Een merk easyvoyage

Camping Pivka : De gids 7 Campingplätze zum Vergleichen

Camping Pivka : De gids - 2 campings à comparer

Kmetija na Meji Carniole-Binnenland - Pivka visuel 1/3
Kmetija na Meji Carniole-Binnenland - Pivka visuel 2/3
Kmetija na Meji Carniole-Binnenland - Pivka visuel 3/3
Kmetija na Meji Carniole-Binnenland - Pivka visuel 1/3
Kmetija na Meji Carniole-Binnenland - Pivka visuel 2/3
Kmetija na Meji Carniole-Binnenland - Pivka visuel 3/3

Wifi

De boerderij Kmetija na Meji ligt in Carniola-Binnenland in Slovenië en nodigt u uit om te genieten van een prachtig uitzicht op de Pivsko Krasko Polje en de Nanos-heuvel. Een prachtige camping in het wild is aanwezig en nodigt liefhebbers van rust uit om te komen en te ontspannen. Vakantie in de natuur in Slovenië Verblijf op de boerderij Kmetija na Meji, vakantiegangers zullen genieten van een bevoorrechte locatie die toegang geeft tot de ongerepte natuur. Natuurliefhebbers zullen genieten van wandelen in het bos en op de velden van de boerderij om paddestoelen, kruiden en fruit te plukken. Tijdens hun wandelingen kunnen gelukkige wandelaars wilde dieren bewonderen, zoals veel vogels, maar ook herten en geiten. Niet ver daar vandaan is het mogelijk om het pad van Martin Krpan te nemen om bij Primoz aan te komen, de forten van het Italiaanse leger te bezoeken of naar Silen Tabor te gaan om een prachtig uitzicht te bewonderen en de oude kerk van St te bezoeken Martin uit de XVe eeuw. Erfgoedliefhebbers zullen het ook waarderen om de St. Trinity-kerk te bezoeken die onder het dorp Trnje ligt, de geboorteplaats van Martin Krpan. Om mooie fietstochten te maken, is er niets beter dan het nemen van de fietspaden van Postojna en Pivka. Paardrijden zal ook een zeer goede activiteit zijn om van de omgeving van de boerderij te genieten. Voor een onvergetelijke ervaring gaat er niets boven een bezoek aan de Karst-grotten. Vakantie met beren in Slovenië Wil je een geweldige ervaring in de Sloveense natuur beleven? Op de boerderij Kmetija na Meji worden berenobservaties georganiseerd. Begeleid door een professional, kunnen wandelaars de bruine beer bewonderen, een inheems dier uit de omliggende bossen. Dus vanaf de camping kunnen vakantiegangers die dit wensen dit ongelooflijke dier in zijn natuurlijke omgeving ontdekken.

Zie de camping
Camping Plana Carniole-Binnenland - Pivka visuel 1/2
Camping Plana Carniole-Binnenland - Pivka visuel 2/2
Pivka

-

Carniole-Binnenland
Camping Plana Carniole-Binnenland - Pivka visuel 1/2
Camping Plana Carniole-Binnenland - Pivka visuel 2/2

Wifi

Op een camping zoals in een stacaravan zullen vakantiegangers zeker een 100% natuurvakantie in Slovenië doorbrengen op Camping Plana. Geïsoleerde camping in Slovenië Vakantiegangers die op zoek zijn naar rust en afzondering op het platteland zullen absoluut worden veroverd door Camping Plana. De laatste is inderdaad geïsoleerd en biedt de mogelijkheid om te genieten van een natuurlijke wildernis en bewaard voor een of meer nachten. Vakantiegangers zullen niets missen om rond te doen. Kampeerders die dat wensen, kunnen genieten van elektriciteit en een keuken. Goed onderhouden sanitaire voorzieningen zijn ook beschikbaar voor het comfort van iedereen. Of de kampeerders zich geen zorgen maken over honger of dorst, de bar 66 die bij de camping hoort, zorgt voor ieders behoeften. De natuurliefhebbers zullen worden veroverd dankzij de ongerepte natuur die ze met veel plezier zullen ontdekken. Of het nu voor een korte wandeling of een lange wandeling is, alles wordt gedaan vanaf Camping Plana. Korte en ontspannende wandelingen kunnen worden gedaan op goed onderhouden paden. Voor de meer doorgewinterde wandelaars, missen de circuits niet en laten ze uitzonderlijke locaties ontdekken. Vriendelijke camping in Slovenië Vakantiegangers die plezier willen hebben tijdens hun verblijf op de camping zijn welkom. Inderdaad, op de camping is het mogelijk om volleybal te spelen op het land en basketbal. Degenen die dat wensen, kunnen ook een fiets huren en een ritje maken. Kinderen zullen zich niet vervelen op Camping Plana. Ze kunnen spelen in de zandbak, plezier hebben met swingen of proberen te rijden. De IJslandse paarden op Camping Plana zijn geschikt voor paardrijden met kinderen voor meer plezier en veiligheid. Kamperen bij meren in Slovenië Door een korte rit te maken vanaf Camping Plana, kunnen vakantiegangers de seizoensgebonden meren van Pivka bereiken. De wandelingen zijn erg aangenaam en het is mogelijk om het ecomuseum van de seizoensgebonden meren van Pivka te bezoeken om er meer over te leren. Veel andere natuurlijke sites kunnen worden bezocht, zoals de Skocjan-grotten, de Postojna-grot en de Krizna-grot.

Zie de camping

Campingplatz in weniger als 15 km à Pivka

Kamp Dujceva Domacija Sloveens Istrië - Divača visuel 1/3
Kamp Dujceva Domacija Sloveens Istrië - Divača visuel 2/3
Kamp Dujceva Domacija Sloveens Istrië - Divača visuel 3/3
Divača

-

Sloveens Istrië
Kamp Dujceva Domacija Sloveens Istrië - Divača visuel 1/3
Kamp Dujceva Domacija Sloveens Istrië - Divača visuel 2/3
Kamp Dujceva Domacija Sloveens Istrië - Divača visuel 3/3

Toegang rivier Wifi Restaurant

Kamp Dujceva Domacija nodigt vakantiegangers uit om te verblijven in een klein stukje paradijs, omringd door de Sloveense natuur. Kamperen in Slovenië voeten in het water Vakantiegangers die willen genieten van een prachtig klein plekje langs de rivier op het Sloveense platteland zijn van harte welkom in Kamp Dujceva Domacija. Deze camping midden in de natuur nodigt vakantiegangers op zoek naar rust uit om te genieten van de aanwezigheid van een mooie kleine rivier. Deze nabijheid van de rivier stelt vakantiegangers in staat om naar believen te zwemmen in verfrissend water voor momenten van puur plezier. Niets is beter om je dag met tonus te beginnen dan om uit je tent te komen, de frisse lucht van het platteland in te ademen en een duik te nemen in het zoete water van de rivier. Liefhebbers van vissen zullen ook blij zijn hun kleine paradijs te kunnen vinden, gaan zitten en hun passie kunnen uitleven in een zeer bevoorrechte omgeving. Vanuit Kamp Dujceva Domacija zullen snelheidenthousiastelingen genieten van de nabijheid van de rivier om te kajakken en raften. Natuurliefhebbers zullen blij zijn om in Kamp Dujceva Domacija te verblijven. De laatste bevindt zich op het Sloveense platteland en is de ideale vakantieplek voor degenen die groen willen gaan. De omringende natuurlijke omgeving nodigt uit tot het maken van prachtige wandelingen en wandelingen, te voet of met de fiets. Het Sloveense platteland is vol met natuurlijke rijkdommen die wandelaars zullen bewonderen en voelen. Ontdekkingsvakantie in Slovenië Kamp Dujceva Domacija gelegen in Divaca in het Sloveense Istrië, vakantiegangers hebben de mogelijkheid om uitzonderlijke locaties te ontdekken, zoals de Skocjan-grotten. Deze grotten zijn UNESCO-werelderfgoed en werden gegraven door de Reka. De laatste verdwijnt onder de grond en splitst 34 km verder naar de bronnen van Timava. De Grote Zaal zal indruk maken op bezoekers met zijn 15 m hoge stalagmieten en orgels. La Salle Bruyante zal nog indrukwekkender zijn, het pad leidt naar meer dan 100 m hoog en kijkt uit over de kloof waar de rivier majestueus rommelt.

Zie de camping

Die meistgesuchten Städte in der Nähe von Pivka

clique

Campingplatz in weniger als 20 km à Pivka

Camping Pivka Jama Carniole-Binnenland - Postojna visuel 1/1
Postojna

-

Carniole-Binnenland
Camping Pivka Jama Carniole-Binnenland - Postojna visuel 1/1

Wifi Restaurant

Camping Pivka Jama ligt in Slovenië in een zeer aangename natuurlijke omgeving. In een tent of een huurbungalow kunnen vakantiegangers een rustige en ontspannen vakantie doorbrengen in Slovenië. Kamperen met zwembad in Slovenië De geneugten van het zwemmen zullen op het rendez-vous zijn voor de vakantiegangers op Camping Pivka Jama. De laatste biedt eigenlijk een prachtig buitenzwembad, ideaal om af te koelen en aangename momenten door te brengen in een ontspannen sfeer. Er gaat niets boven het nemen van een duik in het zwembad om te genieten van uw vakantie in Slovenië. Met het grote zwembad is ook een peuterbad, klein zwembad aangepast aan de kleinste zodat ze kunnen afkoelen en plezier hebben met maximale veiligheid. Rond de zwembaden is het leuk om je handdoek te zonnebaden en te genieten van momenten van ontspanning in een rustige en groene natuurlijke omgeving. Camping Pivka Jama, vakantiegangers zullen geen activiteiten missen om plezier te hebben met familie of vrienden. Het is mogelijk om ping-pong, tennis, volleybal, basketbal of bowlen te spelen. Toeristische vakanties in Slovenië Natuurliefhebbers zullen gefascineerd raken door hun verblijf op Camping Pivka Jama. Het zal inderdaad mogelijk zijn om de regio Notranjska te ontdekken, het meest bosrijke van Slovenië. Wandelaars kunnen een uitgestrekt bos ontdekken waar veel wilde dieren leven. Meren, rivieren en weiden begeleiden grotten en zinkgaten die mogelijk zijn om te bezoeken. In de regio Notranjska kunnen vakantiegangers inderdaad de grotten van Postojna bezoeken, evenals de grotten van Pivka en Crna. Dit netwerk van grotten biedt prachtige verkenningssites die ongelooflijke herinneringen aan bezoekers zullen achterlaten. Vanaf Camping Pivka Jama kunnen erfgoedliefhebbers het kasteel van Predjama bezoeken, een van de meest pittoreske gebouwen in Slovenië. Dit kasteel ligt op een klif van 123 meter hoog.

Zie de camping

Campingplatz in weniger als 25 km à Pivka

Camping Brajda Gorizia - Sežana visuel 1/3
Camping Brajda Gorizia - Sežana visuel 2/3
Camping Brajda Gorizia - Sežana visuel 3/3
Sežana

-

Gorizia
Camping Brajda Gorizia - Sežana visuel 1/3
Camping Brajda Gorizia - Sežana visuel 2/3
Camping Brajda Gorizia - Sežana visuel 3/3

Wifi Restaurant

Camping Brajda is gelegen op een boerderij op het Sloveense platteland in de regio Gorizia, op de grens met Italië. De groene omgeving en de ontspannen sfeer garanderen een verfrissend verblijf. Kamperen op het platteland in Slovenië Kampeerders die willen genieten van een rustige en groene omgeving op het platteland in Slovenië zullen worden veroverd door Camping Brajda. Deze aangename camping is de ideale vakantieplek voor iedereen die de rust van de natuur wil vinden en alle opgebouwde stress wil verwijderen. Een kampeerverblijf op de boerderij, niets liever dan ontspannen en verjongen. Op het terrein vinden kampeerders 20 plaatsen beschikbaar voor hen op een aangenaam grasachtig terrein. Het ontbijt is inbegrepen in het pakket en bevindt zich in een gemeenschappelijke ruimte waar kampeerders marmelades van verschillende soorten fruit kunnen ontdekken. Op Camping Brajda hebben vakantiegangers verschillende faciliteiten tot hun beschikking om een aangenaam verblijf door te brengen. Een toiletgebouw met douches en aanwezig evenals wastafels en wastafels. Het is mogelijk om een wasmachine te gebruiken voor nog meer comfort. Elektrische aansluitingen en drinkwater zijn beschikbaar voor vakantiegangers. Zelfs op een kampeervakantie op de boerderij in Slovenië kunnen kampeerders hun favoriete serie van het moment volgen dankzij de gratis wifi-verbinding! Kampeervakanties in de Karst In de omgeving van Camping Brajda zullen vakantiegangers de te bezoeken sites niet missen voor een verblijf van de rijksten. Op slechts 5 minuten rijden ligt de stad Sezana. Vanaf de camping kunnen vakantiegangers te voet of met de fiets gaan genieten van de wonderen van de natuur en de schoonheid van de omgeving. Om een uniek moment te beleven, gaat er niets boven een bezoek aan de grotten van Skocjan of het kasteel Predjama.

Zie de camping

Campingplatz in weniger als 26 km à Pivka

Camping Tura Gorizia - Vipava visuel 1/1

Top#6

Vipava

-

Gorizia
Camping Tura Gorizia - Vipava visuel 1/1

Wifi

Camping Tura ligt in Vipava in Slovenië en nodigt uit om te genieten van een behouden en ontspannende natuurlijke omgeving. Liefhebbers van natuur, sport en ontspanning zijn welkom. Sportkamperen in Slovenië Sportieve vakantiegangers zullen niet teleurgesteld zijn over hun verblijf op Camping Tura. Deze laatste biedt kampeerders de mogelijkheid om te genieten van hoogwaardige sportfaciliteiten die hun ter beschikking worden gesteld in een bevoorrechte omgeving, omringd door de natuur. Twee tennisbanen zijn aanwezig en u kunt er wat ballen uitwisselen terwijl u geniet van het uitzicht op de berg. Atleten zullen ook de aanwezigheid van een volleybalveld, een basketbalveld, een handbalveld en een voetbalveld waarderen. Petanqueliefhebbers krijgen de kans om elkaar te ontmoeten op het jeu-de-boulesveld, terwijl de kinderen zich vermaken op de speciale speeltuin met glijbanen en schommels. Camping Tura biedt vakantiegangers ook de mogelijkheid om te klimmen dankzij de aanwezigheid van een kunstmuur met een hoogte van 10 m. Door instructeurs geleide lessen worden aangeboden. Sportliefhebbers in de natuur zullen worden veroverd door de bevoorrechte locatie van Camping Tura. Dit laatste is het ideale startpunt voor vele buitenactiviteiten zoals bergbeklimmen, fietsen, klimmen en paragliden. Natuurliefhebbers die in alle rust van dit laatste willen genieten, kunnen lange wandelingen maken en genieten van de schoonheid van de Sloveense natuur. Kampeervakanties in Slovenië Tijdens hun verblijf op Camping Tura kunnen vakantiegangers ervan profiteren om onmisbare locaties in de omgeving te ontdekken. Met de auto is het mogelijk om de Nova Gorica-grot, Lipica en Idrija-grot te bereiken, die zich binnen 40 km bevinden, of Ljubljana, 77 km verderop.

Zie de camping

Campingplatz in weniger als 28 km à Pivka

Camping Vovk Sloveens Istrië - Zwarte Kal visuel 1/1

Top#7

Zwarte Kal

-

Sloveens Istrië
Camping Vovk Sloveens Istrië - Zwarte Kal visuel 1/1

Restaurant

Camping Vovk is gelegen op een toeristische boerderij in het hart van de Osp-vallei in Slovenië. Dit vooroorlogse etablissement is het hele jaar door geopend en nodigt u uit om te genieten van de geneugten van het platteland. Outdoor-activiteiten zijn niet te missen en het is zelfs mogelijk om de kust in slechts 10 minuten te bereiken. De schone lucht en rust zullen vakantiegangers verrukken op zoek naar rust. Kamperen in de bergen in Slovenië Vakantiegangers kunnen op Camping Vovk verblijven en genieten van een aangename bergomgeving. Inderdaad, vanaf de camping krijgen vakantiegangers de kans om de Osp-vallei en het dorp Osp te ontdekken dat wereldwijd bekend staat om zijn karstische ineenstorting. Camping Vovk is het hele jaar door geopend en is de ideale vakantiebestemming voor bergliefhebbers die willen genieten van de ongerepte natuur. In de omgeving zijn er tal van buitenactiviteiten, omdat vakantiegangers kunnen wandelen en fietsen. Klimmen zal ook de ontmoetingsplaats zijn voor unieke momenten. Degenen die de Sloveense kust willen bezoeken, kunnen Koper, Izola of Strunjan in slechts 10 minuten bereiken. Grote bergbeklimmers zullen blij zijn om lid te worden van de wereldberoemde Osp Rock, die wordt beschouwd als een van de meest populaire klimplekken in Europa. Kamperen op de boerderij in Slovenië Camping Vovk is een toeristische boerderij, het eten is typisch en uitstekend. Tijdens hun verblijf kunnen vakantiegangers genieten van kwaliteitsvolle lokale gerechten, bestaande uit gegrilde gerechten en seizoensgebonden gerechten met bijgerechten. Aardappelen, kool, rapen en vleeswaren staan op het menu, evenals verschillende landwijnen. Tijdens hun verblijf op de boerderij zullen kinderen blij zijn om geiten en kippen te zien, terwijl volwassenen de olijfboomgaarden, velden en wijngaarden waarderen.

Zie de camping

U vindt hier 2 campings in Pivka en om uw vakantie door te brengen. Onze campinggidsen in Pivka geeft u de mogelijkheid om de lijst van campings, prijzen, toeristische trekpleisters en essentiële toeristische plaatsen te ontdekken. Als u uw zoekopdracht uitbreidt en Carniole-Binnenland, ontdekt de campings in de omgeving van Pivka, op - 25km.

De prijs van een stacaravan in Pivka ligt tussen NaN€ en NaN€ per week. . De camping comparator stelt u in staat om de beste prijs te vinden voor uw outdoor vakantie in Pivka.

Hier is de identiteitskaart van de 2 campings in Pivka op basis van bereik en uitrusting te vereenvoudigen.











.

De prijs van de campings op Pivka, van NaN€.

Aan de prijszijde kost een week kamperen op Pivka in een stacaravan voor 4 personen u gemiddeld NaN€ in het hoogseizoen en NaN€ in het laagseizoen..

In mei : NaN€, In juni : NaN€, Vanaf 1-15 juli : NaN€,Vanaf 16-31 juli : NaN€, Vanaf 1-15 augustus : NaN€, Van 16-30 augustus : NaN€, In september : NaN€.

Onze camping comparator stelt u in staat om de prijzen van de kampeerreizen naar Pivka te vergelijken voor een of twee weken. U kunt echter een korte kampeertocht boeken op Pivka of een weekend in het laagseizoen. De gemiddelde prijs van een week op een camping met zwembad op Pivka is NaN€ tijdens de zomer.

Kies een camping in Pivka : praktisch advies

Om u te helpen bij de keuze van uw camping in of rond Pivka, raden wij u aan de vakantieaanwijzingen te raadplegen en de geografische ligging van de campings op de kaart te bekijken en Carniole-Binnenland.

Wij stellen hier de lijst voor van de campings die beschikbaar zijn op Pivka gerangschikt naar populariteit. Houd er bij het boeken van uw verblijf rekening mee dat u elke camping kunt vragen om Pivka de locatie van uw stacaravan te kiezen.

Om uw verblijf te vergemakkelijken, is de camping met de meest populaire Pivka:

Camping Plana
null avis

Goede aanbiedingen en promoties op campings in Pivka

Een goed plan of promotie vinden op een camping op Pivka wordt gemakkelijk! Wij actualiseren dagelijks alle prijzen van de verhuur van stacaravans en Carniole-Binnenland, gemeubileerde tenten en ongebruikelijke accommodaties. De beste campingpromotie vindt u elke dag bij Pivka. Wij raden u aan om gebruik te maken van de last minute aanbiedingen en Carniole-Binnenland die zullen beginnen vanaf de opening van de campings eind mei. Aan de goede kant, kijk naar de evolutie van de prijzen van de grote capaciteit stacaravans, want het is vaak op dit soort verhuur dat u een interessante korting vindt voor uw vakantie bij Pivka.

Wij wensen u dan ook de camping van uw dromen te vinden op Pivka voor uw gezinsvakantie en Carniole-Binnenland!