Een merk easyvoyage

Camping Las Hortensias

Las Hortensias Asturias - Ribadedeva visuel 1/2
Las Hortensias Asturias - Ribadedeva visuel 2/2

Hoogtepunten

  • Uitstekende geografische ligging :

    Toegang zee

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Las Hortensias op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 01/06

  • Sluitingsdatum: 16/09

  • Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
  • Surface-camping : 3 ha


Know-All-About-Camping

Camping Las Hortensias is ideaal gelegen aan het strand van La Franca in het Prinsdom Asturië in Spanje. Deze camping aan zee belooft onvergetelijke herinneringen aan zijn vakantiegangers.

Kamperen in Spanje voeten in het water

Wilt u een droomvakantie in het water in Spanje doorbrengen? Camping Las Hortensias is hiervoor de ideale plek dankzij de droomlocatie in Asturië in Spanje. Vanaf Camping Las Hortensias kunnen vakantiegangers onmiddellijk deelnemen aan een prachtig wit zandstrand met uitzicht op een verfrissend en prachtig water, allemaal in een uitzonderlijke omgeving. Deze situatie van keuze stelt vakantiegangers in staat om naar believen te genieten van het zwemmen en zich te koesteren op het hete zand voor zeer bevoorrechte ontspanningssessies. Camping Las Hortensias zal de perfecte vakantiebestemming zijn voor diegenen die willen genieten van de geneugten van de zee aan de Spaanse kust.

Kampeervakanties in Asturië

Camping Las Hortensias, met zijn bevoorrechte locatie, is het ideale startpunt om de prachtige regio Asturië te verkennen. Binnen de kortste keren is het mogelijk om de prehistorische grotten van Pindal, Tito Bustillo en Buxu te bewonderen. De natuurliefhebbers zullen worden veroverd door het natuurpark Asturië en liefhebbers van prachtige landschappen zullen de beroemde meren van Ercina en Enol niet missen.

Dit verblijf in Asturië is ook een gelegenheid om de steden in de regio te bezoeken die uitnodigen om hun tradities en een rijke gastronomie te ontdekken. De stad Gijon is een van de grootste steden in Asturië, maar heeft niettemin de charme behouden van het vissersdorp dat het oorspronkelijk was. Een prachtige promenade aan het water zal liefhebbers verrassen die het landschap hand in hand kunnen bewonderen om op het schiereiland Cimadevilla, de historische oude stad, te eindigen. De hoofdstad van Asturië, Oviedo, zal ook een must zijn in de regio met zijn geplaveide historische centrum, zijn rijke architecturale erfgoed en straten die je uitnodigen om te verdwalen.

Campings in de buurt

Populairste steden