Een merk easyvoyage

Camping Quinta Japonesa

Quinta Japonesa Leiria - Carvalhal Benfeito visuel 1/3
Quinta Japonesa Leiria - Carvalhal Benfeito visuel 2/3
Quinta Japonesa Leiria - Carvalhal Benfeito visuel 3/3

Hoogtepunten

  • Het waterpark :

    Zwembad

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Quinta Japonesa op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

    Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB

Know-All-About-Camping

Camping Quinta Japonesa is een glamping-etablissement in de regio Leiria in Portugal. Kwaliteitsaccommodatie is te huur in een uitzonderlijke groene omgeving.

Portugal glamping vakantie met zwembad

Camping Quinta Japonesa zal de ideale vakantieplek zijn voor diegenen die willen ontspannen in de Portugese natuur. Op het terrein hebben ze een mooi buitenzwembad, menselijke maat en perfect om af te koelen op warme zomerdagen. Ontspanning vindt plaats in dit verfrissende zwembad, maar ook dankzij een grasveld waarop ligstoelen en parasols staan. Het groen rondom het zwembad zorgt voor een vleugje intimiteit en rust voor zeer bevoorrechte momenten.

Huur panoramische glamping-accommodatie in Portugal

Camping Quinta Japonesa nodigt vakantiegangers uit die in een originele accommodatie willen verblijven, comfortabel en luxe. Inderdaad, uitstekende glamping-verhuur wordt voorgesteld en zal het mogelijk maken om een onvergetelijk verblijf door te brengen. Onder deze accommodaties wordt een uitstekende tentlodge voorgesteld, die 6 tot 8 personen in absoluut comfort herbergt. Een adembenemend uitzicht op de vallei zal huurders verbazen die niet nalaten op het terras te zitten om dit prachtige panorama te bewonderen. In de glamping-tent kunnen vakantiegangers genieten van de aanwezigheid van een keuken, een badkamer, een eetkamer comfortabele kamers.

Japans glamping verblijf in Portugal

Zoals de naam al doet vermoeden, biedt Camping Quinta Japonesa een Japanse sfeer. Onder de accommodaties die het te huur aanbiedt, bevindt zich een glamping-tent ingericht in Japanse stijl en met uitzicht op een Japanse tuin. Een kleine vijver met vis en een traditionele brug nodigen uit om te wandelen en een gevoel van welzijn te voelen. In deze accommodatie vinden vakantiegangers een groot gemeubileerd terras, een keuken en een badkamer.

Campings in de buurt

Populairste steden