Een merk easyvoyage

Camping Don Quijote

Don Quijote Castilla-en-Leon - Cabrerizos visuel 1/3
Don Quijote Castilla-en-Leon - Cabrerizos visuel 2/3
Don Quijote Castilla-en-Leon - Cabrerizos visuel 3/3

Hoogtepunten

  • Het waterpark :

    Zwembad

  • De kinderclub :

    Child-animations

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Don Quijote op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 01/03

  • Sluitingsdatum: 31/10

  • Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
  • Locations-number-locatif 7

  • Surface-camping : 6 ha


Know-All-About-Camping

Camping Don Quijote ligt in de prachtige regio Castilla y Leon in het noordwesten van Spanje en belooft een zeer aangenaam verblijf om met uw familie te delen.

Kamperen in het noorden van Spanje met zwembad

Wilt u aangename zwemmomenten doorbrengen in Spanje? Camping Don Quijote is hiervoor de perfecte plek dankzij het zwembad dat het haar gasten ter beschikking stelt. Wat een genot om op elk moment van de dag een duik te kunnen nemen in dit verfrissende zwembad! Op warme zomerdagen in Spanje garandeert dit zwembad van Camping Don Quijote u een aangenaam verblijf. Een peuterbad is ook aanwezig en zal perfect zijn, zodat de kleinste kinderen zich ook kunnen verfrissen. Het aangename Spaanse klimaat nodigt uit tot eindeloze sessies van ontspanning, rust en verjonging.

Camping in Castilië en Leon met restaurant

Er gaat niets boven zijn vakantie in Spanje om nieuwe smaken voor zijn smaakpapillen te ontdekken. Op Camping Don Quijote is het mogelijk om aan de tafel van het restaurant te zitten om te genieten van hoogwaardige gerechten. Vleesgerechten worden hier aangeboden, evenals salades, sandwiches en hamburgers, evenals heerlijke paella. Bij de beste maaltijden worden kwaliteitswijnen aangeboden. Kindermenu's worden ook aangeboden voor het plezier van de jongere. Met de afhaalservice kunnen diegenen die dit wensen op hun perceel feestvieren.

Bungalowverhuur in het noorden van Spanje

Houten bungalows zijn te huur voor diegenen die willen genieten van het plezier van kamperen in Spanje terwijl ze genieten van maximaal comfort. Deze bungalows zijn beschikbaar in verschillende modellen, die plaats bieden aan 2 tot 6 personen. Als koppel, met familie of vrienden, zullen vakantiegangers geluk vinden in deze bungalows met keuken en badkamer.

Campings in de buurt

Populairste steden