Een merk easyvoyage

Camping La Sirena

La Sirena Costa Brava - Estartit visuel 1/3
La Sirena Costa Brava - Estartit visuel 2/3
La Sirena Costa Brava - Estartit visuel 3/3

Hoogtepunten

  • Het waterpark :

    Zwembad

  • De kinderclub :

    Kinderclub,

    Child-animations

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping La Sirena op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 06/04

  • Sluitingsdatum: 06/10

  • Locations-number-locatif 36

  • Surface-camping : 4 ha


Know-All-About-Camping

Camping La Sirena wordt de ideale vakantieplek voor een gezinsvakantie aan de Costa Brava. Kwaliteitsservice in de buurt van de zee, dit is wat vakantiegangers op Camping La Sirena verwachten.

Familiecamping met zwembad aan de Costa Brava

Wilt u familievakanties doorbrengen aan de Costa Brava? Niets beter dan een badruimte te hebben die geschikt is voor zowel kinderen als volwassenen. Op het terrein van Camping La Sirena zal het hele gezin de aanwezigheid van een buitenruimte met een groot buitenzwembad waarderen. Dit zwembad met royale ruimte is ideaal om af te koelen op warme zomerdagen aan de Costa Brava. Zwemliefhebbers zullen blij zijn, evenals degenen die gewoon willen ontspannen in het water. Terwijl u geniet van een aangename duik, kunnen vakantiegangers genieten van een vrij uitzicht op de omliggende heuvels. Op Camping La Sirena zijn de jongste kinderen niet vergeten. Een peuterbad is inderdaad beschikbaar voor de kleintjes voor maximale veiligheid. Tot grote vreugde van de kinderen biedt het team van Camping La Sirena hen plezier op een opblaasbare speeltuin die voor hen beschikbaar is aan het zwembad. Gedurende deze tijd zullen liefhebbers van ontspanning de voordelen van een aangename zonnebad waarderen. Zodat iedereen echt van zijn vakantie kan genieten, heeft het zwembad van Camping La Sirena een liftsysteem voor gehandicapten.

Kamperen aan zee aan de Costa Brava

Vanaf camping La Sirena kunnen vakantiegangers genieten van een toplocatie aan de Costa Brava. Inderdaad, in een mum van tijd zal het mogelijk zijn om het grote strand van L'Estartit te bereiken, evenals Pedrosa Creek, Calella Creek, Ferriol Creek en Montgo Creek. Deze nabijheid van de zee is perfect voor activiteiten zoals kajakken, zeilen en duiken. De omliggende natuurlijke omgeving is ook ideaal om te wandelen, paardrijden en mountainbiken.

Campings in de buurt

Populairste steden