Een merk easyvoyage

Camping El Helguero

El Helguero Cantabrië - Ruiloba visuel 1/6
El Helguero Cantabrië - Ruiloba visuel 2/6
El Helguero Cantabrië - Ruiloba visuel 3/6
El Helguero Cantabrië - Ruiloba visuel 4/6
El Helguero Cantabrië - Ruiloba visuel 5/6
El Helguero Cantabrië - Ruiloba visuel 6/6

Hoogtepunten

  • Het waterpark :

    Zwembad

  • De kinderclub :

    Kinderclub

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping El Helguero op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 01/04

  • Sluitingsdatum: 30/09

  • Locations-number-locatif 27


Know-All-About-Camping

Camping El Helguero ligt in weelderig groen in de Cantabrische regio van Spanje. Een aangename omgeving en een familiale sfeer passen perfect in om vakantiegangers een onvergetelijk verblijf te garanderen.

Familiecamping in Spanje met zwembad

Door op Camping El Helguero te verblijven, kunnen vakantiegangers afkoelen op warme Spaanse dagen dankzij de aanwezigheid van een prachtig buitenzwembad. Omgeven door groen, zal dit zwembad de ontmoetingsplaats zijn voor iedereen die het op prijs stelt om te ontspannen en te genieten van heerlijke momenten van nietsdoen. Aan de rand van het water zijn ligstoelen beschikbaar voor vakantiegangers die naar believen ontspannen momenten kunnen doorbrengen. Neem een duik in een verfrissend water en geniet daarna van de zon en ga zo door, dit is het echte recept voor een geslaagde kampeervakantie in Spanje.

Gedurende deze tijd kunnen kinderen die wensen elkaar ontmoeten op de speelplaats die voor hen beschikbaar is en genieten van leuke houten apparatuur. In deze speeltuin kan de jongste bevriend raken en vertrekken met herinneringen in zijn hoofd.

Huur een bungalow in Spanje

Er gaat niets boven een bungalowverhuur in Spanje voor een geweldig vakantiepaar, familie of vrienden. Op camping El Helguero zijn prachtige bungalows te huur, geschikt voor maximaal 5 personen en hebben twee slaapkamers, een keuken, een badkamer en een terras met tuinmeubelen . Volledig uitgeruste houten huizen zijn ook te huur voor 6 personen. Door te kiezen voor een bungalow op de camping El Helguero, zullen vakantiegangers genieten van het plezier van een kampeervakantie in Spanje, terwijl ze tegelijkertijd het comfort van thuis vinden.

Campings in de buurt

Populairste steden