Een merk easyvoyage

Camping El Canto La Gallina

El Canto La Gallina Madrid - Valdemaqueda visuel 1/4
El Canto La Gallina Madrid - Valdemaqueda visuel 2/4
El Canto La Gallina Madrid - Valdemaqueda visuel 3/4
El Canto La Gallina Madrid - Valdemaqueda visuel 4/4

Hoogtepunten

  • Het waterpark :

    Zwembad,

    Sauna

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping El Canto La Gallina op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping


Know-All-About-Camping

Camping El Canto La Gallina is een familiecamping in een weelderige natuurlijke omgeving in het hart van de regio Madrid. Je kunt hier prachtige bungalows huren en het hele gezin kan genieten van kwaliteitsvoorzieningen die op iedereen zijn afgestemd.

Camping in de regio Madrid met groot zwembad

Op Camping El Canto La Gallina kunt u heerlijk zwemmen en ontspannen! Deze familiecamping in de buurt van Madrid heeft namelijk een groot buitenzwembad. Dit grote zwembad is verfrissend en perfect om in te zwemmen. Vakantiegangers die willen ontspannen, kunnen lekker dobberen in het water of luieren op het grasveld rondom het zwembad terwijl ze genieten van de Spaanse zon. Ondertussen kunnen peuters in alle veiligheid afkoelen in het ondiepe peuterbad. Dankzij het zwembad van Camping El Canto La Gallina kunnen vakantiegangers zeker zijn van een onvergetelijk verblijf in een bevoorrechte omgeving in het hart van de regio Madrid.

Sportvakanties in de buurt van Madrid

Vakantiegangers die actief willen blijven tijdens hun verblijf in Spanje zullen meer dan enthousiast zijn over Camping El Canto La Gallina. De camping heeft een aantal sportvelden waar je een drukke dag kunt doorbrengen. Er is tennis, paddle tennis en een multisportterrein waar je kunt basketballen, handballen en voetballen. Er is ook een boogschietbaan en in de omgeving van de camping kun je genieten van de natuur door te wandelen, mountainbiken of zelfs paardrijden.

Levendige gezinsvakantie in Spanje

Op Camping El Canto La Gallina kan het hele gezin genieten van een kleurrijke vakantie. Een animatieteam organiseert leuke activiteiten voor alle leeftijden. Kinderen kunnen meedoen aan knutselworkshops, gymlessen, speurtochten en traditionele spelletjes, terwijl ouders kunnen genieten van zumba, yoga, excursies en boogschieten. In de zomer worden er elke zaterdag thema-avonden georganiseerd.

Campings in de buurt

Populairste steden