Een merk easyvoyage

Camping La Ardilla Roja

La Ardilla Roja Madrid - San Martín de Valdeiglesias visuel 1/3
La Ardilla Roja Madrid - San Martín de Valdeiglesias visuel 2/3
La Ardilla Roja Madrid - San Martín de Valdeiglesias visuel 3/3

Hoogtepunten

  • Het waterpark :

    Zwembad

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping La Ardilla Roja op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 01/04

  • Sluitingsdatum: 31/12


Know-All-About-Camping

Camping La Ardilla Roja ligt in de provincie Madrid in Spanje en nodigt uit om te genieten van een ontspannende natuurlijke omgeving. Deze familiecamping nodigt u uit om in de buurt van de hoofdstad te verblijven en te genieten van hoogwaardige diensten.

Kamperen in Catalonië met buitenzwembad

Tijdens hun verblijf op Camping La Ardilla Roja zullen vakantiegangers genieten van het Catalaanse klimaat en de verfrissende geneugten van zwemmen dankzij de aanwezigheid van een zwembad. Dit mooie buitenzwembad is groot genoeg om te zwemmen, plezier te hebben en te ontspannen. Hoewel sommigen veel moeite zullen doen, zullen kinderen plezier hebben en degenen die willen, zullen gewoon genieten van een ontspannende sessie van de meest plezierige. Er gaat niets boven zonnebaden aan de rand van het water tussen twee zwemmen om volledig te genieten van zijn vakantie in Madrid.

Actieve vakanties in de provincie Madrid

Een verblijf op Camping La Ardilla Roja is ideaal voor diegenen die verschillende buitenactiviteiten willen oefenen. De bevoorrechte nabijheid van het stuwmeer van San Juan maakt het mogelijk om wateractiviteiten te beoefenen, zoals kanoën, surfen of waterskiën. De omliggende natuurlijke omgeving is ook perfect voor alle liefhebbers van prachtige landschappen die de mogelijkheid hebben om te gaan paardrijden, klimmen of genieten van fietspaden.

Huur een bungalow in de buurt van Madrid

Camping La Ardilla Roja, vakantiegangers hebben de mogelijkheid om voor absoluut comfort te kiezen door een van de bungalows te huren die te huur zijn. Deze accommodaties zijn perfect voor een verblijf als stel, met familie of vrienden. Terwijl u geniet van een ontspannende natuurlijke omgeving, kunnen vakantiegangers zich thuis voelen.

Campings in de buurt

Populairste steden