Een merk easyvoyage

Camping Colina do Sol

Colina do Sol Centrum - São Martinho do Porto visuel 1/2
Colina do Sol Centrum - São Martinho do Porto visuel 2/2

Hoogtepunten

  • Het waterpark :

    Zwembad

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Colina do Sol op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

    Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
  • Locations-number-locatif 10

  • Surface-camping : 10 ha


Know-All-About-Camping

Camping Colina do Sol ligt in de centrale regio van Portugal, op slechts 2 km van de kust.Vanuit Camping Colina do Sol kunnen vakantiegangers vele sites ontdekken die de rijkdom van Portugal maken.

Kamperen met zwembad in Portugal

Door op Camping Colina do Sol te verblijven, kunnen vakantiegangers een aantal zeer speciale verfrissende momenten doorbrengen. Camping Colina do Sol biedt inderdaad het hele gezin de gelegenheid zich te verzamelen rond het grote zwembad dat op het terrein aanwezig is. Deze laatsten zullen jong en oud verrukken die zich kunnen vermaken, ontspannen en zwemmen. Voor peuters is een peuterbad aanwezig en kunnen ze zich veilig vermaken in het water. Rondom de zwembaden zijn stoelen en ligstoelen beschikbaar waarmee u aangename momenten van nietsdoen onder de Portugese zon kunt doorbrengen.

Kamperen in de buurt van de zee in Portugal

Vanaf camping Colina do Sol krijgen vakantiegangers de kans om naar het strand van Gralha te lopen. Dit mooie en grote zandstrand ligt aan een prachtige ruige en ruige kustlijn die goed past bij de kracht van de oceaan. Op dit prachtige strand kunnen vakantiegangers genieten van een uitzonderlijk panorama terwijl ze momenten van pure ontspanning doorbrengen.

Ontdekkingsvakantie in Portugal

Tijdens hun vakantie in Portugal op Camping Colina do Sol kunnen vakantiegangers uitzonderlijke locaties ontdekken. Vanaf de camping is het natuurlijk mogelijk om Sao Martinho do Porto te bereiken, de enige natuurlijke haven in de regio. Ter plaatse vinden bezoekers een prachtig wit zandstrand in een schelpvormige baai waarvan het kalme blauwe water pure momenten van welzijn garandeert. In de stad nodigen de straten uit om te wandelen en te zitten op het terras van een bar of restaurant. De fijnproevers zullen niet nalaten de tong, gegrilde sardines, gevulde kreeft of kreeft te proeven.

Vanaf Camping Colina do Sol kunt u ook Nazaré, Alcobaça, Obidos, Batalha, de Berlengas-archipel of het heiligdom van Fatima ontdekken.

Campings in de buurt

Populairste steden