Een merk easyvoyage

Camping El Valle

El Valle Madrid - Bustarviejo visuel 1/2
El Valle Madrid - Bustarviejo visuel 2/2

Hoogtepunten

  • Het waterpark :

    Zwembad

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping El Valle op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Locations-number-locatif 8


Know-All-About-Camping

Camping El Valle ligt in de regio Madrid. Deze camping ligt in een natuurlijke omgeving waar vakantiegangers die op zoek zijn naar rust en stilte, ver weg van de drukte van de stad, hun hart kunnen ophalen. Maar wie dat wil, kan de Spaanse hoofdstad gemakkelijk bereiken, op slechts 50 km via de snelweg.

Natuurcamping bij Madrid met zwembad

Om je verblijf in Spanje zo aangenaam mogelijk te maken, biedt Camping El Valle zijn vakantiegangers een prachtig buitenzwembad. Er gaat niets boven de mogelijkheid om naar hartenlust af te koelen in een rustige omgeving om optimaal te genieten van de Spaanse omgeving in de zomer. Het buitenzwembad van Camping El Valle is perfect om te zwemmen en te luieren in het water terwijl je het adembenemende uitzicht op de omliggende heuvels bewondert. Of het nu 's ochtends is om verfrist wakker te worden of na een dag vol activiteiten om te ontspannen, het zwembad van Camping El Valle zal altijd in de smaak vallen bij vakantiegangers, die er een aantal heel bijzondere momenten kunnen doorbrengen. Tussen twee zwembeurten door is er niets lekkerder dan jezelf te laten zonnebaden onder de Spaanse zon om een echt ontspannen vakantie te beleven in de regio Madrid.

Huur een bungalow in de regio Madrid

Op Camping El Valle kunnen vakantiegangers niet alleen genieten van de rust en het welzijn van een weelderige natuurlijke omgeving, maar ook van absoluut comfort dankzij de prachtige bungalows die te huur worden aangeboden. De bungalows liggen in de schaduw van de bomen en zijn uitgerust met een keuken, eetkamer, badkamer en overdekt terras. Je thuis voelen in het hart van de Spaanse natuur, dat is wat Camping El Valle te bieden heeft, en het maakt je verblijf gegarandeerd onvergetelijk! Na een dag vol activiteiten is er niets fijner dan een douche nemen in je eigen badkamer voordat je een maaltijd deelt op je terras, met familie of vrienden.

Campings in de buurt

Populairste steden