Camping Castell Montgri

6 beoordelingen 4/5

Castell Montgri Costa Brava - Estartit visuel 1/12
Castell Montgri Costa Brava - Estartit visuel 2/12
Castell Montgri Costa Brava - Estartit visuel 3/12
Castell Montgri Costa Brava - Estartit visuel 4/12
Castell Montgri Costa Brava - Estartit visuel 5/12
Castell Montgri Costa Brava - Estartit visuel 6/12
Castell Montgri Costa Brava - Estartit visuel 7/12
Castell Montgri Costa Brava - Estartit visuel 8/12
Castell Montgri Costa Brava - Estartit visuel 9/12
Castell Montgri Costa Brava - Estartit visuel 10/12
Castell Montgri Costa Brava - Estartit visuel 11/12
Castell Montgri Costa Brava - Estartit visuel 12/12

Hoogtepunten

  • Goede geografische ligging :

    Zee < 1 km

  • Het waterpark :

    Zwembad,

    Waterglijbanen

  • De kinderclub :

    Kinderclub

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Castell Montgri op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Opmerkingen van vakantiegangers

beoordeling van camping

Gemiddelde beoordeling: 8.0


  • Waar voor je geld:7.0
  • Accommodatie :6.3
  • Faciliteiten8.7
  • Dienstverlening7.3
  • Animatie:7.0

"Augustus 2013"

Par badilage le Maa. 9 Sep. 2013

Camping Castell Montgri ligt op 1,2 km van de zee, maar de camping biedt om de 3/4 uur een pendeldienst. Onze stacaravan stond ondanks de grote vraag in januari in de volle zon; zelfs met de airconditioning moesten we een prieel kopen om buiten te kunnen eten !! er zijn 3 zwembaden, allemaal klein beneden maar met glijbaan in het midden groot maar een beetje vies en boven klein maar erg mooi met geweldig uitzicht ... jammer dat er 104 treden te beklimmen zijn !! Er zijn dus weinig mensen, het is het voordeel, maar ondanks het grootste probleem is dat we niet kunnen liegen als we zijn stoel niet betalen (4 euro / dag). de camping is ok tegen de animaties zijn teleurstellend. behalve het feit dat ze zelden in het Frans zijn ... het niveau van avondshows is eerlijk gezegd nul, geen professionaliteit veel wachten tussen elke passage. pas op, het is onmogelijk voor tieners onder de 16 jaar om naar disco te gaan! we zullen niet terugkomen omdat de camping helemaal geen 4 sterren is. 2 Normandische koppels met tieners van 15ans1 / 2

"camping estartit"

Par bibidu62 le Zon. 9 Sep. 2012

Camping Castell Montgri ligt op 5 minuten fietsen van het strand, aangename omgeving in de natuur, maar onze stacaravan was vies bij aankomst, zeer teleurgesteld gezien de betaalde prijs, miereninvasie, een ochtend wakker zonder water Geen warm water in de nacht van aankomst, gelukkig was mijn man een klusjesman! ... Het zwembad of waterpark was lawaaierig, te druk, vies, geen voetbad, schoenen en zwemshorts toegestaan rond het zwembad ... De ontvangst op de camping was gemiddeld door de gastheren HOMAIR, wees waren afwezig of onbereikbaar ... Het entertainment was erg in het Engels of Nederlands, de disco ging te laat open om 23:30 voor jonge tieners! ....

"Onze vakantie in augustus 2012"

Par loureed le Din. 4 Sep. 2012

Camping Castell Montgri ligt in Spanje, op 15 minuten lopen van de zee, anders rijdt er een bus tussen de zee en de camping, een prachtige omgeving. Onze stacaravan was niet geweldig en vooral odalys zet geen magnetron die erg vervelend is als je een baby hebt, wat onze was, geen airconditioning of een eenvoudige ventilator, we waren een beetje teleurgesteld want voor de prijs die we moesten betalen, wachtten we op een stacaravan 5etoile Het zwembad of het waterpark was geweldig, niets te zeggen .. De receptie op de camping was gemiddeld Het entertainment was te goed,

Beschrijving van de camping

    Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB

Know-All-About-Camping

De 4-sterren camping Castell Montgri ligt in het noordoosten van Catalonië aan de Costa Brava. De hoogwaardige voorzieningen en tal van activiteiten maken het een ideale vakantieplek voor het hele gezin.

Verschillende gebieden gewijd aan zwemmen zijn aanwezig op de camping Castell Montgri. Vakantiegangers kunnen kiezen uit verschillende zwembaden en verschillende sferen, afhankelijk van hun wensen. In het onderste deel van de camping bevindt zich het Ombra-zwembad dat is verdeeld in twee gebieden, een met een zwembad en de andere met glijbanen en pentagliss. Een groot gebied met gazon is aanwezig en zal bruinen mogelijk maken. Het panoramapool is 1800 m2 groot en biedt een ongelooflijk uitzicht op de regio. Veel ligstoelen zijn rond geregeld en laten ontspannen. Het zwembad la bassa is perfect geïntegreerd in de natuur en biedt een ongelooflijk uitzicht op de omgeving. Dit prachtige zwembad heeft watervallen, rotsen en zal verschillende muzikanten waarderen die de avonden zullen verlevendigen. Aan de sportieve kant krijgen vakantiegangers de mogelijkheid om te genieten van een voetbalveld, een tennisbaan, een multisportveld waarop basketbal, handbal en voetbal worden beoefend, een fitnessruimte, een fitnessruimte en een fitnesscentrum. minigolf en een ping-pong gebied. Je kunt ook petanque spelen en boogschieten.

Groepsactiviteiten worden aangeboden voor vakantiegangers. Het zal bijvoorbeeld mogelijk zijn om de fietsclub te integreren voor mooie wandelingen. Met de hardloopclub kun je ook prachtige landschappen ontdekken terwijl je fit blijft. In het zwembad van de camping worden wateraerobicsessies georganiseerd. Verschillende sporttoernooien worden aangeboden. Voor kinderen is er een miniclub die een veelvoud aan activiteiten aanbiedt die perfect bij hun leeftijd passen. Ze kunnen creatieve workshops doen, spelen in opblaasbare spellen, hun talenten tonen of ponyrijden. 'S Avonds kunnen volwassenen deelnemen aan de disco van de camping of genieten van optredens die voor hun grootste plezier worden georganiseerd.

De kampeerders hebben recht op uitstekende staanplaatsen, terwijl anderen het absolute comfort van een volledig uitgeruste stacaravan verkiezen.

Campings in de buurt

Populairste steden