Een merk easyvoyage

Camping Cabopino

1 beoordelingen 0/5

Cabopino Andalousië - Marbella visuel 1/5
Cabopino Andalousië - Marbella visuel 2/5
Cabopino Andalousië - Marbella visuel 3/5
Cabopino Andalousië - Marbella visuel 4/5
Cabopino Andalousië - Marbella visuel 5/5

Hoogtepunten

  • Het waterpark :

    verwarmd binnenzwembad

  • De kinderclub :

    Kinderclub

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Cabopino op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Opmerkingen van vakantiegangers

beoordeling van camping

Gemiddelde beoordeling: 1.0


  • Waar voor je geld:2.0
  • Accommodatie :1.0
  • Faciliteiten3.0
  • Dienstverlening2.0
  • Animatie:2.0

"Geen volvered"

le Din. 10 Juli 2018

Los baños muy sucios con muy mal olor siempre, onze tuvimos als duchar con agua fría y sin presión, lleno de bichos. Dejaban circulair, vies en betreed de algunas personas fuera del horario permitido incluso a las tres de la madrugada. No tienen socorristas en la piscina animadores y no están pendiente de las personas y cosas que pueden pasar. Sobrepasan el aforo de la piscina is onmogelijk darse a baño in muchas ocasiones sin colisionar con otras personas. Hacen grabaciones sin toestemmingimiento y había drones sobrevolando y haciendo fotos y gravaciones en la piscina y en las otras actividades, los monitoren y demás personal lo permian por qué no hacían nada para evitarlo. El trato de los controladores de la noche es discriminantes ya que un tratan a todos por igual, y malas formas e invadiendo las parcelas. Terminan las actividades a 23:30 uur per dag algunos grupos hacen otras actividades that sobrepasan las 24:00 con música y micrófonos. Todo el fin de semana con los contenidores llenos de basura dando muy mal olor. Muy slecht acceso para la playa, geen hooi paso van peatones noch buena visibilidad para cruzar de carretera de cual tienes die seguir para ir aan de playa que está lejos. Es el Peor kamperen in El Que Estado. Geen volvered.

Beschrijving van de camping


Know-All-About-Camping

Voor een gematigd klimaat het hele jaar door, ga naar Marbella. In het hart van een prachtig rustig en koel dennenbos, ligt de camping op minder dan 200 m van het strand en de golfbaan Cabopino ligt op slechts een steenworp afstand. Ontspan bij het zwembad in de schaduw van pijnbomen, wandelingen op het strand of in de nabijgelegen jachthaven, of ontdek Andalusië. Maak uw keuze! We zouden soms de neiging hebben om de zandstranden van Spanje met palmbomen en inhammen omringd door de turquoise wateren van de Middellandse Zee samen te vatten. Het zou verkeerd zijn ... Natuurlijk zijn de resorts, van de Costa Brava tot de Costa del Sol, een van de populairste bestemmingen in Europa om te ontspannen op het hete zand of om watersporten te beoefenen, maar weg van de Middellandse Zeekust, ontdekt u een wild land met wijd open ruimtes en steden met een rijke geschiedenis, vervolgens een groen Spanje ingeklemd tussen de oceaan en de toppen van de Picos de Europa. Prachtige stranden hier verdwalen tussen de steile kliffen, terwijl de vele kerken en kapellen gebouwd voor pelgrims op weg naar Compostela het gebied tot een echt openluchtmuseum maken.

Campings in de buurt

Populairste steden