Een merk easyvoyage

Camping Las Lomas

Las Lomas Andalousië - Güejar Sierra visuel 1/10
Las Lomas Andalousië - Güejar Sierra visuel 2/10
Las Lomas Andalousië - Güejar Sierra visuel 3/10
Las Lomas Andalousië - Güejar Sierra visuel 4/10
Las Lomas Andalousië - Güejar Sierra visuel 5/10
Las Lomas Andalousië - Güejar Sierra visuel 6/10
Las Lomas Andalousië - Güejar Sierra visuel 7/10
Las Lomas Andalousië - Güejar Sierra visuel 8/10
Las Lomas Andalousië - Güejar Sierra visuel 9/10
Las Lomas Andalousië - Güejar Sierra visuel 10/10

Hoogtepunten

  • Het waterpark :

    Zwembad

  • De kinderclub :

    Kinderclub

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Las Lomas op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Locations-number-locatif 22


Know-All-About-Camping

Camping Las Lomas ligt in de provincie Granada in Andalusië. De uitzonderlijke natuurlijke omgeving belooft een rustige vakantie met uitzicht op het meer en de vallei van de rivier de Genil.

Andalusische camping met buitenzwembad

Tijdens hun verblijf op Camping Las Lomas kunnen vakantiegangers genieten van het plezier van zwemmen met familie dankzij een grote buitenruimte. Op het terrein nodigt een enorm verfrissend zwembad uit om zeer bevoorrechte momenten door te brengen. De prachtige grootte van dit zwembad is perfect voor zwemliefhebbers die baantjes trekken. Degenen die liever ontspannen, kunnen gewoon genieten van het water terwijl ze de groene omgeving bewonderen. In absolute rust kunnen vakantiegangers zeer ontspannende momenten doorbrengen op camping Las Lomas, afwisselend verfrissend zwemmen en zonnebaden op het prachtige gazon. Gedurende deze tijd zullen de jongste kinderen genieten van de aanwezigheid van een ondiep peuterbad en daarom aangepast aan hun kleine formaat voor maximale veiligheid.

Familiecamping in Andalusië

Het hele gezin wordt veroverd door een verblijf op Camping Las Lomas. De kinderen zullen bijzonder blij zijn om een mooie buitenspeeltuin tot hun beschikking te hebben. Terwijl ze de omliggende bergen bewonderen, zullen de jonge kinderen nieuwe vrienden maken rond glijbanen, schommels en andere leuke apparatuur op een oppervlakte van 600 m2. Met familie of vrienden, de aanwezigheid van een mini-golf staat garant voor momenten die rijk zijn aan plezier. Er is een basketbalveld en een ping-pong gebied.

Huur een bungalow in Andalusië

Op Camping Las Lomas vinden vakantiegangers alle gemakken van thuis in een uitzonderlijke omgeving. Verschillende modellen worden voorgesteld en kunnen 2 tot 5 personen verwelkomen, perfect voor een verblijf in koppel of gezin. Deze bungalows hebben een badkamer, een uitgeruste keuken en een aangenaam terras.

Campings in de buurt

Populairste steden