Een merk easyvoyage

Camping Alpha Madrid

Getafe

 - 

Madrid
Alpha Madrid Madrid - Getafe visuel 1/3
Alpha Madrid Madrid - Getafe visuel 2/3
Alpha Madrid Madrid - Getafe visuel 3/3

Hoogtepunten

  • Het waterpark :

    Zwembad

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Alpha Madrid op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping


Know-All-About-Camping

Camping Alpha Madrid ligt op een steenworp afstand van het centrum van de Spaanse hoofdstad en biedt kwaliteitsvoorzieningen die geschikt zijn voor het hele gezin. Voor nog meer comfort kun je uitgeruste bungalows huren.

Gezinscamping bij Madrid met zwembad

Tijdens hun zomervakantie in de buurt van Madrid kunnen gasten van Camping Alpha Madrid zich verfrissen door te zwemmen dankzij de aanwezigheid van een prachtig buitenzwembad. Dit openluchtzwembad heeft een ruime afmeting en is perfect om in te zwemmen, maar ook om in alle rust te ontspannen. Tussen twee zwembeurten door kunnen vakantiegangers zich koesteren in de Spaanse zon en optimaal genieten van hun kampeervakantie bij Madrid. Camping Alpha Madrid heeft ook een pierenbadje waar jongere kinderen een verfrissende duik in kunnen nemen. Dit ondiepe zwembad garandeert plezier en veiligheid, zodat het hele gezin een optimaal verblijf heeft.

Kampeervakantie met kinderen in de buurt van Madrid

Gezinnen met kinderen zijn van harte welkom op Camping Alpha Madrid. In feite biedt deze camping elk gezinslid een optimaal verblijf, en dat geldt natuurlijk ook voor de allerkleinsten. Er is een geweldige speeltuin voor kinderen, en ze zullen zeker profiteren van de vele speelmogelijkheden op de zandgrond. Sportievelingen kunnen hun hart ophalen op de velden waar ze kunnen tennissen, volleyballen, tafeltennissen, basketballen en voetballen.

Ontdek Madrid en omgeving

Vanaf Camping Alpha Madrid hebben vakantiegangers de mogelijkheid om het centrum van Madrid te bereiken, dat op slechts 12 km ligt en uitnodigt om alle bezienswaardigheden te komen ontdekken. Vanaf Camping Alpha Madrid is het ook mogelijk om excursies te maken naar Toledo, El Escorial, Aranjuez of Segovia.

Campings in de buurt

Populairste steden