Een merk easyvoyage

Camping Aquanor Cervera

Aquanor Cervera Madrid - Cervera de Buitrago visuel 1/3
Aquanor Cervera Madrid - Cervera de Buitrago visuel 2/3
Aquanor Cervera Madrid - Cervera de Buitrago visuel 3/3

Hoogtepunten

  • Het waterpark :

    Zwembad

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Aquanor Cervera op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

    Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
  • Surface-camping : 7 ha


Know-All-About-Camping

Camping Aquanor Cervera is een familiecamping met de voeten in het water in de regio Madrid. Dankzij deze toplocatie kunnen campinggasten de Spaanse hoofdstad bereiken en de belangrijkste monumenten en culturele bezienswaardigheden ontdekken.

Camping bij Madrid met panoramisch zwembad

Door te kiezen voor Camping Aquanor Cervera voor een verblijf in Spanje, kunnen vakantiegangers genieten van heerlijke zwemmomenten in een ongelooflijke omgeving. Er is namelijk een prachtig zwembad beschikbaar waar ze in alle rust kunnen afkoelen op warme zomerdagen. Het zwembad van Camping Aquanor Cervera ligt hoog en biedt een adembenemend panoramisch uitzicht op het meer voor de camping. Terwijl ze van dit uitzonderlijke uitzicht genieten, kunnen zwemmers baantjes trekken en zich laten meevoeren door het water in het zwembad. Na een verfrissende duik gaat er niets boven een zonnebad voor een echt ontspannen vakantie in Spanje. Dankzij dit zwemparadijs zullen jong en oud zeker bijzondere momenten beleven tijdens hun vakantie in de regio Madrid.

Actieve vakanties in de omgeving van Madrid

De natuurlijke omgeving rond Camping Aquanor Cervera is perfect voor het beoefenen van verschillende buitensporten. Vanaf de camping is het dus mogelijk om deel te nemen aan activiteiten zoals wandelen, paardrijden, fietsen, kanoën, ziplinen of klimmen. Met deze verschillende activiteiten kunnen vakantiegangers optimaal profiteren van de natuurlijke omgeving in de regio Madrid door echte avonturen te beleven, met familie of vrienden.

Huur een accommodatie in de regio Madrid

Op Camping Aquanor Cervera staat comfort voorop. De camping biedt haar klanten de mogelijkheid om een van haar accommodaties te huren. Deze comfortabele accommodaties zijn volledig uitgerust en perfect voor een onvergetelijk verblijf met familie of vrienden.

Campings in de buurt

Populairste steden