Een merk easyvoyage

Camping Bungalows San Anton

Torla

 - 

Aragon
Bungalows San Anton Aragon - Torla visuel 1/2
Bungalows San Anton Aragon - Torla visuel 2/2

Hoogtepunten

Wifi Restaurant

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Bungalows San Anton op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 01/04

  • Sluitingsdatum: 30/09

  • Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB

Know-All-About-Camping

Camping-Bungalows San Anton ligt in de regio Aragon in Spanje, in een groene en ontspannende natuurlijke omgeving. Het adembenemende uitzicht op de Pyreneeën zal zijn vakantiegangers een onvergetelijke herinnering achterlaten.

Bungalowverhuur in de Spaanse Pyreneeën

Voor degenen die het geluk van een verblijf in een rustige bergachtige omgeving, ontspannen en in harmonie met de natuur willen ervaren, is Camping-Bungalows San Anton de ideale plek. Deze laatste biedt aan om een bungalow te huren in de Spaanse Pyreneeën. Deze houten huuraccommodaties zijn geschikt voor 4 personen en liggen in een zeer rustige omgeving van de camping. Vakantiegangers kunnen vanuit hun bungalow genieten van het spectaculaire uitzicht op het nationale park Ordesa. Comfort is op de afspraak, aangezien de bungalows twee slaapkamers, een badkamer met douche, een keuken, een eetkamer met tv en een terras met uitzicht op Ordesa hebben. Voor een romantisch verblijf in de bergen in Spanje is het mogelijk om een bungalow voor twee personen te huren op Camping-Bungalows San Anton. Deze accommodatie, zowel rustiek als comfortabel, zal paren die in twee willen ontmoeten in een bevoorrechte omgeving verrassen.

Natuurkamperen in Spanje

Wil je ontsnappen en de natuur? Camping-Bungalows San Anton nodigt u uit om te genieten van een toplocatie in de buurt van het nationale park Ordesa. Direct vanaf de camping is het mogelijk om naar het park te lopen via een lang bebost pad langs de rivier de Azaras. Deze rivier en zijn watervallen laten vakantiegangers afkoelen op warme zomerdagen. In de regio kunnen liefhebbers van prachtige landschappen vele excursies maken. Ervaren wandelaars zullen zeker Faja de la Flores ontdekken, de meest spectaculaire strook in Ordesa, een van de mooiste routes in de Pyreneeën.

Campings in de buurt

Populairste steden