Camping Naturiste Relax-Nat

Camping Naturiste Relax-Nat Costa Brava - Palamos visuel 1/3
Camping Naturiste Relax-Nat Costa Brava - Palamos visuel 2/3
Camping Naturiste Relax-Nat Costa Brava - Palamos visuel 3/3

Hoogtepunten

  • Het waterpark :

    verwarmd zwembad,

    jacuzzi

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Naturiste Relax-Nat op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 01/05

  • Sluitingsdatum: 15/09

  • Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
  • Locations-number-locatif 51

  • Surface-camping : 5 ha


Know-All-About-Camping

Naturistencamping Relax-Nat ligt in een klein stukje natuur aan de Costa Brava in Spanje. Dankzij de kwaliteitsdiensten kunt u een heerlijke naturistenvakantie met uw gezin doorbrengen.

Naturistencamping met zwembad in Spanje

Zodat de vakantiegangers het best mogelijke verblijf kunnen doorbrengen, biedt de naturistencamping Relax-Nat een groot buitenzwembad dat het hele gezin zal verrukken. Dit grote buitenzwembad wordt de ontmoetingsplaats voor iedereen die zich op warme Spaanse dagen wil verfrissen en ontspannen. Niets is beter om optimaal te profiteren van uw naturistenvakantie in Spanje dan een duik te nemen in het verfrissende water van een zwembad. Zodat jonge kinderen ook een leuke tijd kunnen hebben, begeleidt een kinderbad het zwembad. In dit kleine zwembad kunnen peuters in alle veiligheid plezier beleven. Na een goede duik is er niets beters dan te ontspannen en te genieten van de voordelen van een aangenaam zonnebad op het grasveld rondom het zwembad.

Tijdens hun verblijf op de naturistencamping Relax-Nat zullen vakantiegangers zich niet vervelen. Ze kunnen genieten van verschillende activiteiten op de camping zelf. Het zal mogelijk zijn om volleybal, voetbal, basketbal, tennis, ping-pong of minigolf te doen.

Verhuur van stacaravans in Spanje

Voor een comfortabele naturistenvakantie in Spanje gaat er niets boven het huren van een van de bungalows die worden aangeboden door de camping Naturist Relax-Nat. Deze houten accommodaties zijn functioneel en perfect voor een verblijf met familie of vrienden. Verschillende modellen zijn te huur en hebben allemaal een keuken en een badkamer. Op een aangenaam overdekt terras kunt u aangename momenten doorbrengen.

Liefhebbers van meer traditionele naturistencampings kunnen op schaduwrijke en aangename plaatsen verblijven, zodat u dichter bij de natuur kunt komen.

Campings in de buurt

Populairste steden