Een merk easyvoyage

Camping Benelux

Benelux Costa Brava - Palamos visuel 1/1

Hoogtepunten

  • Het waterpark :

    Zwembad

  • De kinderclub :

    Child-animations

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Benelux op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 18/04

  • Sluitingsdatum: 29/09

  • Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
  • Locations-number-locatif 22

  • Surface-camping : 5 ha


Know-All-About-Camping

Camping Benelux is gelegen in Palamos in Catalonië en biedt diensten aangepast aan het hele gezin. De nabijheid van de kansen maakt het mogelijk voor diegenen die onvergetelijke momenten willen beleven door te duiken.

Camping in de provincie Girona met zwembad

Voor een aangename gezinsvakantie in Catalonië gaat er niets boven onbeperkte toegang tot de geneugten van water. Op warme Catalaanse dagen zal de aanwezigheid van een prachtig verfrissend zwembad op Camping Benelux jong en oud verrukken. Deze pool van genereus gebied belooft momenten van puur plezier om te delen met familie of vrienden. Zwemmen, plezier maken en ontspannen is het programma van Camping Benelux. Voor het plezier van kinderen worden soms opblaasbare spellen geïnstalleerd die veel leuke momenten beloven. Peuters krijgen de kans om te genieten van de aanwezigheid van een peuterbad. Het gazon nodigt uit om te zonnebaden op zonnige en schaduwrijke plaatsen.

Familiecamping in Catalonië

Door in de zomer op Camping Benelux te verblijven, kunnen vakantiegangers genieten van verschillende activiteiten en activiteiten die hen garanderen leuke en vriendelijke momenten door te brengen. Jong en oud zullen graag deelnemen aan circusworkshops en dansavonden, percussies maken of flamencoshows bewonderen. Op de camping zullen kinderen genieten van de aanwezigheid van speeltuinen, tafelvoetballen, biljarttafels en schommels. Met al deze leuke apparatuur en amusementsprogramma's kan het hele gezin een onvergetelijk verblijf doorbrengen.

Huur een stacaravan in Catalonië

Camping Benelux biedt vakantiegangers prachtige, nieuwe en moderne bungalows die geschikt zijn voor 4 personen. Deze accommodaties hebben een groot terras, een uitgeruste keuken, slaapkamers en een badkamer.

Campings in de buurt

Populairste steden