer ontspanning kunnen vakantiegangers genieten van massages aangeboden door een professionele masseuse. Inderdaad, op Camping Berau is het mogelijk om te genieten van lichaamsverzorging met etherische oliën. niets beter voor diepe ontspanning en totaal welzijn dan genieten van echte massages en aromatherapiesessies. Actieve vakanties in Oostenrijk Naast ontspanning en ontspanning is sporten in een uitzonderlijke omgeving ook een ideale manier om u op uw best te voelen. In een behouden en groene natuur kunnen vakantiegangers verschillende buitenactiviteiten beoefenen. Wandelen en wandelen zijn perfecte activiteiten om te genieten van prachtige verborgen landschappen en verborgen hoekjes rondom Camping Berau. Rondom het meer en verder weg in de regio, kunnen vakantiegangers die het willen waarderen de aanwezigheid van klimplekken geschikt voor alle niveaus. Het zal mogelijk zijn om de via ferrata Postalm-Klamm te bereiken, een referentie voor kenners. Skivakanties in Oostenrijk Camping Berau is het hele jaar geopend, wintersporters kunnen genieten van de bevoorrechte locatie van deze laatste. De regio rond het meer van Wolfgang nodigt u uit om te genieten van een uitzonderlijke omgeving die bevorderlijk is voor winteractiviteiten. Skiën, langlaufen, wandelen, rodelen, schaatsen of sleeën zijn slechts enkele van de activiteiten die vakantiegangers zullen genieten in een prachtige omgeving tijdens hun wintervakantie in Oostenrijk.

Zie de camping

Uw camping kiezen in {Naam}

Je vindt 3 campings op {Naam} {Prepositie:Zone} Salzburg om je vakantie door te brengen. Als u uw zoekopdracht uitbreidt en Salzburg ontdekt u 7 campings binnen 20 km van {Naam}. 

{[Als het strand je aanspreekt en Salzburg, dan kun je een huuraccommodatie boeken op een van de 0 campings aan zee. ].}.