Een merk easyvoyage

Camping Arco Iris

Arco Iris Madrid - Villaviciosa de Odón visuel 1/3
Arco Iris Madrid - Villaviciosa de Odón visuel 2/3
Arco Iris Madrid - Villaviciosa de Odón visuel 3/3

Hoogtepunten

  • Het waterpark :

    Zwembad,

    jacuzzi

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Arco Iris op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

    Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB

Know-All-About-Camping

Camping Arco Iris is een familiecamping in de buurt van Madrid in Spanje.

Camping in de buurt van Madrid met zwembad

Wilt u een droomvakantie in de buurt van Madrid doorbrengen? Voor dit niets beter dan genieten van de geneugten van zwemmen naar believen. Op Camping Arco Iris zullen vakantiegangers niet nalaten te genieten van de aanwezigheid van een groot buitenzwembad. Dit prachtige zwembad biedt een royaal gebied waar zowel zwemmers rondjes kunnen zwemmen als liefhebbers van ontspanning om in alle rust af te koelen. Tussen het zwemmen door zullen vakantiegangers waarderen dat ze kunnen ontspannen op het prachtige gazon dat beschikbaar is. Zodat de kinderen ook kunnen baden en plezier hebben, is een kinderbad aanwezig. De laatste zal perfect zijn, dankzij de geringe diepte, om maximale veiligheid voor de kleintjes te garanderen.

Tijdens hun verblijf op Camping Arco Iris kunnen vakantiegangers momenten van pure ontspanning ervaren dankzij de aanwezigheid van een jacuzzi. Deze hot tub is perfect om je spieren te ontspannen en je hoofd leeg te maken. Gedurende deze tijd zullen de kinderen blij zijn om elkaar te ontmoeten op de speelplaats die tot hun beschikking staat. Rodelen en andere leuke uitrusting zorgt ervoor dat de jongsten plezier hebben als een gek.

Camping in de buurt van Madrid met restaurant

Dankzij de aanwezigheid van een restaurant op Camping Arco Iris kunnen vakantiegangers comfortabel zitten en genieten van heerlijke gerechten in een nette inrichting. Vlees, vis en typische desserts zijn op de afspraak, evenals een grote selectie van wijnen.

Madrid vakanties

Camping Arco Iris ligt in de provincie Madrid en nodigt u uit om te genieten van een toplocatie op slechts 15 minuten van de Spaanse hoofdstad. Vakantiegangers zullen in een mum van tijd Madrid kunnen bereiken en de karakteristieke plaatsen zoals het Koninklijk Paleis, de Paseo del Arte, de Puerta del Sol, de Plaza Mayor en vele andere niet te missen bezienswaardigheden ontdekken.

Campings in de buurt

Populairste steden