Een merk easyvoyage

Camping Alto de Viñuelas

Alto de Viñuelas Andalousië - Grenada visuel 1/3
Alto de Viñuelas Andalousië - Grenada visuel 2/3
Alto de Viñuelas Andalousië - Grenada visuel 3/3

Hoogtepunten

  • Het waterpark :

    Zwembad

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Alto de Viñuelas op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

    Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
  • Locations-number-locatif 5

  • Surface-camping : 1 ha


Know-All-About-Camping

Camping Alto de Viñuelas ligt in Granada in het zuiden van Spanje, aan de voet van de Sierra Nevada in de prachtige regio Andalusië. Het is de ideale vakantiebestemming voor diegenen die een groene vakantie in Spanje willen doorbrengen.

Kamperen in de bergen in Andalusië met zwembad

Camping Alto de Viñuelas ligt aan de voet van de Sierra Nevada in het natuurpark Huétor en biedt een uitzonderlijke omgeving voor vakantiegangers. Om optimaal te genieten van deze natuurlijke omgeving, gaat er niets boven genieten van verfrissend zwemmen. Daarom biedt camping Alto de Viñuelas zijn gasten een buitenzwembad waar het hele gezin kan zwemmen en genieten van het adembenemende uitzicht op de bergen. Zodat de jongste kinderen ook kunnen genieten van de geneugten van zwemmen, is er een kinderbad aanwezig. Gedurende deze tijd zullen liefhebbers van ontspanning niet nalaten te loungen op het grasveld dat het zwembad omringt en ligstoelen heeft.

Wintervakantie in Andalusië

Alto Viñuelas Camping is de ideale locatie voor diegenen die een vakantie in de bergen in Spanje willen doorbrengen. Het is inderdaad mogelijk om gemakkelijk een skigebied te bereiken en een droomvakantie door te brengen in Andalusië.

Culturele vakanties in Granada

Als u op Camping Alto de Viñuelas verblijft, kunt u genieten van de historische stad Granada. Veel plaatsen van toeristisch belang zijn aanwezig in Granada, evenals historische reclame. Bezoekers kunnen verdwalen in de mooie witte steegjes van de beroemde wijk Albayzin, het Arabische erfgoed ontdekken terwijl ze het Alhambra bewonderen of de koninklijke kapel bezoeken waar de oude katholieke koningen rusten.

Huur een bungalow in de bergen in Andalusië

Om het meeste uit uw verblijf in de bergen in het zuiden van Spanje te halen, is er niets beter dan te kiezen voor het comfort van een houten bungalow. Deze huuraccommodaties zijn geschikt voor mensen, zijn verwarmd en hebben een badkamer, alles in een groene natuur.

Campings in de buurt

Populairste steden