Een merk easyvoyage

Camping Colombres

Colombres Asturias - Ribadedeva visuel 1/2
Colombres Asturias - Ribadedeva visuel 2/2

Hoogtepunten

Restaurant

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Colombres op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 01/06

  • Sluitingsdatum: 30/09


Know-All-About-Camping

Camping Colombres ligt in het hart van Asturië in Spanje en nodigt u uit voor een aangenaam verblijf in een ontspannen omgeving.

Familiecamping met zwembad in Spanje

Tijdens hun vakantie in Spanje op Camping Colombres zullen klanten van deze laatste genieten van de aanwezigheid van een buitenruimte gewijd aan de geneugten van zwemmen die het hele gezin zal verrukken. Op de camping zelf is inderdaad een prachtig buitenzwembad beschikbaar voor diegenen die geweldige momenten willen doorbrengen in een verfrissend water en een groene omgeving, allemaal onder de milde zon van de regio Asturië. Terwijl zwemliefhebbers in de lengte zullen zwemmen, krijgen jonge kinderen de kans om een ondiep peuterbad tot hun beschikking te hebben en daarom ideaal voor hun veiligheid. In het peuterbad bevindt zich een fontein die de kinderen water geeft en hen maximaal plezier bezorgt. Aan de rand van het zwembad kunnen vakantiegangers die op zoek zijn naar ontspanning genieten van de aanwezigheid van een prachtig gazon met ligstoelen die zonnebaden aangenamer maken.

Kamperen met restaurant in Spanje

Op Camping Colombres kunnen vakantiegangers hun smaakpapillen verrukken dankzij de aanwezigheid van een restaurant. Het restaurant biedt dagmenu's, kindermenu's, tapas, hamburgers en broodjes. Zittend comfortabel op het terras van het restaurant, kunnen gasten genieten van een adembenemend uitzicht op het Sierra del Cuera-gebergte.

Glamping verblijf in Spanje

Wilt u een glampingvakantie in Spanje doorbrengen? Camping Colombres is hiervoor de ideale plek dankzij de luxe safaritenten die het te huur aanbiedt. Deze glamping-accommodaties nodigen, zoals hun naam al doet vermoeden, uit voor een glamoureuze kampeervakantie. In deze safaritent hebben vakantiegangers twee slaapkamers, een ingerichte keuken, een woonkamer met televisie, een badkamer en een terras.

Campings in de buurt

Populairste steden