Een merk easyvoyage

Camping Ruta de la Plata

Ruta de la Plata Castilla-en-Leon - Salamanque visuel 1/1

Hoogtepunten

  • Het waterpark :

    Zwembad

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Ruta de la Plata op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

    Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
  • Surface-camping : 1 ha


Know-All-About-Camping

Camping Ruta de la Plata ligt in de provincie Salamanca in het noordwesten van Spanje. Het zwembad, de kwaliteitsdiensten en de nabijheid van Salamanca zullen vakantiegangers verrukken.

Kamperen in Noord-Spanje met buitenzwembad

Tijdens hun verblijf in het noordwesten van Spanje kunnen vakantiegangers genieten van een mild klimaat dat zeer bevorderlijk is voor zwemmen. Hiervoor heeft Camping Ruta de la Plata een prachtig buitenzwembad. Dit grote zwembad is perfect om aangename momenten van baden door te brengen in een rustig kader. Door de lengte van het zwembad kunt u zwemmen oefenen, terwijl degenen die liever ontspannen ontspannen waarderen dat ze in vrede drijven. De kleur zal een plezier zijn dat de vakantiegangers zal genieten na een goede duik.

Kamperen in Salamanca

Door te verblijven op Camping Ruta de la Plata zullen vakantiegangers blij zijn met de locatie van deze laatste in de provincie Salamanca. Deze ongelooflijke stad nodigt bezoekers uit om haar schatten te ontdekken en Camping Ruta de la Plata is hiervoor het ideale startpunt. In Salamanca kunnen bezoekers het hoofdplein bewonderen, dat ongetwijfeld een van de mooiste pleinen in Spanje is en waarschijnlijk een van de mooiste pleinen ter wereld. Dit voorbeeld van barokke architectuur nodigt uit tot contemplatie. In Salamanca kunnen vakantiegangers vele andere monumenten ontdekken, zoals Clerecia-torens, prachtige kathedralen, de Romeinse brug, het klooster van San Esteban en andere must-see-plekken in de stad.

Door naar Salamanca te gaan, zullen vakantiegangers genieten van een jonge en dynamische sfeer. Wandelaars zullen op elk moment van de dag door de straten lopen en zullen versteld staan van de levende kant van deze studentenstad. Tal van bars en restaurants nodigen u uit voor een leuke tijd en zorgen voor kleurrijke avonden.

Campings in de buurt

Populairste steden