Een merk easyvoyage

Camping Tomar : De gids 4 Campingplätze zum Vergleichen

Camping Tomar : De gids - 2 campings à comparer

Redondo Centrum - Tomar visuel 1/3
Redondo Centrum - Tomar visuel 2/3
Redondo Centrum - Tomar visuel 3/3
Redondo Centrum - Tomar visuel 1/3
Redondo Centrum - Tomar visuel 2/3
Redondo Centrum - Tomar visuel 3/3

Wifi

Camping Redondo ligt in het centrum van Portugal, in de provincie Santarém. De ontspannen omgeving zal vakantiegangers verrukken die op zoek zijn naar rust, die hun tent kunnen plaatsen en kunnen kiezen om een volledig uitgerust huis te huren. Camping met zwembad in de provincie Santarém Tijdens hun verblijf op Camping Redondo zullen gasten van deze laatste genieten van de aanwezigheid van een buitenzwembad. Het geluk zal totaal zijn tijdens de hete zomerdagen en dat de vakantiegangers in staat zullen zijn om met verfrissende water te duiken! Dit prachtige zwembad op menselijke schaal zal zowel volwassenen als kinderen verrassen die niet zullen nalaten te genieten en te ontspannen. Tussen zwemmen door gaat er niets boven loungen in de Portugese zon om te genieten van ontspannende luie dagen. Direct naast het zwembad nodigt de bar van de camping u uit om op het schaduwrijke terras te zitten om te genieten van een koel drankje of een kopje koffie terwijl de kinderen zich vermaken in het zwembad. Met Camping Redondo kunnen vakantiegangers genieten van hun verblijf in Portugal! Actieve vakanties in Portugal Tijdens hun verblijf op Camping Redondo hebben vakantiegangers de mogelijkheid om hele dagen te rusten, maar degenen die dat wensen, zullen ook genieten van een veelheid aan activiteiten. De omgeving van de camping is ideaal om te wandelen en de camping biedt gedetailleerde kaarten in verschillende talen. Op de camping zelf, een buitenfitnessruimte met machines en beschikbaar in een groene omgeving. Om je goed te voelen in je lichaam en in je hoofd gaat er niets boven deelname aan Thai Chi- en yogasessies. Kinderen zullen graag pony rijden. Niet ver van Camping Redondo kunnen watersportliefhebbers gaan kanovaren, kajakken, wakeboarden en paddleboarden.

Zie de camping
Pelinos-Tomar Centrum - Tomar visuel 1/3
Pelinos-Tomar Centrum - Tomar visuel 2/3
Pelinos-Tomar Centrum - Tomar visuel 3/3
Tomar

-

Centrum
Pelinos-Tomar Centrum - Tomar visuel 1/3
Pelinos-Tomar Centrum - Tomar visuel 2/3
Pelinos-Tomar Centrum - Tomar visuel 3/3

Camping Pelinos-Tomar ligt in de centrale regio van Portugal, in weelderig groen. Natuurkamperen in Portugal met zwembad Vakantiegangers die bevoorrechte momenten van zwemmen en ontspannen op het platteland in Portugal willen doorbrengen, zullen worden veroverd door het zwembad dat wordt voorgesteld door Camping Pelinos-Tomar. Dit laatste nodigt inderdaad zijn vakantiegangers uit om een geweldige tijd door te brengen met familie of vrienden, dankzij het prachtige buitenzwembad. Dit charmante zwembad biedt verfrissend water dat meer dan één zal verrukken tijdens de warme Portugese dagen. Rond het water staan ligstoelen opgesteld op een zacht gazon en kunt u in vrede ontspannen voor momenten van nietsdoen die zeer bevoorrecht zijn. Dit zwembad van Camping Pelinos-Tomar zorgt ook voor een echt welzijn dankzij de groene en intieme omgeving. Toeristisch verblijf in Portugal Door te verblijven op Camping Pelinos-Tomar kunnen vakantiegangers genieten van de rijkdom van Portugal. Dichtbij de camping is het mogelijk om het middeleeuwse stadje Tomar te ontdekken. De laatste is vooral bekend om zijn Convento de Cristo, een klooster dat op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat. Het historische centrum van de stad zal bezoekers verrassen die kunnen wandelen en een rijk cultureel erfgoed kunnen bewonderen. Op 19 km van de camping is het mogelijk om Constância te bereiken, een idyllisch dorp op een berghelling waar de rivier de Taag samenkomt met de rivier de Zêzere. De witte historische huizen karakteriseren het dorp dat wandelaars zal verrassen door zijn kleine kruisende straten en uitzicht op de rivier. Verder weg ligt het kasteel Almourol, een sprookjeskasteel midden op het water op een rots. Natuurvakanties in Portugal Camping Pelinos-Tomar zal diegenen verrukken die een kampeerkarakter in Portugal willen doorbrengen. Rond de camping nodigt een groot bosrijk gebied uit tot mooie wandelingen. Op 4 km van de camping ligt Castelo de Bode, een prachtig meer van maar liefst 60 km lang met vele stranden, ideaal voor een picknick met het gezin.

Zie de camping

Campingplatz in weniger als 15 km à Tomar

Camping Quinta da Cerejeira Centrum - Ferreira do Zêzere visuel 1/3
Camping Quinta da Cerejeira Centrum - Ferreira do Zêzere visuel 2/3
Camping Quinta da Cerejeira Centrum - Ferreira do Zêzere visuel 3/3
Ferreira do Zêzere

-

Centrum
Camping Quinta da Cerejeira Centrum - Ferreira do Zêzere visuel 1/3
Camping Quinta da Cerejeira Centrum - Ferreira do Zêzere visuel 2/3
Camping Quinta da Cerejeira Centrum - Ferreira do Zêzere visuel 3/3

Wifi

Camping Quinta da Cerejeira nodigt u uit voor een ontspannen verblijf in de prachtige centrale regio van Portugal. Kamperen met buitenzwembad in het centrum van Portugal Om ervoor te zorgen dat vakantiegangers een zo goed mogelijk verblijf hebben, biedt Camping Quinta da Cerejeira een prachtig buitenzwembad. Dit zwembad wordt het ontmoetingspunt voor alle zwemliefhebbers die willen genieten van een verfrissend water tijdens hun vakantie in Portugal. Er gaat niets boven het nemen van een duik in dit zwembad om momenten van puur plezier door te brengen met familie of vrienden. De milde hitte van Portugal nodigt u uit om te ontspannen en vakantiegangers zullen prachtige ligstoelen vinden aan de rand van het zwembad, perfect om te zonnebaden. Tussen verfrissende baden en ontspannende luie dagen, zullen vakantiegangers geen kansen missen om van hun verblijf in Portugal te genieten. Voor degenen die in de natuur willen zwemmen, is het mogelijk om een prachtig meer te bereiken dat op slechts 6 km van Camping Quinta da Cerejeira ligt en geschikt is om te zwemmen. Zo kunnen vakantiegangers in een natuurlijke omgeving van de meest ontspannende aangename zwemmomenten doorbrengen. Kampeervakanties in het midden van Portugal Door te verblijven op Camping Quinta da Cerejeira kunnen vakantiegangers genieten van een bevoorrechte locatie in het hart van Portugal. Mooie, authentieke dorpen in de omgeving kunnen worden bezocht om het erfgoed van deze prachtige regio van Portugal te ontdekken. Door de situatie in het midden van het land kunt u ook Tomar en Fatima ontdekken. Natuurliefhebbers zullen blij zijn om rond te wandelen op Camping Quinta da Cerejeira en te genieten van een prachtig heuvelachtig gebied. Portugal huishuur Op Camping Quinta da Cerejeira kunnen vakantiegangers die van absoluut comfort willen genieten, kiezen voor een volledig uitgerust huis waarmee u een heerlijke vakantie kunt doorbrengen met familie of vrienden.

Zie de camping

Die meistgesuchten Städte in der Nähe von Tomar

clique

Campingplatz in weniger als 26 km à Tomar

Foz de Alge Centrum - Figueiró dos Vinhos visuel 1/4
Foz de Alge Centrum - Figueiró dos Vinhos visuel 2/4
Foz de Alge Centrum - Figueiró dos Vinhos visuel 3/4
Foz de Alge Centrum - Figueiró dos Vinhos visuel 4/4
Figueiró dos Vinhos

-

Centrum
Foz de Alge Centrum - Figueiró dos Vinhos visuel 1/4
Foz de Alge Centrum - Figueiró dos Vinhos visuel 2/4
Foz de Alge Centrum - Figueiró dos Vinhos visuel 3/4
Foz de Alge Centrum - Figueiró dos Vinhos visuel 4/4

Toegang rivier Wifi Restaurant

Camping Foz de Alge ligt aan een rivier in de centrale regio van Portugal. Deze familiecamping biedt aangename plaatsen en verhuur van bungalows. Familiecamping in Portugal met buitenzwembad Tijdens hun zomervakantie in Portugal kunnen gasten van Camping Foz de Alge met plezier genieten van een aangenaam buitenzwembad. Dit zwembad met afgeronde vormen laat jong en oud afkoelen onder de Portugese zon. Wat een genot om op warme zomerdagen een duik te kunnen nemen! Terwijl de kinderen plezier hebben, kunnen de ouders ontspannen en hele dagen doorbrengen onder het teken van nietsdoen. Ligstoelen vergezellen het zwembad en zijn perfect om in alle rust te zonnebaden. Kamperen met restaurant in Portugal Tijdens hun verblijf op Camping Foz de Alge zullen vakantiegangers niet alleen genieten van een aangename omgeving, maar ook genieten van hun verblijf in Portugal. Inderdaad, in het hart van Camping Foz de Alge, zal het mogelijk zijn om aan een restauranttafel te zitten en heerlijke regionale recepten te ontdekken. Kampeervakanties met kinderen in Portugal Voor een geslaagde gezinscamping moeten kinderen er zeker van zijn dat ze zich niet vervelen. Op de Camping Foz de Alge is een speeltuin aanwezig en kunnen jongere mensen elkaar leren kennen en samen onvergetelijke momenten van plezier beleven. Een speelkamer en een sportveld zijn ook beschikbaar voor jong en oud. Kamperende voeten in het water in Portugal Door te verblijven op Camping Foz de Alge kunnen vakantiegangers genieten van een keuze aan de rivier. Door de nabijheid van het water kunnen degenen die dat wensen kano's huren voor geweldige wandelingen.

Zie de camping

U vindt hier 2 campings in Tomar en om uw vakantie door te brengen. Onze campinggidsen in Tomar geeft u de mogelijkheid om de lijst van campings, prijzen, toeristische trekpleisters en essentiële toeristische plaatsen te ontdekken. Als u uw zoekopdracht uitbreidt en Centrum, ontdekt de campings in de omgeving van Tomar, op - 25km.

De prijs van een stacaravan in Tomar ligt tussen NaN€ en NaN€ per week. . De camping comparator stelt u in staat om de beste prijs te vinden voor uw outdoor vakantie in Tomar.

Hier is de identiteitskaart van de 2 campings in Tomar op basis van bereik en uitrusting te vereenvoudigen.









- 2 campings met een zwembad,

.

De prijs van de campings op Tomar, van NaN€.

Aan de prijszijde kost een week kamperen op Tomar in een stacaravan voor 4 personen u gemiddeld NaN€ in het hoogseizoen en NaN€ in het laagseizoen..

In mei : NaN€, In juni : NaN€, Vanaf 1-15 juli : NaN€,Vanaf 16-31 juli : NaN€, Vanaf 1-15 augustus : NaN€, Van 16-30 augustus : NaN€, In september : NaN€.

Onze camping comparator stelt u in staat om de prijzen van de kampeerreizen naar Tomar te vergelijken voor een of twee weken. U kunt echter een korte kampeertocht boeken op Tomar of een weekend in het laagseizoen. De gemiddelde prijs van een week op een camping met zwembad op Tomar is NaN€ tijdens de zomer.

Kies een camping in Tomar : praktisch advies

Om u te helpen bij de keuze van uw camping in of rond Tomar, raden wij u aan de vakantieaanwijzingen te raadplegen en de geografische ligging van de campings op de kaart te bekijken en Centrum.

Wij stellen hier de lijst voor van de campings die beschikbaar zijn op Tomar gerangschikt naar populariteit. Houd er bij het boeken van uw verblijf rekening mee dat u elke camping kunt vragen om Tomar de locatie van uw stacaravan te kiezen. Als u op zoek bent naar rust in een van de 2 campings in Tomar, vraag dan om een accommodatie ver weg van de uitgaansgelegenheden (zwembad, bar, restaurant...).

Om uw verblijf te vergemakkelijken, is de camping met de meest populaire Tomar:

Camping Pelinos-Tomar
null avis

Goede aanbiedingen en promoties op campings in Tomar

Een goed plan of promotie vinden op een camping op Tomar wordt gemakkelijk! Wij actualiseren dagelijks alle prijzen van de verhuur van stacaravans en Centrum, gemeubileerde tenten en ongebruikelijke accommodaties. De beste campingpromotie vindt u elke dag bij Tomar. Wij raden u aan om gebruik te maken van de last minute aanbiedingen en Centrum die zullen beginnen vanaf de opening van de campings eind mei. Aan de goede kant, kijk naar de evolutie van de prijzen van de grote capaciteit stacaravans, want het is vaak op dit soort verhuur dat u een interessante korting vindt voor uw vakantie bij Tomar.

Wij wensen u dan ook de camping van uw dromen te vinden op Tomar voor uw gezinsvakantie en Centrum!