Een merk easyvoyage

Camping Sátão : De gids 4 Campingplätze zum Vergleichen

Camping Sátão : De gids - 2 campings à comparer

Camping Quinta Chave Grande Centrum - Sátão visuel 1/4
Camping Quinta Chave Grande Centrum - Sátão visuel 2/4
Camping Quinta Chave Grande Centrum - Sátão visuel 3/4
Camping Quinta Chave Grande Centrum - Sátão visuel 4/4
Sátão

-

Centrum
Camping Quinta Chave Grande Centrum - Sátão visuel 1/4
Camping Quinta Chave Grande Centrum - Sátão visuel 2/4
Camping Quinta Chave Grande Centrum - Sátão visuel 3/4
Camping Quinta Chave Grande Centrum - Sátão visuel 4/4

Toegang rivier Wifi

Camping Quinta Chave Grande ligt aan de oever van een rivier in een zeer ontspannen natuurlijke omgeving in het centrum van Portugal. De omringende natuur nodigt uit tot ontspanning en diverse buitenactiviteiten. Kamperen in Portugal met zwembad Camping Quinta Chave Grande biedt vakantiegangers een droomvakantie terwijl ze genieten van de geneugten van zwemmen met een groot buitenzwembad. Dit bassin van 22 mx 11 m biedt verfrissend water dat met zout is behandeld. Er is niets beters om van uw vakantie in Portugal te genieten dan toegang te hebben tot een prachtig buitenzwembad. Door te baden kunnen vakantiegangers tot in de perfectie genieten van een prachtig uitzicht op een groen landschap. Bij het zwembad is een peuterbad, een klein ondiep zwembad waarmee jongere kinderen plezier kunnen hebben en veilig kunnen afkoelen. Na een goede duik is het heel aangenaam om aan de rand van het zwembad te ontspannen en de zoetheid van de Portugese zon de rest te laten doen. Tijdens hun verblijf op Camping Quinta Chave Grande kunnen kinderen genieten van vele activiteiten voor hun plezier. Op het terrein is een speeltuin tot hun beschikking met glijbaan en diverse speeltoestellen. Sportliefhebbers zullen ook blij zijn om te profiteren van de beschikbare grond. In de zomer is het mogelijk om deel te nemen aan tennis-, tafeltennis- en voetbaltoernooien. Huur een stacaravan in Portugal Voor hun verblijf op Camping Quinta Chave Grande kunnen vakantiegangers kiezen voor absoluut comfort door te kiezen voor de huur van een stacaravan. Deze huuraccommodaties zijn functioneel, volledig uitgerust en garanderen een aangenaam verblijf in een groene omgeving. Het zal ook mogelijk zijn om een glampingvakantie in Portugal door te brengen dankzij de uitstekend uitgeruste tenten die te huur zijn.

Zie de camping

Campingplatz in weniger als 28 km à Sátão

Quinta das Cegonhas Centrum - Gouveia visuel 1/10
Quinta das Cegonhas Centrum - Gouveia visuel 2/10
Quinta das Cegonhas Centrum - Gouveia visuel 3/10
Quinta das Cegonhas Centrum - Gouveia visuel 4/10
Quinta das Cegonhas Centrum - Gouveia visuel 5/10
Quinta das Cegonhas Centrum - Gouveia visuel 6/10
Quinta das Cegonhas Centrum - Gouveia visuel 7/10
Quinta das Cegonhas Centrum - Gouveia visuel 8/10
Quinta das Cegonhas Centrum - Gouveia visuel 9/10
Quinta das Cegonhas Centrum - Gouveia visuel 10/10
Gouveia

-

Centrum
Quinta das Cegonhas Centrum - Gouveia visuel 1/10
Quinta das Cegonhas Centrum - Gouveia visuel 2/10
Quinta das Cegonhas Centrum - Gouveia visuel 3/10
Quinta das Cegonhas Centrum - Gouveia visuel 4/10
Quinta das Cegonhas Centrum - Gouveia visuel 5/10
Quinta das Cegonhas Centrum - Gouveia visuel 6/10
Quinta das Cegonhas Centrum - Gouveia visuel 7/10
Quinta das Cegonhas Centrum - Gouveia visuel 8/10
Quinta das Cegonhas Centrum - Gouveia visuel 9/10
Quinta das Cegonhas Centrum - Gouveia visuel 10/10

De camping maakt deel uit van de Quinta en is verdeeld over verschillende terrassen achter het huis. Bereikbaar via een helling aan de linkerkant van het huis. De verschillende terrassen geven een panoramisch uitzicht. Het is een traditie geworden bij gasten van Quinta das Cegonhas die samen in het restaurant willen

Zie de camping
clique

Campingplatz in weniger als 32 km à Sátão

Barragem do Vilar Noorden - Moimenta da Beira visuel 1/1
Moimenta da Beira

-

Noorden
Barragem do Vilar Noorden - Moimenta da Beira visuel 1/1

Toegang meer Restaurant

Camping Barragem do Vilar ligt in het noorden van Portugal, dicht bij een zwemgedeelte en nodigt u uit voor een aangenaam verblijf met uw gezin. Op de camping is het mogelijk om bungalows te huren. Familiecamping in het noorden van Portugal met zwembad Een gezinsvakantie in Portugal belooft verfrissend te zijn op Camping Barragem do Vilar! Onder de Portugese zon gaat er niets boven een duik nemen op elk moment van de dag, dus biedt Camping Barragem do Vilar zijn gasten een prachtig buitenzwembad. Omringd door groen nodigt dit zwembad uit om te genieten van aangenaam zwemmen, zodat u kunt ontspannen op warme zomerdagen. Kinderen en ouders zullen niet nalaten plezier te hebben in dit zwembad en zullen zeer bevoorrechte momenten doorbrengen. De peuters zijn niet vergeten, omdat ze kunnen genieten van het kinderbad dat voor hen beschikbaar is, ondiep en verfrissend naar believen! Aan de rand van het zwembad, niets meer ontspannen dan genieten van echte momenten van ontspanning tussen zon en groen. Familie kampeervakanties in Portugal Om de gezinsvakantie zo soepel mogelijk te laten verlopen, moet iedereen zijn verblijf ten volle kunnen waarderen. Camping Barragem do Vilar, ouders en kinderen zullen de mogelijkheid hebben om volledig te genieten van hun vakantie dankzij de aangeboden diensten. Kinderen zullen zich niet vervelen, want naast het zwembad biedt Camping Barragem do Vilar een speeltuin waarmee ze urenlang plezier kunnen hebben met vrienden. De actievelingen krijgen de gelegenheid om elkaar te ontmoeten op het sportveld dat voor hen beschikbaar is. Kamperen bij de Vilar Dam Tijdens hun verblijf op Camping Barragem do Vilar zullen vakantiegangers genieten van de nabijheid van het strand van de zwemvijver van de dam van Vilar. Dit zwemgedeelte is geclassificeerd als "nul vervuiling" en het hele gezin zal een geweldige tijd hebben.

Zie de camping

U vindt hier 2 campings in Sátão en om uw vakantie door te brengen. Onze campinggidsen in Sátão geeft u de mogelijkheid om de lijst van campings, prijzen, toeristische trekpleisters en essentiële toeristische plaatsen te ontdekken. Als u uw zoekopdracht uitbreidt en Centrum, ontdekt de campings in de omgeving van Sátão, op - 25km.

De prijs van een stacaravan in Sátão ligt tussen NaN€ en NaN€ per week. . De camping comparator stelt u in staat om de beste prijs te vinden voor uw outdoor vakantie in Sátão.

Hier is de identiteitskaart van de 2 campings in Sátão op basis van bereik en uitrusting te vereenvoudigen.









- 2 campings met een zwembad,

.

De prijs van de campings op Sátão, van NaN€.

Aan de prijszijde kost een week kamperen op Sátão in een stacaravan voor 4 personen u gemiddeld NaN€ in het hoogseizoen en NaN€ in het laagseizoen..

In mei : NaN€, In juni : NaN€, Vanaf 1-15 juli : NaN€,Vanaf 16-31 juli : NaN€, Vanaf 1-15 augustus : NaN€, Van 16-30 augustus : NaN€, In september : NaN€.

Onze camping comparator stelt u in staat om de prijzen van de kampeerreizen naar Sátão te vergelijken voor een of twee weken. U kunt echter een korte kampeertocht boeken op Sátão of een weekend in het laagseizoen. De gemiddelde prijs van een week op een camping met zwembad op Sátão is NaN€ tijdens de zomer.

Kies een camping in Sátão : praktisch advies

Om u te helpen bij de keuze van uw camping in of rond Sátão, raden wij u aan de vakantieaanwijzingen te raadplegen en de geografische ligging van de campings op de kaart te bekijken en Centrum.

Wij stellen hier de lijst voor van de campings die beschikbaar zijn op Sátão gerangschikt naar populariteit. Houd er bij het boeken van uw verblijf rekening mee dat u elke camping kunt vragen om Sátão de locatie van uw stacaravan te kiezen. Als u op zoek bent naar rust in een van de 2 campings in Sátão, vraag dan om een accommodatie ver weg van de uitgaansgelegenheden (zwembad, bar, restaurant...).

Om uw verblijf te vergemakkelijken, is de camping met de meest populaire Sátão:

Camping Quinta da Tapada
0 avis

Goede aanbiedingen en promoties op campings in Sátão

Een goed plan of promotie vinden op een camping op Sátão wordt gemakkelijk! Wij actualiseren dagelijks alle prijzen van de verhuur van stacaravans en Centrum, gemeubileerde tenten en ongebruikelijke accommodaties. De beste campingpromotie vindt u elke dag bij Sátão. Wij raden u aan om gebruik te maken van de last minute aanbiedingen en Centrum die zullen beginnen vanaf de opening van de campings eind mei. Aan de goede kant, kijk naar de evolutie van de prijzen van de grote capaciteit stacaravans, want het is vaak op dit soort verhuur dat u een interessante korting vindt voor uw vakantie bij Sátão.

Wij wensen u dan ook de camping van uw dromen te vinden op Sátão voor uw gezinsvakantie en Centrum!