Een merk easyvoyage

Camping y Bungalows Oasis

Camping y Bungalows Oasis Kust van Valencia - Oropesa del Mar visuel 1/1

Hoogtepunten

  • Goede geografische ligging :

    Zee < 1 km

  • Het waterpark :

    Zwembad,

    jacuzzi

  • De kinderclub :

    Child-animations

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping y Bungalows Oasis op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Aantal Staanplaatsen: 110


Know-All-About-Camping

De Camping en Bungalows Oasis ligt op slechts 200 meter van de zee aan de Costa de Valencia in Spanje en nodigt uit om een bevoorrecht verblijf als koppel door te brengen, met familie of vrienden in een uitzonderlijke omgeving.

Familiecamping met zwembad aan de Costa de Valencia

Het verblijf op Camping en Bungalows Oasis belooft zeer rijk te zijn aan zwemmen dankzij het grote watergebied dat beschikbaar is voor vakantiegangers. Ze zullen kunnen genieten van de aanwezigheid van een grote ruimte gewijd aan de geneugten van zwemmen, spelen en ontspanning. Naast het verwarmde zwembad kunnen zwemmers genieten van een solarium op het terras met ligstoelen. Vakantiegangers die willen ontspannen in de schaduw kunnen genieten van een ruimte met ligstoelen die voor dit doel zijn voorzien. Op het aquatisch gebied zullen de jongste kinderen blij zijn om een waterspoorbaan te ontdekken met sprinklerpaddestoel, kleine glijbaan en andere leuke apparatuur waarmee ze zich kunnen vermaken terwijl ze zichzelf verfrissen.

Gedurende het hele verblijf kunnen vakantiegangers van alle leeftijden genieten van de amusementsprogramma's van het campingteam. Activiteiten aangepast aan alle wensen zullen worden voorgesteld als creatieve workshops, spelletjes in het zwembad, groepsspelen, wateraerobics, danslessen, zumba, geweer schieten, biljartwedstrijden , minidisco en vele andere leuke en vriendelijke activiteiten.

Kamperen in Spanje met jacuzzi

Tijdens hun verblijf in Camping y Bungalows Oasis kunnen vakantiegangers ontspannen en ontspannen dankzij de aangeboden welzijnsdiensten. Voor speciale momenten van ontspanning gaat er niets boven genieten van de aanwezigheid van een jacuzzi en genieten van de warmte van het water en de voordelen van de bubbels. Een ruimte gewijd aan ontspanning is aanwezig met massagestoelen. Om zich goed te voelen, kunnen vakantiegangers ook genieten van de aanwezigheid van een fitnessruimte met verschillende apparatuur.

Bungalowverhuur in Spanje

In de Camping en Bungalows Oasis kunnen vakantiegangers een van de aangeboden bungalows huren. Verschillende modellen zijn beschikbaar en aangepast aan alle behoeften, geschikt voor 2 tot 8 personen.

Campings in de buurt

Populairste steden