Een merk easyvoyage

Camping Breginj : De gids 14 Campingplätze zum Vergleichen

Camping Breginj : De gids - 2 campings à comparer

Camping Lebanč Sloveens Istrië - Breginj visuel 1/2
Camping Lebanč Sloveens Istrië - Breginj visuel 2/2
Camping Lebanč Sloveens Istrië - Breginj visuel 1/2
Camping Lebanč Sloveens Istrië - Breginj visuel 2/2

Toegang rivier Wifi Restaurant

Camping Lebanč ligt aan de voet van de hellingen van de berg Mija en aan de oevers van de rivier de Nadiza in een bevoorrechte en bewaard gebleven in Slovenië. Kamperen in de natuur in Slovenië Als u op Camping Lebanč verblijft, zullen vakantiegangers van de natuur worden gewonnen door de bevoorrechte locatie van deze laatste. Camping Lebanč, gelegen in het hart van Breginjski Kot, waar de natuur nog intact is, zal inderdaad de ideale plek zijn om zeer verjongende momenten door te brengen. Zwemmen in Nadiza en zonnebaden zullen aanwezig zijn en zullen liefhebbers van nietsdoen verrukken. In de omgeving van Camping Lebanč zullen vakantiegangers geen enkele buitenactiviteit missen. Het rijke natuurlijke en culturele erfgoed zal wandelaars verrukken die de bekkens van Nadiza, de Napoleon-brug, de St. Helena-kerk in Lup, de oude dorpskern van Breginj en vele andere bezienswaardigheden kunnen bewonderen. Er zijn tal van wandel- en fietsroutes om te genieten van de prachtige natuur van dit deel van Slovenië. Op de Soca zullen verschillende watersporten sensatiezoekers verrukken die kunnen kajakken, raften of canyoning. De natuurlijke omgeving is ook ideaal voor klimmen en zelfs paragliden. Kamperen in Slovenië met restaurant Camping Lebanč biedt zijn gasten de mogelijkheid om te genieten van de aanwezigheid van een pizzeria in de behuizing. Dit is de enige plek aan de rivier de Nadiza waar kampeerders en toeristen hun maag kunnen vullen. Het pizzeria-team werkt in opdracht van een ervaren pizzaiolo en nodigt u uit om te genieten van echte culinaire wonderen bereid in een open houtoven. De pizza's hebben een knapperig deeg en hun lokale namen zullen de aandacht trekken zoals Bejska, Bozca, Kotarska of Nadiska. Gedurende het seizoen kunnen vakantiegangers genieten van pizza's, evenals gegrilde en verfrissende groentegerechten. Naast de pizzeria biedt het hotel zijn gasten de mogelijkheid om te genieten van de aanwezigheid van een goed gevulde bar waar het zeer aangenaam is om te genieten van een koel drankje of een goede koffie.

Zie de camping
Camping Nadiža Sloveens Istrië - Breginj visuel 1/1
Breginj

-

Sloveens Istrië
Camping Nadiža Sloveens Istrië - Breginj visuel 1/1

Toegang rivier Wifi Restaurant

Camping Nadiža wordt omgeven door de natuur en door de rivier in de prachtige regio Sloveens Istrië in Slovenië. Deze camping zal zowel de kleintjes als de groten verrukken en is ideaal voor actieve vakanties of om uit te rusten. Camping natuur op het water in Slovenië Camping Nadiža nodigt natuurliefhebbers uit voor een ontspannen vakantie aan de voet van de Nadiza-vallei. Deze camping aan het water is de ideale vakantieplek voor diegenen die tijdens hun verblijf van het water willen genieten. In een natuurlijke en schone omgeving is het inderdaad mogelijk om in het kristalheldere water van de berg te zwemmen. Door het ondiepe water kunnen kinderen er ook van genieten. Tussen het verfrissende zwemmen door kunnen vakantiegangers ontspannen aan de rand van het water en genieten van een aangename zonnebad terwijl ze genieten van de natuurlijke omgeving. Familiecamping in Slovenië Het hele gezin zal blij zijn om op Camping Nadiža te verblijven. Jonge kinderen zullen ook geluk op het terrein vinden, omdat ze de kans krijgen om plezier te hebben met de aanwezige speeltuin. De laatste heeft schommels, een klimpark, glijbanen, een grote zandbak en twee grote trampolines. Voor sportliefhebbers is er een volleybalveld, een basketbalveld en een pingpongterrein. Natuur actieve vakanties in Slovenië Vakantiegangers die genieten van buitenactiviteiten op het platteland zullen worden gefascineerd door Camping Nadiža. De bevoorrechte locatie van deze laatste zal inderdaad in staat zijn om actieve vakanties door te brengen in een behouden natuur. Bergbeklimmers kunnen lid worden van een natuurlijke klimmuur. Wandelaars zullen ook geluk in het gebied vinden, evenals mountainbikers. Voor wie op zoek is naar spanning, niets liever dan paragliden of deltavliegen.

Zie de camping

Campingplatz in weniger als 10 km à Breginj

Camping Trnovo Gorizia - Cobarid visuel 1/3
Camping Trnovo Gorizia - Cobarid visuel 2/3
Camping Trnovo Gorizia - Cobarid visuel 3/3
Camping Trnovo Gorizia - Cobarid visuel 1/3
Camping Trnovo Gorizia - Cobarid visuel 2/3
Camping Trnovo Gorizia - Cobarid visuel 3/3

Toegang rivier Wifi

Camping Trnovo is een familiecamping gelegen aan de oevers van de rivier de Soca en aan de voet van de hoge toppen van de Julische Alpen tussen Kobarid en Bovec. Deze camping is de ideale plek voor een vakantie in de natuur, evenals sportief en ontspannend. De kampeerders kunnen hun tent in een behouden natuurlijk kader plaatsen en voor maximaal comfort is het mogelijk om een charmant klein houten huis te huren. Actieve vakanties in Slovenië De outdoor-activiteiten zijn zeker voor vakantiegangers die op Camping Trnovo verblijven dankzij de bevoorrechte locatie van deze laatste. Vanaf Camping Trnovo kunnen vakantiegangers die op zoek zijn naar buitensportactiviteiten een uitzonderlijke omgeving waarderen terwijl ze vol sensaties zijn. De bovenste Soca-vallei is ideaal voor allerlei activiteiten, inclusief nautische activiteiten. Inderdaad, aan de rivier die grenst aan de Camping Trnovo, krijgen vakantiegangers de gelegenheid om te kajakken voor een onvergetelijke ervaring. De rustige stroom van de rivier tussen Cezsoca en Srpenica is perfect voor beginners, terwijl ervaren kajakkers een snelle stroming tussen Otona en Kobarid zullen waarderen. Voor spanning met familie of vrienden, niets beters dan raften. Deze activiteit combineert snelheid en teamwork en laat je een onvergetelijk moment beleven in een ongelooflijk goed bewaard gebleven natuur. In de Soca-vallei krijgen de meest gedurfde vakantiegangers de gelegenheid om uitzonderlijke landschappen van bovenaf te ontdekken. Inderdaad, het zal mogelijk zijn om adrenaline op te vullen door parachutespringen of paragliden terwijl je prachtige bezienswaardigheden vanuit de lucht bewondert. Natuurvakanties in Slovenië Sinds Camping Trnovo hebben natuurliefhebbers de mogelijkheid om vele wandelpaden te bereiken. Omdat de vallei van Soca onder de Julische Alpen ligt, kunnen de wandelaars een uitzonderlijk kader bewonderen tussen bergen, watervallen en overblijfselen van de Eerste Wereldoorlog. De fietspaden zijn ook zeer talrijk en laten u toe om de regio op de fiets te verkennen tussen de bergwegen en bossen. Vissen is ook een geweldige manier om van de rust van de Sloveense natuur te genieten.

Zie de camping

Die meistgesuchten Städte in der Nähe von Breginj

clique

Campingplatz in weniger als 15 km à Breginj

Kamp Rut Gorizia - Cobarid visuel 1/2
Kamp Rut Gorizia - Cobarid visuel 2/2
Cobarid

-

Gorizia
Kamp Rut Gorizia - Cobarid visuel 1/2
Kamp Rut Gorizia - Cobarid visuel 2/2

Wifi

Camping Kamp Rut ligt in Slovenië, op een groene en rustige plek. Natuurkamperen in Slovenië De locatie in de volle natuur van Kamp Rut zal iedereen die van zijn vakantie wil genieten, verrassen. Deze camping ligt op 1 km van Kobarid en wordt omgeven door bossen en bergen. Deze bevoorrechte locatie is ideaal voor natuurliefhebbers die genieten van een uitzonderlijk startpunt voor prachtige wandelingen, geschikt voor zowel wandelaars als fietsers. Tijdens deze Sloveense natuurwandelingen kunnen vakantiegangers prachtige plekken bewonderen. Vanaf de camping voert een pad wandelaars naar een plek om vogels te spotten waar vakantiegangers reigers kunnen bewonderen. Vervolgens komt een houten brug over de rivier Idrija en de wandelaars zijn al aangekomen in Kobarid. In het stadscentrum kunt u genieten van de winkels en restaurants. Dankzij de bevoorrechte locatie van Kamp Rut kunnen vakantiegangers tijdens verschillende activiteiten anders genieten van de natuurlijke omgeving. Om de wonderen van de natuur ten volle te waarderen, gaat er niets boven het te paard doen. Door deze momenten met een paard te delen, kunnen vakantiegangers inderdaad een echt gevoel van verbondenheid met de natuur voelen dat niet onverschillig zal blijven. In de omgeving van camping Kamp Rut kunnen vakantiegangers genieten van de aanwezigheid van de rivier Soca voor verschillende wateractiviteiten. Sensatiezoekers kunnen paragliden. Huur een huis in Slovenië Degenen die in Kamp Rut verblijven, krijgen de kans om in een te huur aangeboden vakantiehuis te verblijven. Dit huis biedt een prachtig uitzicht op de bergen vanaf het balkon. Een badkamer is aanwezig evenals een ingerichte keuken. Deze huuraccommodatie is perfect voor een comfortabel verblijf met uw partner of familie.

Zie de camping
Camping Lazar Gorizia - Cobarid visuel 1/3
Camping Lazar Gorizia - Cobarid visuel 2/3
Camping Lazar Gorizia - Cobarid visuel 3/3
Cobarid

-

Gorizia
Camping Lazar Gorizia - Cobarid visuel 1/3
Camping Lazar Gorizia - Cobarid visuel 2/3
Camping Lazar Gorizia - Cobarid visuel 3/3

Toegang rivier Wifi Restaurant

Camping Lazar is een camping in Kobarid, Slovenië, aan de rivier de Soca. De unieke omgeving staat garant voor een uitzonderlijk verblijf. Het kamperen voeten in het water in Slovenië Tijdens hun verblijf op Camping Lazar kunnen vakantiegangers genieten van de bevoorrechte locatie van deze laatste. Camping Lazar ligt inderdaad aan de oevers van de rivier de Emerald Soca, niet minder dan een van de mooiste rivieren van Europa. Deze gekozen locatie aan de rand van het water bereikt onmiddellijk de rivier en zijn kleine stranden voor momenten van ontspanning die aangenamer zijn. In de rivier zullen vakantiegangers genieten van afkoeling terwijl ze luisteren naar het zachte geluid van de rivier en het uitzicht op de bergen bewonderen. Vanaf Camping Lazar kunnen wandelaars een hangbrug oversteken die de Soca-rivier oversteekt en leidt naar de Kozjak-waterval, een uitzonderlijk natuurlijk moment. De nabijheid van de rivier Soca garandeert ook dat u naar believen kunt genieten van verschillende wateractiviteiten. Een moment rijk aan emotie om te delen met familie of vrienden, niets beters dan raften. Om aangename dagen in Slovenië door te brengen, is er niets beters dan toetreden tot de rivier Nadiza, die slechts 5 km van de camping ligt. Door te baden in de rivier Nadiza kunnen vakantiegangers genieten van kristalhelder water. Dit water heeft ook een genezend effect op de huid en de temperatuur is ideaal, het is mogelijk om urenlang te baden. Kampeervakanties in Kobarid Vanaf camping Lazar kunnen vakantiegangers de historische stad Kobarid bereiken. Liefhebbers van geschiedenis en erfgoed zullen worden veroverd door deze bestemming naar keuze. Het Kobarid Museum presenteert de geschiedenis van de Eerste Wereldoorlog op een uitzonderlijke manier. Op de historische Kobarid-route kunnen bezoekers de geschiedenis van de oudheid in duiken op archeologische vindplaatsen tot de Napoleons-brug in de Soca-kloof. De meest fijnproevers zullen blij zijn om Kobarid te ontdekken met zijn vele geweldige restaurants die zijn verzameld in een klein gebied genaamd de Kobarid Gourmet Circle.

Zie de camping
Camping Chalets Koren Gorizia - Cobarid visuel 1/4
Camping Chalets Koren Gorizia - Cobarid visuel 2/4
Camping Chalets Koren Gorizia - Cobarid visuel 3/4
Camping Chalets Koren Gorizia - Cobarid visuel 4/4
Cobarid

-

Gorizia
Camping Chalets Koren Gorizia - Cobarid visuel 1/4
Camping Chalets Koren Gorizia - Cobarid visuel 2/4
Camping Chalets Koren Gorizia - Cobarid visuel 3/4
Camping Chalets Koren Gorizia - Cobarid visuel 4/4

Toegang rivier Wifi Insolite

Camping Chalets Koren is een luxe, milieuvriendelijke 4-sterrenaccommodatie in een uitzonderlijke natuurlijke omgeving aan de rivier in Kobarid, Slovenië. Natuurkamperen in Slovenië met activiteiten Vakantiegangers die een vakantie willen doorbrengen die rijk is aan de Sloveense natuur, zijn van harte welkom op Camping Chalets Koren. Inderdaad, deze familiecamping biedt een buitengewoon aantal activiteiten die jong en oud zullen bekoren. Op de camping zelf is het mogelijk om tafeltennis, beachvolleybal en zelfs bowlen te spelen. Kinderen zullen blij zijn om een speeltuin voor hen te hebben met leuke apparatuur en klimmuur. Meer ervaren klimmers kunnen genieten van de aanwezigheid van een 8-meter klimtoren. Er gaat niets boven het beoefenen van sporten in de natuur om er volledig van te profiteren. Vanuit Camping Chalets Koren zijn er tal van buitenactiviteiten. Liefhebbers van rotsklimmen vinden veel natuurlijke muren in de buurt van Kobarid en Triglav Nationaal Park. De omliggende natuurlijke omgeving zal ook volledig bevorderlijk zijn voor de praktijk van spannende activiteiten zoals kajakken, raften, canyoning, hydro-speed, deltavliegen of paragliden. Wandelen en fietsen zullen er ook zijn. Vakantiegangers die op zoek zijn naar rust, zullen zeker hun kleine paradijs vinden om te vissen in een unieke omgeving. Glamping verblijf in Slovenië Tijdens hun verblijf op Camping Chalets Koren kunnen vakantiegangers genieten van ongewone accommodaties die uitnodigen om één te worden met de natuur. Deze houten hutten bieden een adembenemend uitzicht op de natuur en zijn perfect voor een romantisch uitje. Cottage verhuur in Slovenië Op het terrein van Camping Chalets Koren is het mogelijk om een chalet te huren. Deze ecologische houten accommodaties zijn verdeeld over twee verdiepingen en beschikken over alle benodigde apparatuur met woonkamer, eethoek, keuken, badkamer en wifi-verbinding.

Zie de camping
Camping Polovnik Gorizia - Bovec visuel 1/2
Camping Polovnik Gorizia - Bovec visuel 2/2
Bovec

-

Gorizia
Camping Polovnik Gorizia - Bovec visuel 1/2
Camping Polovnik Gorizia - Bovec visuel 2/2

Wifi Restaurant

Camping Polovnik ligt in een prachtig park in de buurt van de oudste kerk in de Soca-vallei, op slechts 5 minuten lopen van het centrum van Bovec. Dankzij de bevoorrechte locatie van deze camping kunnen natuurliefhebbers genieten van een beschermde omgeving in de Julische Alpen. Deze camping midden in de natuur is ideaal om alle schoonheid van Slovenië te waarderen, tussen bergen en rivieren dicht bij het stadscentrum. Kamperen in de buurt van sportactiviteiten in Slovenië Camping Polovnik ligt in Bovec, vakantiegangers kunnen genieten van een ideaal startpunt voor vele activiteiten. Tussen groene plateaus, canyons en watervallen is de natuurlijke omgeving perfect voor het beoefenen van verschillende buitensporten. Natuurliefhebbers zullen zeker genieten van de nabijheid van de bergen voor bergbeklimmen. Niets beters om op te laden en weer in contact te komen met de natuur dan om de toppen van de Julische Alpen te bereiken. Wilde weiden en rijke poelen en hellingen van ongerepte natuur bieden een adembenemend landschap. In de regio Bovec zullen liefhebbers van mooie wandelingen geen gebrek hebben aan ideeën en kunnen ze ongerepte natuur ontdekken. Veilige en gemarkeerde paden zullen toegankelijk zijn en met veel plezier de beken, watervallen, flora en fauna van de Julische Alpen observeren. Van Camping Polovnik kunnen vakantiegangers die willen genieten van de nabijheid van de rivieren Soca en Koritnica om te kajakken. Door hun diversiteit kunnen zowel beginners als ervaren kajakkers genieten van uitzonderlijke momenten. In de omgeving van Camping Polovnik zijn er veel fietsroutes naar de mooiste locaties in de regio Bovec. Of het nu gaat fietsen of mountainbiken, vakantiegangers kunnen genieten van uitzonderlijke landschappen.

Zie de camping
Camp Vodenca Gorizia - Bovec visuel 1/2
Camp Vodenca Gorizia - Bovec visuel 2/2
Bovec

-

Gorizia
Camp Vodenca Gorizia - Bovec visuel 1/2
Camp Vodenca Gorizia - Bovec visuel 2/2

Toegang rivier Wifi

Camp Vodenca ligt aan de rivieroever in de prachtige regio Gorizia in Slovenië. Deze natuurcamping zal vakantiegangers verrukken dankzij de uitzonderlijke omgeving, het uitzicht op de bergen en de nabijheid van vele activiteiten. Sportkampeervakanties in Slovenië Vanuit kamp Vodenca kunnen vakantiegangers genieten van een vakantie met een natuurthema. Inderdaad, de natuurlijke omgeving zal absoluut ideaal zijn om allerlei sportieve activiteiten te beoefenen. Camp Vodenca ligt in Bovec langs de rivier en is een ideaal startpunt voor raften. Op de Soca kunnen vakantiegangers van alle leeftijden genieten van deze nautische activiteit die rijk is aan spanning en adrenaline. Raften is de perfecte activiteit om een speciaal moment door te brengen met familie of vrienden in een uitzonderlijke natuurlijke omgeving. Vakantiegangers op zoek naar spanning krijgen ook de kans om van een natuurlijke speeltuin te genieten door canyoning te beoefenen. Deze activiteit wordt in groepen beoefend en nodigt uit om de stenen glijbanen te waarderen, in natuurlijke poelen te springen en te abseilen voor een maximum aan sensaties. De Soca-rivier kan ook op volle snelheid worden ontdekt door hydrospeed te beoefenen of door te kajakken. De bergachtige omgeving rondom Camp Vodenca nodigt u uit om te genieten van vele buiten- en hooggelegen activiteiten om volledig te genieten van de prachtige landschappen van de regio Gorizia in Slovenië. Wil je snelheid en adrenaline? Er gaat niets boven de Zip-Line, een zip-lijn die 60 km / u tot 200 m boven de grond gaat. Paragliding zal ook een uitzonderlijke manier zijn om van een prachtig uitzicht te genieten. En voor degenen die liever de schoonheid van de bergen van binnenuit verkennen, gaat er niets boven deelnemen aan groepsspeleologie-expedities. Natuurkamperen in Slovenië Door in Camp Vodenca te verblijven, kunnen vakantiegangers in een behouden en ontspannen natuurlijke omgeving verblijven. De kampeerplaatsen die worden aangeboden zijn schaduwrijk of zonnig om aan ieders wensen te voldoen.

Zie de camping
Camping Liza Gorizia - Bovec visuel 1/4
Camping Liza Gorizia - Bovec visuel 2/4
Camping Liza Gorizia - Bovec visuel 3/4
Camping Liza Gorizia - Bovec visuel 4/4

Top#9

Bovec

-

Gorizia
Camping Liza Gorizia - Bovec visuel 1/4
Camping Liza Gorizia - Bovec visuel 2/4
Camping Liza Gorizia - Bovec visuel 3/4
Camping Liza Gorizia - Bovec visuel 4/4

Toegang rivier Restaurant

Camping Liza ligt in de gemeente Bovec in Slovenië, in een idyllische natuurlijke omgeving aan de rivier. Deze camping is de ideale bestemming voor alle liefhebbers van rust die willen ontspannen in de natuur. Glamping verblijf in Slovenië Wilt u een glamoureuze kampeervakantie in Slovenië doorbrengen? De glamping-accommodaties van Camping Liza zijn perfect. Twee houten huizen zijn beschikbaar en zorgen voor een cocooning verblijf in twee in een natuurlijke omgeving en ontspannend. Het huis is geschikt voor een verblijf in de zomer als in de winter dankzij de hoogwaardige isolatie. Een verwarmingssysteem zorgt voor een ideale temperatuur bij koud weer. Op het terras van hun huisje kunnen vakantiegangers genieten van een prachtig uitzicht op de top van Svinjak die tot 1653 m hoog is en het bos domineert. Natuurkamperen in Slovenië Het is tussen groene weiden en majestueuze toppen waar natuurliefhebbers een droomvakantie kunnen doorbrengen op Camping Liza. De laatste nodigt uit om te genieten van een droomlocatie aan de oevers van de Soca, de prachtige rivier waarin de Koritnica stroomt. Door deze bevoorrechte nabijheid van de rivier kunt u momenten van pure ontspanning doorbrengen in een unieke omgeving. Verschillende gebieden zijn aanwezig op Camping Liza en nodigen uit om zijn tent in een weiland te plaatsen zoals in de schaduw van bomen in het bos. Schone lucht en rust zijn de sleutelwoorden op Camping Liza. Sportcamping aan een rivier Als u op Camping Liza verblijft, zullen watersporters zeker een drukke dag doorbrengen. De ligging van de camping aan de oevers van de Soca zorgt voor uitstekend kajakken. Om snelheid en spanning in een groep op te vullen, gaat niets boven raften. Canyoning is de ideale activiteit om één te worden met de natuur. In de omgeving kunt u vele buitenactiviteiten beoefenen, zoals wandelen, paardrijden, klimmen, via ferrata, speleologie of paragliding.

Zie de camping

Campingplatz in weniger als 20 km à Breginj

Camping Klin Gorizia - Bovec visuel 1/2
Camping Klin Gorizia - Bovec visuel 2/2

Top#10

Bovec

-

Gorizia
Camping Klin Gorizia - Bovec visuel 1/2
Camping Klin Gorizia - Bovec visuel 2/2

Toegang rivier Wifi Restaurant

Camping Klin ligt aan de rand van het water aan de samenvloeiing van de Lepena en Soca. Deze dromerige locatie aan de rivier past perfect in de bergachtige omgeving en biedt een prachtig landschap. Kamperen aan de waterkant in Slovenië Door te verblijven op Camping Klin kunnen vakantiegangers genieten van een bevoorrechte locatie aan de oevers van de rivier de Soca. Dankzij deze locatie aan de rivier kunnen vakantiegangers genieten van een verblijf in het water en op elk moment worden verfrist in een uitzonderlijke natuurlijke omgeving. De aanwezigheid van de rivier zal vakantiegangers ook in staat stellen om activiteiten zoals kajakken te doen om de schoonheid van de natuur nog meer te waarderen. sportvissers zullen niet nalaten te profiteren van deze toplocatie om forel te vangen. De rust is het hoogtepunt van Camping Klin omdat de natuurlijke omgeving eromheen, tussen rivier en bergen, uitnodigt om te ontspannen en te genieten van het landschap. Liefhebbers van bergbeklimmen en prachtige wandelingen worden overwonnen en houden prachtige herinneringen bij. Kamperen met sauna in Slovenië Voor een ontspannen vakantie in Slovenië kunnen kampeerders gebruikmaken van de Finse sauna op Camping Klin. Dit laatste biedt zijn vakantiegangers inderdaad momenten van pure ontspanning. Deze houten sauna nodigt met zijn warmte uit om te genieten van een intense ontspanning die alle stress en spanning zal evacueren. Op Camping Klin zullen kinderen zich niet vervelen. Inderdaad, een speeltuin is aanwezig op het terrein en laat jongere elkaar ontmoeten om geweldige momenten van plezier samen te delen. In een behouden natuurlijke omgeving zullen kinderen het plezier hebben om te spelen terwijl ze een zeer zuivere lucht inademen. Vakantiegangers hoeven alleen maar hun voeten onder de tafel te zetten dankzij het restaurant dat aanwezig is op Camping Klin dat uitstekende gerechten biedt.

Zie de camping

Campingplatz in weniger als 25 km à Breginj

Camping Vili Volarje Gorizia - Tolmin visuel 1/2
Camping Vili Volarje Gorizia - Tolmin visuel 2/2
Tolmin

-

Gorizia
Camping Vili Volarje Gorizia - Tolmin visuel 1/2
Camping Vili Volarje Gorizia - Tolmin visuel 2/2

Toegang rivier Wifi

Camping Vili Volarje ligt aan de oevers van de rivier de Soca in Slovenië en is de ideale vakantieplek voor kampeerders die willen genieten van de ongerepte natuur terwijl ze samen slapen met dieren zoals eenden, konijnen en kippen. Kamperen in de natuur in Slovenië Camping Vili Volarje is de ideale vakantiebestemming voor diegenen die willen genieten van de voordelen van de natuur in een beschermde omgeving in Slovenië. Camping Vili Volarje ligt inderdaad aan de rand van een weelderig bos dat zeer aangenaam zal zijn om te wandelen door ontspannende wandelingen. Terwijl ze een zuivere en verkwikkende lucht inademen, zullen de kampeerders het kleine beekje dat het kamp doorkruist waarderen, evenals de nabijheid met de Soca-rivier die slechts een paar meter verderop ligt. Deze prachtige rivier met kristalhelder water nodigt uit om af te koelen en te genieten van een verfrissende natuurlijke omgeving. Als je naar de andere kant van het kamp gaat, zullen vakantiegangers een levend en krachtig karakter ontdekken in steile ravijnen. Wilde kreken zijn aanwezig en werpen zich over kliffen en muren om prachtige watervallen en stroomgebieden te creëren. Deze uitzonderlijke omgeving is perfect voor wandelaars die een actieve vakantie in Slovenië willen doorbrengen. De heuvels in de buurt van Camping Vili Volarje zijn ideaal om te wandelen en fietsen. Het zal mogelijk zijn om het spoor van de "Soca War Battles" te volgen. La Soca en zijn secundaire stromen zullen een paradijs zijn voor alle avontuurzoekers. Familiecamping in Slovenië Vakantiegangers die op Camping Vili Volarje verblijven, kunnen genieten van een familiale sfeer die jong en oud zal bekoren. naast de camping ligt een sportterrein met basketbalveld, voetbalveld en volleybalveld. 'S Avonds kunnen kampeerders elkaar ontmoeten in de gemeenschappelijke ruimte en genieten van de heerlijke geur van gegrilde forel terwijl u geniet van een vriendelijke sfeer.

Zie de camping
Camping Korita Gorizia - Bovec visuel 1/2
Camping Korita Gorizia - Bovec visuel 2/2
Bovec

-

Gorizia
Camping Korita Gorizia - Bovec visuel 1/2
Camping Korita Gorizia - Bovec visuel 2/2

Wifi

Camping Korita ligt aan de oevers van de rivier Soca in Slovenië in een uitzonderlijke omgeving en nodigt uit om te genieten van een natuur die bevorderlijk is voor activiteiten en ontspanning. Actieve natuurvakanties in Slovenië Tijdens hun verblijf op Camping Korita zullen vakantiegangers die op zoek zijn naar spanning en sportieve activiteiten hun geluk vinden. Inderdaad, de uitzonderlijke omgeving rondom Camping Korita is zeer bevorderlijk voor het beoefenen van vele buitenactiviteiten waarmee u kunt genieten van de schoonheid van de Sloveense natuur terwijl u vol sensaties zit. Klimmen, van een brug springen en genieten van een verscheidenheid aan andere adrenalinerijke sporten is wat vakantiegangers op Camping Korita verwachten. Ondertussen genieten kinderen op de camping van een speeltuin voor hen. In de open lucht, in een behouden natuurlijke omgeving, zullen ze plezier kunnen hebben dankzij de speelse apparatuur die hun ter beschikking wordt gesteld. Voor degenen die gewoon willen genieten van de natuur en de schoonheid in hun eigen tempo willen bewonderen, gaat er niets boven wandelen op het Alpe Adria-pad. Natuurliefhebbers en prachtige landschappen zullen worden overwonnen en zullen geweldige herinneringen creëren. Voor fietsliefhebbers is het mogelijk om het Trans Slovenië fietspad te nemen en te genieten van een uitzonderlijke omgeving. Liefhebbers van vissen kunnen hun kleine hoekje van het paradijs vinden, zich comfortabel vestigen en hun passie in alle rust beleven in een ontspannen omgeving. Romantisch verblijf in Slovenië Wilt u een romantische paarvakantie doorbrengen in een uitzonderlijke natuurlijke omgeving in Slovenië? Camping Korita biedt mooie tentvormige houten hutten, gelegen op een met gras begroeide heuvel en ideaal voor een romantische vakantie. In deze originele en gezellige accommodatie kunt u in tweeën vergaderen in een ongerepte natuur. Het zal ook mogelijk zijn om een huis te huren voor 4 tot 7 personen met keuken, badkamer, toilet en aparte slaapkamers.

Zie de camping
Kamp Jelincic Gorizia - Bovec visuel 1/3
Kamp Jelincic Gorizia - Bovec visuel 2/3
Kamp Jelincic Gorizia - Bovec visuel 3/3
Bovec

-

Gorizia
Kamp Jelincic Gorizia - Bovec visuel 1/3
Kamp Jelincic Gorizia - Bovec visuel 2/3
Kamp Jelincic Gorizia - Bovec visuel 3/3

Toegang rivier Wifi Restaurant

Kamp Jelincic ligt in Bovec in Slovenië en nodigt u uit voor een natuurvakantie in een uitzonderlijke omgeving tussen rivier en bergen. Kamperen in de natuur in Slovenië Tijdens hun verblijf in Kamp Jelincic kunnen vakantiegangers genieten van hun tent in een behouden natuurlijke omgeving. In de zon en in de schaduw van bomen zullen kampeerders hun geluk vinden en een echt verblijf in het groen kunnen doorbrengen. De toeristische boerderij van Kamp Jelincic biedt kamers te huur en nodigt uit om zelfgemaakte specialiteiten te proeven. Sport verblijf in Slovenië Kamp Jelincic is gelegen in Bovec in de prachtige regio Gorizia in Slovenië, vakantiegangers zullen de gelegenheid hebben om te genieten van de omringende natuurlijke omgeving om vele sportieve activiteiten te beoefenen. Deze buitensporten zijn perfect om te genieten van de omliggende schoonheid, niet ver van Kamp Jelincic. De nabijheid van de rivier Soca is ideaal voor spannende activiteiten zoals raften. Raften is ideaal om uitzonderlijke momenten door te brengen met familie of vrienden in een bevoorrechte omgeving. Om in alle rust van het landschap te genieten, gaat er niets boven een wandeling langs de Soca per kajak of kano. Om ongelooflijke momenten te beleven terwijl je één bent met de natuur en de rivier, is canyoning ideaal. Tussen natuurlijke rotsglijbanen, sprongen in natuurlijke poelen en abseilen, belooft canyoning zijn deel van sensaties. Sensatiezoekers krijgen ook de mogelijkheid om vele activiteiten te beoefenen waarmee ze kunnen genieten van prachtige landschappen. Vanaf de toppen zal het mogelijk zijn om paragliding te vliegen om Slovenië vanuit de lucht te bewonderen. De zip-line is een originele activiteit, leuk en rijk aan sensaties. Dankzij de vele natuurlijke klimplekken kunt u verborgen plekken ontdekken. En voor degenen die dat wensen, zal het zelfs mogelijk zijn om het enorme netwerk van ondergrondse grotten en galerijen in Slovenië te ontdekken om een unieke ervaring te beleven.

Zie de camping

Campingplatz in weniger als 32 km à Breginj

Camping Zlatorog Boven-Carniola - Bohinjska Bistrica visuel 1/4
Camping Zlatorog Boven-Carniola - Bohinjska Bistrica visuel 2/4
Camping Zlatorog Boven-Carniola - Bohinjska Bistrica visuel 3/4
Camping Zlatorog Boven-Carniola - Bohinjska Bistrica visuel 4/4
Camping Zlatorog Boven-Carniola - Bohinjska Bistrica visuel 1/4
Camping Zlatorog Boven-Carniola - Bohinjska Bistrica visuel 2/4
Camping Zlatorog Boven-Carniola - Bohinjska Bistrica visuel 3/4
Camping Zlatorog Boven-Carniola - Bohinjska Bistrica visuel 4/4

Toegang meer Wifi Restaurant

Camping Zlatorog ligt in Slovenië, aan de oever van het meer van Bohinj in een zeer ontspannende natuurlijke omgeving. Het uitzonderlijke panorama met uitzicht op dit enorme water en de bergen zorgt voor een echt gevoel van welzijn. Kamperen in Slovenië voeten in het water Er is niets beter dan een campingvakantie aan het meer in Slovenië voor een uitzonderlijke vakantie. Dit is het geval op Camping Zlatorog, gelegen aan het meer van Bohinj en de rivier de Bohinjska Bistrica, die erg populair is bij liefhebbers van vissen, kanoën en kajakken. Door op Camping Zlatorog te verblijven, zullen natuurliefhebbers op zoek naar rust genieten van een bevoorrechte locatie in de schaduw van bomen aan de oevers van het meer. Omdat de camping in het Triglav Nationaal Park ligt, zullen vakantiegangers genieten van een aangenaam verblijf in harmonie met de natuur. Camping Zlatorog zal ook een uitzonderlijk startpunt zijn voor veel natuurgebieden, zoals de Mostnica-bekkens, de Savica-waterval, de valleien van de zeven Triglav-meren en de verschillende toppen in de buurt. Vanaf camping Zlatorog kunnen vakantiegangers genieten van een breed scala aan activiteiten. Het is mogelijk om fietsen en nautische apparatuur te huren om volledig te profiteren van de omringende natuurlijke omgeving. In de omgeving kunnen sensatiezoekers paragliden of deelnemen aan Adrenalin Park. Kamperen met restaurant in Slovenië Op Camping Zlatorog hoeven vakantiegangers zich geen zorgen te maken over het bereiden van maaltijden. Inderdaad, de camping heeft op het terrein een restaurant dat u uitnodigt om zich onder de tafel te vestigen en te genieten van een rustige sfeer en een uitzicht op het meer van Bohinj. Direct naast het restaurant is een speeltuin, waar kinderen plezier kunnen beleven terwijl ouders genieten van een moment van rust terwijl ze het uitzicht bewonderen.

Zie de camping

U vindt hier 2 campings in Breginj en om uw vakantie door te brengen. Onze campinggidsen in Breginj geeft u de mogelijkheid om de lijst van campings, prijzen, toeristische trekpleisters en essentiële toeristische plaatsen te ontdekken. Als u uw zoekopdracht uitbreidt en Sloveens Istrië, ontdekt de campings in de omgeving van Breginj, op - 25km.

De prijs van een stacaravan in Breginj ligt tussen NaN€ en NaN€ per week. . De camping comparator stelt u in staat om de beste prijs te vinden voor uw outdoor vakantie in Breginj.

Hier is de identiteitskaart van de 2 campings in Breginj op basis van bereik en uitrusting te vereenvoudigen.











.

De prijs van de campings op Breginj, van NaN€.

Aan de prijszijde kost een week kamperen op Breginj in een stacaravan voor 4 personen u gemiddeld NaN€ in het hoogseizoen en NaN€ in het laagseizoen..

In mei : NaN€, In juni : NaN€, Vanaf 1-15 juli : NaN€,Vanaf 16-31 juli : NaN€, Vanaf 1-15 augustus : NaN€, Van 16-30 augustus : NaN€, In september : NaN€.

Onze camping comparator stelt u in staat om de prijzen van de kampeerreizen naar Breginj te vergelijken voor een of twee weken. U kunt echter een korte kampeertocht boeken op Breginj of een weekend in het laagseizoen. De gemiddelde prijs van een week op een camping met zwembad op Breginj is NaN€ tijdens de zomer.

Kies een camping in Breginj : praktisch advies

Om u te helpen bij de keuze van uw camping in of rond Breginj, raden wij u aan de vakantieaanwijzingen te raadplegen en de geografische ligging van de campings op de kaart te bekijken en Sloveens Istrië.

Wij stellen hier de lijst voor van de campings die beschikbaar zijn op Breginj gerangschikt naar populariteit. Houd er bij het boeken van uw verblijf rekening mee dat u elke camping kunt vragen om Breginj de locatie van uw stacaravan te kiezen.

Om uw verblijf te vergemakkelijken, is de camping met de meest populaire Breginj:

Camping Lebanč
null avis

Goede aanbiedingen en promoties op campings in Breginj

Een goed plan of promotie vinden op een camping op Breginj wordt gemakkelijk! Wij actualiseren dagelijks alle prijzen van de verhuur van stacaravans en Sloveens Istrië, gemeubileerde tenten en ongebruikelijke accommodaties. De beste campingpromotie vindt u elke dag bij Breginj. Wij raden u aan om gebruik te maken van de last minute aanbiedingen en Sloveens Istrië die zullen beginnen vanaf de opening van de campings eind mei. Aan de goede kant, kijk naar de evolutie van de prijzen van de grote capaciteit stacaravans, want het is vaak op dit soort verhuur dat u een interessante korting vindt voor uw vakantie bij Breginj.

Wij wensen u dan ook de camping van uw dromen te vinden op Breginj voor uw gezinsvakantie en Sloveens Istrië!