Een merk easyvoyage

Camping Parque Municipal de Campismo de Pedrogao

Parque Municipal de Campismo de Pedrogao Centrum - Pedrogão Grande visuel 1/3
Parque Municipal de Campismo de Pedrogao Centrum - Pedrogão Grande visuel 2/3
Parque Municipal de Campismo de Pedrogao Centrum - Pedrogão Grande visuel 3/3

Hoogtepunten

Wifi Restaurant

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Parque Municipal de Campismo de Pedrogao op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

    Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
  • Locations-number-locatif 20

  • Surface-camping : 9 ha


Know-All-About-Camping

Het Parque Municipal de Campismo de Pedrogao is een familiecamping in Pedrogão Grande in de regio Midden-Portugal. De bevoorrechte locatie dicht bij de zee en de kwaliteitsdiensten garanderen een aangename kampeervakantie in Portugal.

Kamperen in de buurt van de zee in Portugal

Door te verblijven in het Parque Municipal de Campismo de Pedrogao kunnen vakantiegangers genieten van een bevoorrechte locatie aan de Portugese kust. Inderdaad, kamperen bij het vinden in de buurt van een zandstrand, zal het voor het hele gezin mogelijk zijn om te genieten van alle geneugten van zwemmen, spelen en ontspanning in een absoluut hemelse omgeving. Wat is een betere manier om van uw vakantie in Portugal te genieten dan op een camping aan zee te verblijven? Het stadspark van Campismo de Pedrogao is de ideale plek voor een geslaagde vakantie. Terwijl de kinderen zich vermaken op het strand, kunnen ouders lekker luieren op het warme zand en zonnebaden. De verfrissende zee nodigt u ook uit voor een geweldige tijd zwemmen. Watersportliefhebbers kunnen gaan windsurfen.

Bungalowverhuur aan de Portugese kust

In het Parque Municipal de Campismo de Pedrogao kunnen vakantiegangers genieten van een droomlocatie terwijl ze genieten van absoluut comfort door een van de huuraccommodaties te kiezen die door de camping worden aangeboden. De aanwezigheid van bungalows op de camping stelt diegenen die dat wensen in staat om te genieten van totaal comfort, stellen en gezinnen. Er gaat niets boven comfort thuis om van uw vakantie in Portugal te genieten.

Op de camping zullen vakantiegangers van alle leeftijden zich niet vervelen. Kinderen hebben inderdaad een speeltuin voor de lol en gedurende deze tijd kunnen sportliefhebbers op het land werken dat tot hun beschikking staat.

Campings in de buurt

Populairste steden