Een merk easyvoyage

Camping Vila Real : De gids 10 Campingplätze zum Vergleichen

Camping Vila Real : De gids - 4 campings à comparer

Vila Real Noorden - Vila Real visuel 1/2
Vila Real Noorden - Vila Real visuel 2/2
Vila Real Noorden - Vila Real visuel 1/2
Vila Real Noorden - Vila Real visuel 2/2

Toegang rivier

Camping Vila Real ligt in de stad met dezelfde naam in Portugal. Deze camping is ideaal voor een ontspannen verblijf in een rustige omgeving en biedt ook een gezinsvakantie. Verfrissend verblijf in Portugal Vakantiegangers die ervoor hebben gekozen om op Camping Vila Real te verblijven, krijgen de kans om te genieten van de verfrissende geneugten van een groot buitenzwembad. Door het zeer grote gedeelte van dit zwembad kunnen vakantiegangers in alle rust zwemmen zonder dat ze zich met elkaar bemoeien. Zwemmen is op de afspraak, maar ook spelen en ontspanning. In dit grote zwembad, direct toegankelijk vanaf Camping Vila Real, kunnen jong en oud een geweldige tijd hebben met familie en vrienden. Rond het zwembad staan veel ligbedden en parasols. Deze zijn absoluut perfect om te genieten van totale ontspanning, in de schaduw of onder de Portugese zon voor bevoorrechte bruiningssessies. Gastronomische kampeervakanties in Portugal Op Camping Vila Real wordt het plezier van de smaakpapillen niet opzij gezet. Een prachtig ingericht restaurant is aanwezig en biedt een panoramisch uitzicht op het zwembad en het park. Deze aangename plek biedt een thematisch menu met vele verleidelijke recepten op basis van kabeljauw en octopus. Een breed scala aan wijnen uit de regio wordt ook aangeboden voor unieke proefmomenten. Voor een verandering van omgeving gaat er niets boven het ontdekken van de typische smaken van Portugal! Bungalowverhuur in Noord-Portugal Op het terrein van Camping Vila Real, in het hart van een groen en schaduwrijk, zullen vakantiegangers die wensen de mogelijkheid hebben om een van de beschikbare bungalows te huren. Deze kleine houten huizen zijn perfect voor een romantische vakantie in Portugal. ze hebben een tweepersoonsbed, een kleine woonkamer, een volledig uitgeruste keuken en een kleine omheinde veranda met ligstoelen.

Zie de camping
Naturwaterpark Parque de Diversões do Douro - Noorden - Vila Real visuel 1/5
Naturwaterpark Parque de Diversões do Douro - Noorden - Vila Real visuel 2/5
Naturwaterpark Parque de Diversões do Douro - Noorden - Vila Real visuel 3/5
Naturwaterpark Parque de Diversões do Douro - Noorden - Vila Real visuel 4/5
Naturwaterpark Parque de Diversões do Douro - Noorden - Vila Real visuel 5/5
Vila Real

-

Noorden
Naturwaterpark Parque de Diversões do Douro - Noorden - Vila Real visuel 1/5
Naturwaterpark Parque de Diversões do Douro - Noorden - Vila Real visuel 2/5
Naturwaterpark Parque de Diversões do Douro - Noorden - Vila Real visuel 3/5
Naturwaterpark Parque de Diversões do Douro - Noorden - Vila Real visuel 4/5
Naturwaterpark Parque de Diversões do Douro - Noorden - Vila Real visuel 5/5

Zwembad Waterpark Waterglijbaan Wifi Restaurant

Het Naturwaterpark - Parque de Diversões do Douro is een groot complex dat camping, waterpark en avonturenpark combineert. Dit droomhuis is ideaal voor een gezinsvakantie in Portugal. Kamperen in Portugal met waterpark Voor een uitzonderlijke vakantie in Portugal, rijk aan plezier en spanning, is het Naturwaterpark - Parque de Diversões do Douro de ideale plek. In dit door een familie gerunde etablissement kunnen jong en oud inderdaad een droomvakantie doorbrengen. Er is een enorm waterpark op het terrein en nodigt uit om volop te genieten van zwemmen en spelen. Grote glijbanen zijn aanwezig voor glijbanen op volle snelheid! De waterattracties zijn veel en gevarieerd en zullen sensatiezoekers verrukken. Voor jongere kinderen is er een kindergedeelte met kleine glijbanen en andere waterpartijen waarmee ze zich als een gek kunnen vermaken. Grote gebieden gewijd aan zwemmen zijn ook aanwezig met aangename zwembaden verwarmd met zonne-energie. Deze zijn versierd met prachtige okerkleurige rotsen en bruggen en watervallen komen het geheel versieren voor nog meer landschap. Voor liefhebbers van ontspanning zijn ligstoelen geregeld en kunt u in alle rust genieten van de Portugese zon. Kamperen met activiteiten in Portugal In het Naturparkpark - Parque de Diversões do Douro kunnen vakantiegangers ook genieten van de aanwezigheid van een avonturenpark met veel activiteiten. Sensatiezoekers kunnen zip-line en bungeejumpen, terwijl sommige genieten van de rust van een spelletje boogschieten. Als gezin is het erg leuk om boomklimmen of minigolfen te doen. Voor maximaal plezier en adrenaline gaat er niets boven het spelen van een spelletje paintball met vrienden. Bungalowverhuur in Portugal Voor degenen die er altijd van hebben gedroomd om comfortabel in Portugal te verblijven, gaat er niets boven het kiezen van een bungalowverhuur. Het Naturwaterpark - Parque de Diversões do Douro biedt aan om een van deze comfortabele huuraccommodaties met ingerichte kitchenette, badkamer en terras te huren.

Zie de camping
Parque Campismo Quinta do Rebentão Noorden - Vila Real visuel 1/1
Vila Real

-

Noorden
Parque Campismo Quinta do Rebentão Noorden - Vila Real visuel 1/1

Toegang rivier Wifi Restaurant

Parque Campismo Quinta do Rebentão is een familiecamping aan de rivier in het noorden van Portugal. Kamperen in Portugal met buitenzwembad In het Parque Campismo Quinta do Rebentão kunnen vakantiegangers volop genieten van hun verblijf in Portugal dankzij de aanwezigheid van een prachtig buitenzwembad. In dit grote verfrissende zwembad komen alle vakantiegangers samen en kunnen ze zeer bevoorrechte momenten doorbrengen. Inderdaad, jong en oud zullen de gelegenheid hebben om van deze buitenruimte te genieten voor de geneugten van zwemmen en spelen. Voor peuters is er een peuterbad en kunnen ze zich vermaken en veilig afkoelen. Zo zal het hele gezin in het Parque Campismo Quinta do Rebentão bevoorrechte momenten kunnen doorbrengen tijdens hun vakantie in Portugal. Bungalowverhuur aan de rivier in Portugal Er gaat niets boven het huren van een bungalow aan het water in Portugal voor een goede vakantie. Het Parque Campismo Quinta do Rebentão biedt comfortabele houten accommodatie die functioneel en geschikt is voor het hele gezin. Deze huurbungalows bieden alle gemakken van thuis in een zeer ontspannen natuurlijke omgeving. Met deze bungalows zullen families en vriendengroepen zeker een ontspannen verblijf in Portugal hebben. Bij elke bungalow hoort een aangenaam overdekt terras, zodat vakantiegangers aangename momenten van gezelligheid kunnen doorbrengen. Toeristisch verblijf in Portugal Vanuit het Parque Campismo Quinta do Rebentão kunnen vakantiegangers een uitzonderlijk verblijf doorbrengen dicht bij toeristische bezienswaardigheden in Portugal. Het zal mogelijk zijn om Montalegre te ontdekken, met een geschiedenis van 800 jaar en een rijk erfgoed. Het kasteel van Montalegre, de legendarische brug van Misarela of het klooster van Pitoes zijn allemaal essentiële punten die vakantiegangers graag zullen bezoeken.

Zie de camping

Die meistgesuchten Städte in der Nähe von Vila Real

clique
Geres Greenpark Noorden - Vila Real visuel 1/3
Geres Greenpark Noorden - Vila Real visuel 2/3
Geres Greenpark Noorden - Vila Real visuel 3/3
Vila Real

-

Noorden
Geres Greenpark Noorden - Vila Real visuel 1/3
Geres Greenpark Noorden - Vila Real visuel 2/3
Geres Greenpark Noorden - Vila Real visuel 3/3

Geres Greenpark is een natuurcamping in het nationale park Peneda-Gerês in Noord-Portugal. De instelling is groen en de activiteiten zijn talrijk. Kamperen in het bos in Portugal Natuurliefhebbers zullen gefascineerd raken door hun verblijf in het Geres Greenpark. Deze camping stelt inderdaad voor om een verblijf ondergedompeld in de natuur door te brengen dankzij de bevoorrechte situatie in het Nationale Park van Peneda-Gerês. Dit prachtige nationale park wordt begrensd door de rivier de Cabril en is daarom de ideale vakantieplek om te genieten van de rust van de natuur en de bergen. Wandelliefhebbers hebben toegang tot wandelpaden en paden om een van de mooiste landschappen in Noord-Portugal te ontdekken. In de buurt van het Geres Greenpark kunnen vakantiegangers de Pedra d'Agua, de Cascata de Pincaes of Fojo Dos Lobos ontdekken, de belangrijkste bezienswaardigheden om te bezoeken. Outdoorliefhebbers zullen hun vakantie in Geres Greenpark geweldig vinden. De bevoorrechte locatie van deze laatste zal inderdaad in staat zijn om verschillende activiteiten uit te oefenen, zoals wandelen en canyoning. Er gaat niets boven het beoefenen van deze intense sporten om de natuurlijke wonderen te ontdekken die het Nationale Park van Peneda-Gerès kunnen bieden. In een uitzonderlijke omgeving kunnen vakantiegangers excelleren en mooie dagen doorbrengen die veel herinneringen achterlaten. Bungalowverhuur in de natuur in Portugal In het Geres Greenpark hebben vakantiegangers de mogelijkheid om te kiezen voor het comfort van een bungalow om een droomvakantie door te brengen in Portugal, omringd door de natuur. De laatste biedt inderdaad originele en volledig uitgeruste huuraccommodaties die absoluut comfort in een natuurlijke omgeving zullen garanderen. Comfort en natuur zijn de twee hoofdingrediënten die het Geres Greenpark kenmerken en het tot een ideale vakantiebestemming maken.

Zie de camping

Campingplatz in weniger als 20 km à Vila Real

Lamego Noorden - Lamego visuel 1/2
Lamego Noorden - Lamego visuel 2/2
Lamego

-

Noorden
Lamego Noorden - Lamego visuel 1/2
Lamego Noorden - Lamego visuel 2/2

Wifi

Camping Lamego ligt in de noordelijke regio van Portugal, in een rustige en groene omgeving. Het is de ideale vakantieplek om weg te komen van lawaai en stadsvervuiling. Kamperen in Lamego in Portugal Camping Lamego ligt in de stad met dezelfde naam, vakantiegangers zullen genieten van het rijke erfgoed. Lamego, gelegen aan de oevers van de Douro, is een zeer oude stad en bezoekers zullen genieten van het ontdekken van de verschillende aanwezige monumenten. Het beroemde heiligdom Nossa Senhora do Remédios zal liefhebbers van kunst en geschiedenis verrassen. Dit prachtige barokke monument uit de 18e eeuw is perfect voor het ontdekken van Portugese religieuze kunst. Een romaanse kathedraal uit de 12e eeuw nodigt ook uit tot contemplatie en verschillende bezienswaardigheden die de stad vormen. Rustgevende camping in Portugal Camping Lamego ligt op de heuvels boven de stad en nodigt zijn gasten uit om te komen genieten van een rustig en ontspannend. Er gaat niets boven het vergeten van enige vorm van stress dan een verblijf in deze oase van rust in Noord-Portugal. Mooie wandelingen in de wildernis laten je ontsnappen, genieten van dagdromen en ontspannen in vrede. Portugal huishuur Op het terrein van Camping Lamego krijgen vakantiegangers die dat wensen de mogelijkheid om een comfortabele accommodatie te huren buiten de camping. Deze verhuur heeft twee aparte slaapkamers met individuele badkamers, een woonkamer met tv en satelliet, een open haard en een ingerichte kitchenette. Het meest complete comfort ligt op het rendez-vous en de huurders kunnen dus in volledige autonomie blijven. Maximaal 5 personen kunnen verblijven en een aangenaam terras nodigt uit om momenten van gezelligheid door te brengen met familie of vrienden.

Zie de camping

Campingplatz in weniger als 27 km à Vila Real

Camping Celorico de Basto Noorden - Celorico de Basto visuel 1/4
Camping Celorico de Basto Noorden - Celorico de Basto visuel 2/4
Camping Celorico de Basto Noorden - Celorico de Basto visuel 3/4
Camping Celorico de Basto Noorden - Celorico de Basto visuel 4/4
Celorico de Basto

-

Noorden
Camping Celorico de Basto Noorden - Celorico de Basto visuel 1/4
Camping Celorico de Basto Noorden - Celorico de Basto visuel 2/4
Camping Celorico de Basto Noorden - Celorico de Basto visuel 3/4
Camping Celorico de Basto Noorden - Celorico de Basto visuel 4/4

Toegang rivier Wifi

Camping Celorico de Basto ligt aan de oevers van de rivier in de prachtige noordelijke regio van Portugal. Kamperende voeten in het water in Portugal Door op Camping Celorico de Basto te verblijven, kunnen vakantiegangers een verblijf in het water zeer bevoorrecht doorbrengen. De camping, aan de rand van de rivier, groot en klein, zal inderdaad kunnen genieten van de geneugten van zwemmen in een uitzonderlijk natuurlijk kader. Het frisse en verfrissende water van deze rivier belooft aangenaam baden op warme zomerdagen. De oevers van de rivier nodigen uit om te zonnebaden en de echte ontspanning te leren kennen voor een ontspannen vakantie in Portugal. Met familie of vrienden zal het heel aangenaam zijn om hele dagen aan de rivier door te brengen en te genieten van zijn vakantie, afwisselend verfrissend zwemmen, ontspannen zonnebaden en allerlei spelletjes. Dankzij de bevoorrechte locatie van Camping Celorico de Basto aan de rand van het water kunnen vakantiegangers activiteiten zoals vissen beoefenen. Om de ware rust te kennen, niets beters dan zijn hengel meenemen, zijn kleine paradijs vinden, daar zitten en de magie laten werken in een betoverende omgeving. Degenen die dat wensen, kunnen ook duiken. Op Camping Celorico de Basto zullen vakantiegangers zich niet vervelen. Inderdaad, ze zullen kunnen genieten van de aanwezigheid van een sportveld en een ping-pong. Tot grote vreugde van kinderen worden er op maat gemaakte amusementsprogramma's georganiseerd waarmee ze met herinneringen in hun hoofd kunnen vertrekken. Natuurliefhebbers kunnen fietsen huren en de omgeving verkennen. Huur een bungalow aan de rivier in Portugal Op Camping Celorico de Basto is het mogelijk om voor maximaal comfort te kiezen dankzij de chalets en bungalows die te huur zijn. Met deze accommodaties vindt u alle gemakken van thuis, allemaal in een uitzonderlijke omgeving langs de rivier in Portugal.

Zie de camping

Campingplatz in weniger als 29 km à Vila Real

Camping Quinta dos Moinhos Noorden - Cabeceiras de Basto visuel 1/3
Camping Quinta dos Moinhos Noorden - Cabeceiras de Basto visuel 2/3
Camping Quinta dos Moinhos Noorden - Cabeceiras de Basto visuel 3/3
Cabeceiras de Basto

-

Noorden
Camping Quinta dos Moinhos Noorden - Cabeceiras de Basto visuel 1/3
Camping Quinta dos Moinhos Noorden - Cabeceiras de Basto visuel 2/3
Camping Quinta dos Moinhos Noorden - Cabeceiras de Basto visuel 3/3

Wifi Restaurant

Camping Quinta dos Moinhos wordt omgeven door de natuur in de noordelijke regio van Portugal. De uitzonderlijke ligging in de heuvels en de weelderige vegetatie zullen de vakantiegangers verrukken. De camping stelt voor om luxe huizen te huren voor een droomvakantie in Portugal met familie of vrienden. Kamperen in Portugal met infinity pool De vakantiegangers die de kans krijgen om op Camping Quinta dos Moinhos te verblijven, zullen zeker unieke badmomenten doorbrengen in een uitzonderlijke omgeving. Camping Quinta dos Moinhos biedt een duik in een prachtig buitenzwembad. Dit overloopzwembad ligt in weelderig groen en biedt vanaf de hoogten van de camping een adembenemend uitzicht op de heuvel en de vallei. Terwijl u ontspant in het zwembad, zullen zwemmers het uitzicht en de omringende rust kunnen waarderen, niets beters om alle opgebouwde stress te evacueren. Camping Quinta dos Moinhos biedt vakantiegangers de mogelijkheid om te genieten van momenten van intense ontspanning. De camping biedt zijn gasten de mogelijkheid om het plezier van de sauna te proeven. De warmte zorgt voor ontspanning en welzijn voor een uniek verblijf in Portugal. Natuurkampeerverblijf in Portugal Natuurliefhebbers zullen gefascineerd raken door hun verblijf op Camping Quinta dos Moinhos. Niet ver van de camping is het mogelijk om de Serra da Cabreira te bezoeken, wat "de berg van geiten" betekent. Dit wilde en pittoreske natuurgebied zal wandelaars verrukken met zijn vele wandelpaden. Het is ook mogelijk om het natuurpark Alvão en het nationale park Peneda-Gerês te bereiken, die niet ver van de camping liggen. Wandelaars krijgen de kans om enkele bergdorpjes te bereiken die nog steeds alleen te voet bereikbaar zijn. Vakantiegangers zullen ook genieten van hun verblijf om het noorden van Portugal te ontdekken. De stad Braga, ook wel "Portugees Rome" genoemd, nodigt uit om door de straten te wandelen en een uitzonderlijk erfgoed te ontdekken. Andere hoogtepunten van de regio zullen toegankelijk zijn als Guimaràes en het middeleeuwse centrum of het charmante stadje Tâmega d'Amarante.

Zie de camping

Campingplatz in weniger als 30 km à Vila Real

Alvão Village Noorden - Vila Pouca de Aguiar visuel 1/3
Alvão Village Noorden - Vila Pouca de Aguiar visuel 2/3
Alvão Village Noorden - Vila Pouca de Aguiar visuel 3/3
Vila Pouca de Aguiar

-

Noorden
Alvão Village Noorden - Vila Pouca de Aguiar visuel 1/3
Alvão Village Noorden - Vila Pouca de Aguiar visuel 2/3
Alvão Village Noorden - Vila Pouca de Aguiar visuel 3/3

Wifi Wellnessruimte Restaurant

Voor een geslaagde gezinskampeervakantie in het noorden van Portugal gaat er niets boven een camping met een bevoorrechte omgeving en kwaliteitsdiensten die geschikt zijn voor het hele gezin. Camping Alvão Village is hiervoor de ideale plek en zal zowel vakantiegangers die op zoek zijn naar rust verrukken als vakantiegangers die verschillende activiteiten willen beoefenen. Kampeervakanties met zwembad in Portugal Camping Alvão Village belooft zijn vakantiegangers om een zeer aangenaam verblijf door te brengen dankzij een ruimte met zwembad. Op de camping zelf kan het hele gezin genieten van een groot buitenzwembad omgeven door bomen en een groot grasveld. Deze bevoorrechte groene omgeving geeft een gevoel van welzijn en is ideaal om de ware betekenis van het woord nietsdoen te ontdekken. Met het grote zwembad is een peuterbad, ondiep zwembad geschikt voor de veiligheid van kinderen en zal hen toelaten om plezier te hebben als een gek terwijl ze afkoelen. De Portugese zon, groene vegetatie, een verfrissend zwembad, dit is het recept voor geluk dat Camping Alvão Village voorstelt voor een onvergetelijk verblijf. Wellness kampeerverblijf in Portugal Tijdens hun verblijf op Camping Alvão Village worden vakantiegangers veroverd door de aanwezigheid van een ruimte gewijd aan welzijn. Degenen die het willen, kunnen inderdaad massages en schoonheidsbehandelingen aanvragen. Er gaat niets boven je goed voelen in je lichaam en elke vorm van stress vergeten om volledig te genieten van je vakantie in Portugal! Kamperen in Portugal met restaurant Wilt u een gastronomisch verblijf in Portugal doorbrengen? Camping Alvão Village nodigt zijn gasten uit aan de tafel van het restaurant. Tijdens zowel lunch als diner is het mogelijk om typische gerechten in een vriendelijke sfeer te proeven. Actieve vakanties in Noord-Portugal De activiteiten worden niet gemist voor vakantiegangers die op Camping Alvão Village verblijven. Dit laatste is inderdaad een zeer goed uitgangspunt om de omgeving van Vila Pouca de Aguiar te ontdekken. Natuurliefhebbers en prachtige landschappen kunnen wandelpaden volgen, de lagune van Alvao bereiken, het kasteel Aguiar bezoeken en genieten van alle andere rijkdommen van deze regio.

Zie de camping

Campingplatz in weniger als 33 km à Vila Real

Camping Quinta Valbom Noorden - Ribas visuel 1/3
Camping Quinta Valbom Noorden - Ribas visuel 2/3
Camping Quinta Valbom Noorden - Ribas visuel 3/3
Ribas

-

Noorden
Camping Quinta Valbom Noorden - Ribas visuel 1/3
Camping Quinta Valbom Noorden - Ribas visuel 2/3
Camping Quinta Valbom Noorden - Ribas visuel 3/3

Wifi

Camping Quinta Valbom ligt in het noorden van Portugal en nodigt uit om te genieten van een aangenaam en ontspannend. Kamperen met buitenzwembad in Portugal De vakanties op Camping Quinta Valbom beloven zeer rijk te zijn aan zwemmen en nietsdoen dankzij het zwembad dat beschikbaar is voor vakantiegangers. Inderdaad, op Camping Quinta Valbom zullen jong en oud kunnen genieten van de aanwezigheid van een prachtig buitenzwembad, ideaal om af te koelen op warme zomerdagen in Portugal. Dit buitenzwembad dat beschikbaar is voor vakantiegangers zal hen in staat stellen om in alle rust in het water te genieten en te genieten van een aangenaam uitzicht op de omgeving. Rondom het water is een terras met gazon aanwezig en nodigt uit om in de zon te liggen na een goede duik voor uitzonderlijke momenten van ontspanning. De frisheid van het water gecombineerd met het milde klimaat, alles in een groene omgeving, is de perfecte mix voor een ontspannen vakantie in Portugal. Zodat jonge kinderen ook zeer bevoorrechte momenten kunnen doorbrengen, stelt Camping Quinta Valbom een kinderbad ter beschikking. Door de geringe diepte van het peuterbad kunnen peuters zichzelf opfrissen met maximale veiligheid. Na een goede duik is er niets leuker dan vrienden ontmoeten rond een tafeltennistafel en ballen ruilen in een vriendelijke sfeer. De petanque-fans zullen genieten van de aanwezigheid van een jeu de boules-veld. Vakantie in Noord-Portugal Door te verblijven op Camping Quinta Valbom kunnen vakantiegangers genieten van het noorden van Portugal. Het zal mogelijk zijn om Porto te ontdekken, de prachtige hoofdstad van Noord-Portugal die u uitnodigt om zijn rijkdom te ontdekken. Liefhebbers van geschiedenis zullen Guimaraes bezoeken, de bakermat van Portugal, die de geboorte van het land zag met de hulp van Dom Afonso Henriques, de eerste koning van Portugal. Het historische centrum zal velen verrukken. Andere must-see steden kunnen worden bezocht in het noorden van Portugal zoals Braga en zijn geschiedenis van meer dan 2000 jaar, Viana do Castelo en zijn heiligdom van Santa Luzia of Ponte de Lima en zijn middeleeuwse charme.

Zie de camping
Barragem do Vilar Noorden - Moimenta da Beira visuel 1/1
Moimenta da Beira

-

Noorden
Barragem do Vilar Noorden - Moimenta da Beira visuel 1/1

Toegang meer Restaurant

Camping Barragem do Vilar ligt in het noorden van Portugal, dicht bij een zwemgedeelte en nodigt u uit voor een aangenaam verblijf met uw gezin. Op de camping is het mogelijk om bungalows te huren. Familiecamping in het noorden van Portugal met zwembad Een gezinsvakantie in Portugal belooft verfrissend te zijn op Camping Barragem do Vilar! Onder de Portugese zon gaat er niets boven een duik nemen op elk moment van de dag, dus biedt Camping Barragem do Vilar zijn gasten een prachtig buitenzwembad. Omringd door groen nodigt dit zwembad uit om te genieten van aangenaam zwemmen, zodat u kunt ontspannen op warme zomerdagen. Kinderen en ouders zullen niet nalaten plezier te hebben in dit zwembad en zullen zeer bevoorrechte momenten doorbrengen. De peuters zijn niet vergeten, omdat ze kunnen genieten van het kinderbad dat voor hen beschikbaar is, ondiep en verfrissend naar believen! Aan de rand van het zwembad, niets meer ontspannen dan genieten van echte momenten van ontspanning tussen zon en groen. Familie kampeervakanties in Portugal Om de gezinsvakantie zo soepel mogelijk te laten verlopen, moet iedereen zijn verblijf ten volle kunnen waarderen. Camping Barragem do Vilar, ouders en kinderen zullen de mogelijkheid hebben om volledig te genieten van hun vakantie dankzij de aangeboden diensten. Kinderen zullen zich niet vervelen, want naast het zwembad biedt Camping Barragem do Vilar een speeltuin waarmee ze urenlang plezier kunnen hebben met vrienden. De actievelingen krijgen de gelegenheid om elkaar te ontmoeten op het sportveld dat voor hen beschikbaar is. Kamperen bij de Vilar Dam Tijdens hun verblijf op Camping Barragem do Vilar zullen vakantiegangers genieten van de nabijheid van het strand van de zwemvijver van de dam van Vilar. Dit zwemgedeelte is geclassificeerd als "nul vervuiling" en het hele gezin zal een geweldige tijd hebben.

Zie de camping

U vindt hier 4 campings in Vila Real en om uw vakantie door te brengen. Onze campinggidsen in Vila Real geeft u de mogelijkheid om de lijst van campings, prijzen, toeristische trekpleisters en essentiële toeristische plaatsen te ontdekken. Als u uw zoekopdracht uitbreidt en Noorden, ontdekt de campings in de omgeving van Vila Real, op - 25km.

De prijs van een stacaravan in Vila Real ligt tussen NaN€ en NaN€ per week. . De camping comparator stelt u in staat om de beste prijs te vinden voor uw outdoor vakantie in Vila Real.

Hier is de identiteitskaart van de 4 campings in Vila Real op basis van bereik en uitrusting te vereenvoudigen.


- 1 campings met een waterpark,






- 3 campings met een zwembad,

.

De prijs van de campings op Vila Real, van NaN€.

Aan de prijszijde kost een week kamperen op Vila Real in een stacaravan voor 4 personen u gemiddeld NaN€ in het hoogseizoen en NaN€ in het laagseizoen..

In mei : NaN€, In juni : NaN€, Vanaf 1-15 juli : NaN€,Vanaf 16-31 juli : NaN€, Vanaf 1-15 augustus : NaN€, Van 16-30 augustus : NaN€, In september : NaN€.

Onze camping comparator stelt u in staat om de prijzen van de kampeerreizen naar Vila Real te vergelijken voor een of twee weken. U kunt echter een korte kampeertocht boeken op Vila Real of een weekend in het laagseizoen. De gemiddelde prijs van een week op een camping met zwembad op Vila Real is NaN€ tijdens de zomer.

Kies een camping in Vila Real : praktisch advies

Om u te helpen bij de keuze van uw camping in of rond Vila Real, raden wij u aan de vakantieaanwijzingen te raadplegen en de geografische ligging van de campings op de kaart te bekijken en Noorden. Als u specifieke vragen heeft over een van de campings 4 bij Vila Real en Noorden, betreffende accommodatie, entertainment of verhuur, stel uw vragen dan rechtstreeks aan de Discussiewand van de camping.Als u met uw gezin met kinderen gaat, is dit de beste camping met een waterzone in Vila Real :

Camping Naturwaterpark - Parque de Diversões do Douro
null avis

Wij stellen hier de lijst voor van de campings die beschikbaar zijn op Vila Real gerangschikt naar populariteit. Houd er bij het boeken van uw verblijf rekening mee dat u elke camping kunt vragen om Vila Real de locatie van uw stacaravan te kiezen. Als u op zoek bent naar rust in een van de 3 campings in Vila Real, vraag dan om een accommodatie ver weg van de uitgaansgelegenheden (zwembad, bar, restaurant...).

Om uw verblijf te vergemakkelijken, is de camping met de meest populaire Vila Real:

Camping Geres Greenpark
null avis

Goede aanbiedingen en promoties op campings in Vila Real

Een goed plan of promotie vinden op een camping op Vila Real wordt gemakkelijk! Wij actualiseren dagelijks alle prijzen van de verhuur van stacaravans en Noorden, gemeubileerde tenten en ongebruikelijke accommodaties. De beste campingpromotie vindt u elke dag bij Vila Real. Wij raden u aan om gebruik te maken van de last minute aanbiedingen en Noorden die zullen beginnen vanaf de opening van de campings eind mei. Aan de goede kant, kijk naar de evolutie van de prijzen van de grote capaciteit stacaravans, want het is vaak op dit soort verhuur dat u een interessante korting vindt voor uw vakantie bij Vila Real.

Wij wensen u dan ook de camping van uw dromen te vinden op Vila Real voor uw gezinsvakantie en Noorden!