Een merk easyvoyage

Camping Bonterra Park

Bonterra Park Kust van Valencia - Benicàssim visuel 1/4
Bonterra Park Kust van Valencia - Benicàssim visuel 2/4
Bonterra Park Kust van Valencia - Benicàssim visuel 3/4
Bonterra Park Kust van Valencia - Benicàssim visuel 4/4

Hoogtepunten

  • Goede geografische ligging :

    Zee < 1 km

  • Het waterpark :

    verwarmd binnenzwembad

  • De kinderclub :

    Child-animations

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Bonterra Park op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Aantal Staanplaatsen: 380


Know-All-About-Camping

Camping Bonterra Park, gelegen nabij de zee en het centrum van Benicassim aan de Costa de Valencia in Spanje, nodigt u uit voor een bevoorrechte gezinsvakantie met zijn hoogwaardige voorzieningen.

Camping met zwembad aan de Costa de Valencia

Camping Bonterra Park is de ideale vakantiebestemming voor diegenen die op een camping in Spanje met zwembad willen verblijven. Inderdaad, deze familiecamping biedt zijn gasten een prachtig binnenzwembad en verwarmd tot 28 ° C, wat het hele jaar door voor aangenaam zwemmen zorgt. Zodra je wakker wordt of na een dag vol activiteiten, zullen vakantiegangers een geweldige tijd hebben om een duik te nemen in dit ideale temperatuurzwembad. In de zomer, tijdens de warme Spaanse dagen, kunnen vakantiegangers genieten van verfrissend water in het buitenzwembad van de camping en afgewisseld met aangenaam zonnebaden. In juli en augustus zorgt de aanwezigheid van een badmeester ervoor dat vakantiegangers en hun kinderen veilig kunnen genieten van water.

Kamperen in de buurt van stranden in Spanje

Door te verblijven op camping Bonterra Park kunnen vakantiegangers genieten van een bevoorrechte locatie in de stad Benicassim, die niet minder dan 5 stranden op 6 km kustlijn biedt. Vakantiegangers zullen deze zandstranden met zachte hellingen waarderen die perfect zijn om aangename momenten met familie door te brengen. Op het strand kunnen vakantiegangers genieten van activiteiten zoals vissen, beachvolleybal, zeilen of windsurfen.

Verhuur van chalets in Spanje

Vakantiegangers die van totaal comfort willen genieten, kunnen in een van de houten chalets verblijven die te huur zijn bij camping Bonterra Park. Deze houten chalets zijn geschikt voor 4 personen en hebben comfortabele slaapkamers, een woonkamer met televisie, een uitgeruste keuken, een badkamer en een terras om aangename momenten door te brengen. De camping biedt ook het huren van een bungalow van 70 m2 voor 6 tot 7 personen, zeer uitgerust en zeer comfortabel. Voor een kampeervakantie in Spanje kunnen vakantiegangers zich vestigen op aangename locaties tot 90 m2.

Campings in de buurt

Populairste steden