Een merk easyvoyage

Camping Noja : De gids 13 Campingplätze zum Vergleichen

Camping Noja : De gids - 3 campings à comparer

Playa Joyel Cantabrië - Noja visuel 1/7
Playa Joyel Cantabrië - Noja visuel 2/7
Playa Joyel Cantabrië - Noja visuel 3/7
Playa Joyel Cantabrië - Noja visuel 4/7
Playa Joyel Cantabrië - Noja visuel 5/7
Playa Joyel Cantabrië - Noja visuel 6/7
Playa Joyel Cantabrië - Noja visuel 7/7
Playa Joyel Cantabrië - Noja visuel 1/7
Playa Joyel Cantabrië - Noja visuel 2/7
Playa Joyel Cantabrië - Noja visuel 3/7
Playa Joyel Cantabrië - Noja visuel 4/7
Playa Joyel Cantabrië - Noja visuel 5/7
Playa Joyel Cantabrië - Noja visuel 6/7
Playa Joyel Cantabrië - Noja visuel 7/7

Toegang zee

Playa Joyel campingverhuur ligt in de buurt van de stad Noja in Cantabrië, Spanje. Ontdek deze prachtige regio en ontdek de steden Bibao en Santander vanaf uw Camping Paya Joyel. Camping Playa Joyel ligt op slechts een paar kilometer van een prachtig strand aan de Atlantische Oceaan. De camping Playa Joyel heeft een prachtig zwembad en biedt een speeltuin voor kinderen waardoor het een prachtige vakantiebestemming voor het gezin

Zie de camping
Los Molinos Cantabrië - Noja visuel 1/3
Los Molinos Cantabrië - Noja visuel 2/3
Los Molinos Cantabrië - Noja visuel 3/3
Noja

-

Cantabrië
Los Molinos Cantabrië - Noja visuel 1/3
Los Molinos Cantabrië - Noja visuel 2/3
Los Molinos Cantabrië - Noja visuel 3/3

Toegang zee Wifi Restaurant

Camping Los Molinos ligt op slechts een steenworp afstand van een prachtig zandstrand aan de Cantabrische kust in Spanje. Op een kampeerterrein zoals in een stacaravan, kunnen vakantiegangers genieten van een bevoorrechte omgeving in Spanje. Kamperen in Spanje met buitenzwembad Op Camping Los Molinos krijgen vakantiegangers de kans om naar believen te genieten van het plezier van zwemmen. Inderdaad, een prachtig zwembad staat tot hun beschikking en zal het trefpunt zijn voor alle liefhebbers van zwemmen en ontspanning. Er gaat niets boven 's ochtends opstaan en een duik nemen in het verfrissende zwembadwater op Camping Los Molinos om de dag met tonus te beginnen. Het grote gedeelte van het zwembad zorgt ervoor dat zwemliefhebbers mooie lengtes kunnen maken, terwijl anderen gewoon genieten van het plezier van water. Rond het zwembad is het heel aangenaam om te zonnebaden en te genieten. Kamperen vlakbij het strand in Spanje Vakantiegangers die willen genieten van de geneugten van de zee in Spanje zullen meer dan overwonnen worden door de bevoorrechte locatie van Camping Los Molinos. De laatste ligt inderdaad dicht bij een prachtig zandstrand met uitzicht op een rustige en schone Cantabrische Zee. Sinds Camping Los Molinos is het mogelijk om dit prachtige zandstrand te bereiken, waar het nietsdoen aan de afspraak zal zijn in een uitzonderlijke omgeving. Familiecamping met kartbaan De hele familie wordt veroverd door Camping Los Molinos. Deze laatste nodigt inderdaad jong en oud uit om goede momenten van vermaak door te brengen, met name dankzij de aanwezigheid van een kartcircuit op de camping. Dit circuit van 800 m belooft een maximum aan sensaties en onvergetelijke herinneringen om te delen met familie of tussen vrienden. Voor jongere kinderen is er een speeltuin waar ze elkaar kunnen ontmoeten en plezier kunnen hebben.

Zie de camping
Playa de Isla Cantabrië - Noja visuel 1/3
Playa de Isla Cantabrië - Noja visuel 2/3
Playa de Isla Cantabrië - Noja visuel 3/3
Noja

-

Cantabrië
Playa de Isla Cantabrië - Noja visuel 1/3
Playa de Isla Cantabrië - Noja visuel 2/3
Playa de Isla Cantabrië - Noja visuel 3/3

Toegang zee Wifi Restaurant

Camping Playa de Isla is een familiecamping aan zee in de prachtige regio Cantabrië in Spanje. Rond camping Playa de Isla worden liefhebbers van prachtige landschappen veroverd door baaien, kliffen, estuaria en zandstranden met uitzicht op kristalhelder water. Kamperen aan zee in Cantabrië Camping Playa de Isla ligt op een rotsachtig voorgebergte met uitzicht op de zee en nodigt u uit om te genieten van een van de mooiste locaties in Cantabrië. De hoogte van de camping en het ongelooflijke uitzicht op de zee bieden vakantiegangers de mogelijkheid om adembenemende zonsopgangen te bewonderen waarbij de chromatische nuances zich vermengen en een uniek spektakel bieden. Met het geluid van vogels en golven, zullen de klanten van Camping Playa de Isla de dag goed beginnen, weg van de drukte en vervuiling van het dagelijks leven. Camping Playa de Isla ligt tussen rotsachtige en groene vlakten, in een bevoorrechte omgeving die vakantiegangers zal verrukken. Direct vanaf de camping is het mogelijk om een prachtig zandstrand te bereiken dat zich in een verfrissende turquoise zee stort. Met deze directe toegang tot de zee kunnen ook wateractiviteiten worden beoefend, zoals vissen, kanoën, surfen, bodyboarden, duiken en jetskiën. Familiecamping met activiteiten in Cantabrië Door te verblijven op Camping Playa de Isla zullen vakantiegangers zich zeker niet vervelen. Deze familiecamping in Cantabrië biedt allerlei activiteiten en activiteiten waarmee jong en oud plezier kunnen beleven in een vriendelijke sfeer. Sportwedstrijden, sculptuurwedstrijden, gekostumeerde optochten en andere kleurrijke evenementen zullen de dagen van vakantiegangers accentueren. Gastronomische vakantie in Cantabrië Tijdens hun vakantie in Cantabrië kunnen de klanten van Camping Playa de Isla de lokale gastronomie ontdekken die opvalt door zijn groenten, met name de beroemde pepers van Isla. De maritieme omgeving is bevorderlijk voor kokkels, kreeften, rivierkreeftjes en andere zeevruchten en kwaliteitsvissen.

Zie de camping

Die meistgesuchten Städte in der Nähe von Noja

clique

Campingplatz in weniger als 10 km à Noja

Los Molinos de Bareyo Cantabrië - Bareyo visuel 1/3
Los Molinos de Bareyo Cantabrië - Bareyo visuel 2/3
Los Molinos de Bareyo Cantabrië - Bareyo visuel 3/3
Bareyo

-

Cantabrië
Los Molinos de Bareyo Cantabrië - Bareyo visuel 1/3
Los Molinos de Bareyo Cantabrië - Bareyo visuel 2/3
Los Molinos de Bareyo Cantabrië - Bareyo visuel 3/3

Wifi Restaurant

Camping Los Molinos de Bareyo ligt in Cantabrië in het noorden van Spanje, niet ver van de kust en biedt een aangenaam verblijf met het gezin. Camping met zwembad in Cantabrië Tijdens hun kampeervakantie in Cantabrië op Camping Los Molinos de Bareyo kunnen gasten van deze laatste genieten van de aanwezigheid van een prachtig buitenzwembad. Dit aangename buitenzwembad is het ontmoetingspunt voor iedereen voor wie het plezier van kamperen in Spanje samengaat met het plezier van zwemmen. Een duik nemen in het verfrissende water onder de milde zonneschijn van Cantabrië, zou momenten van pure ontspanning beloven. Jongere kinderen zullen ook genieten van de geneugten van zwemmen, omdat ze een klein zwembad tot hun beschikking hebben. Tussen het zwemmen in het zwembad van Camping Los Molinos de Bareyo kunnen vakantiegangers genieten van heerlijk zonnebaden. Familiecamping in Noord-Spanje Wilt u kampeervakanties met het gezin doorbrengen in het noorden van Spanje? Camping Los Molinos de Bareyo is hier perfect voor. Dankzij de kwaliteitsdiensten aangepast aan het hele gezin, belooft deze camping zowel kinderen als volwassenen een onvergetelijk verblijf. Voor kinderen is een speeltuin beschikbaar, terwijl sportliefhebbers de aanwezigheid van een tennisbaan, een voetbalveld en een basketbalveld zullen waarderen. Omdat de familie ook onze vierbenige vrienden omvat, accepteert Camping Los Molinos de Bareyo huisdieren. Huur een bungalow aan de noordkust van Spanje Camping Los Molinos de Bareyo biedt vakantiegangers de mogelijkheid om een volledig uitgeruste bungalow te huren. Deze accommodaties, perfect aangepast voor een gezinsverblijf, hebben alles wat u nodig hebt om u thuis te voelen. Ingerichte stacaravans zijn ook te huur.

Zie de camping
Laredo Cantabrië - Laredo visuel 1/3
Laredo Cantabrië - Laredo visuel 2/3
Laredo Cantabrië - Laredo visuel 3/3
Laredo

-

Cantabrië
Laredo Cantabrië - Laredo visuel 1/3
Laredo Cantabrië - Laredo visuel 2/3
Laredo Cantabrië - Laredo visuel 3/3

Zee < 1 km Kinderclub Restaurant

Camping Laredo nodigt het hele gezin uit voor een uitzonderlijke vakantie aan de Cantabrische kust in Spanje. Familiecamping in Spanje met buitenzwembad Zwemmen en ontspanning zijn de sleutelwoorden op Camping Laredo. Dit laatste biedt zijn vakantiegangers inderdaad de mogelijkheid om naar believen te genieten van het plezier dankzij het prachtige buitenzwembad dat hij tot hun beschikking heeft. Zwemliefhebbers kunnen op elk moment een duik nemen in het verfrissende water van het zwembad en zelfs gaan zwemmen. Peuters kunnen ook genieten van de geneugten van zwemmen met het ondiepe peuterbad dat voor hen beschikbaar is. Een verlangen naar ontspanning? Er is niets beter dan loungen op het solariumgazon dat het zwembad omringt en comfortabele ligstoelen heeft. Kamperen in de buurt van de zee in Spanje Dankzij de bevoorrechte locatie van Camping Laredo kan het hele gezin het prachtige strand van Salvé bereiken, op slechts 700 meter afstand. Dit enorme zandstrand duikt in de Cantabrische Zee en is de perfecte plek voor familieplezier, ontspanning en het beoefenen van zijn favoriete watersporten. Op 700 m van Camping Laredo ligt ook het strand van Regaton dat behoort tot het natuurpark Las Marismas de Santona, Victoria en Joyel. Liefhebbers van nautische genoegens en nietsdoen op het strand zullen meer dan overwonnen worden door de situatie van Camping Laredo aan de Cantabrische kust in Spanje. Sportvakanties in Spanje In de omgeving van Camping Laredo zijn de mogelijkheden voor activiteiten talrijk en gevarieerd. Iedereen kan zijn verblijf voltooien zoals hij wil, of het nu in het water is door kanoën, surfen en duiken of op het vasteland door te fietsen, wandelen, klimmen, via ferrata, speleologie, canyoning enz ... Huur een bungalow in Cantabrië Camping Laredo biedt zijn vakantiegangers alle comfort van thuis dankzij huurbungalows die volledig zijn uitgerust met keuken, woonkamer, slaapkamers, badkamer en terras.

Zie de camping

Campingplatz in weniger als 20 km à Noja

Camping El Arbolado Cantabrië - Santander visuel 1/3
Camping El Arbolado Cantabrië - Santander visuel 2/3
Camping El Arbolado Cantabrië - Santander visuel 3/3
Santander

-

Cantabrië
Camping El Arbolado Cantabrië - Santander visuel 1/3
Camping El Arbolado Cantabrië - Santander visuel 2/3
Camping El Arbolado Cantabrië - Santander visuel 3/3

Wifi

Camping El Arbolado ligt in de prachtige Spaanse regio Cantabrië, niet ver van de stranden van de baai van Santander. Kamperen aan zee in Cantabrië Voor een aangenaam verblijf in de baai van Santander is Camping El Arbolado de ideale plek. Dit laatste ligt inderdaad niet ver van de kust en biedt vakantiegangers een uitzonderlijke omgeving. Op minder dan 2 km van de camping kunnen gasten een prachtig zandstrand bereiken in het zuidelijke deel van de baai van Santander. Op deze bevoorrechte locatie kunnen watersportliefhebbers hun favoriete sporten beoefenen. Surf, bodyboard en stand-up paddle zullen er zijn in een uitzonderlijke omgeving. De schoonheid van het water en de kwaliteit van de golven zullen een ideale speeltuin zijn voor alle watersportliefhebbers. Liefhebbers van nietsdoen zullen ook in het paradijs zijn, omdat de uitgestrekte stukken fijn zand op hen wachten. Er gaat niets boven luieren op het warme zand en genieten van het geluid van de golven om een droomvakantie door te brengen in Spanje. De bevoorrechte locatie van Camping El Arbolado biedt vakantiegangers toegang tot verschillende activiteiten. Door lid te worden van het eiland Santa Marina en zijn omgeving, is het mogelijk om te duiken om de wonderen onder water te bewonderen. De wandelingen rond zijn ook erg aangenaam en laten je de schoonheid van de regio tussen zee en kliffen bewonderen. Huur een bungalow in Cantabrië Vakantiegangers die van absoluut comfort willen genieten, kunnen een van de door Camping El Arbolado te huur aangeboden bungalows huren. Deze comfortabele en functionele accommodaties zijn perfect voor een gezinsverblijf in Santander. Ze zijn volledig uitgerust en hebben een keuken en een badkamer om je thuis te voelen. Stacaravans zijn ook te huur en garanderen ook totaal comfort.

Zie de camping
Derby Loredo Cantabrië - Santander visuel 1/4
Derby Loredo Cantabrië - Santander visuel 2/4
Derby Loredo Cantabrië - Santander visuel 3/4
Derby Loredo Cantabrië - Santander visuel 4/4
Santander

-

Cantabrië
Derby Loredo Cantabrië - Santander visuel 1/4
Derby Loredo Cantabrië - Santander visuel 2/4
Derby Loredo Cantabrië - Santander visuel 3/4
Derby Loredo Cantabrië - Santander visuel 4/4

Toegang zee Wifi Restaurant

Camping Derby Loredo ligt aan zee in de prachtige baai van Santander. Deze camping aan de kust belooft een aangenaam verblijf in Cantabrië door te brengen in een uitzonderlijke omgeving. Camping aan zee in Santander Door te verblijven op Camping Derby Loredo zullen vakantiegangers genieten van een toplocatie aan zee in de baai van Santander. Sinds Camping Derby Loredo hebben vakantiegangers inderdaad de kans om direct toegang te krijgen tot het prachtige strand van Loredo, dat niet minder dan 8 km lang is. Deze uitgestrekte fijne zandstranden en de schoonheid van het water staan garant voor uitzonderlijke momenten in een unieke omgeving. Dit verblijf op Camping Derby Loredo is ideaal voor liefhebbers van wateractiviteiten die hun favoriete sporten in een droomomgeving willen beoefenen. Het campingteam biedt zijn gasten de mogelijkheid om te surfen, kajakken of zeilen. Voor een moment van totale ontspanning gaat er niets boven surfplankyoga in groepssessies. Niet ver van de camping kunnen golfliefhebbers hun favoriete sport beoefenen terwijl ze genieten van een uitzonderlijk uitzicht op de zee. Bungalowverhuur aan zee in Santander Tijdens hun verblijf op Camping Derby Loredo kunnen vakantiegangers het comfort van thuis vinden terwijl ze genieten van een droomomgeving aan de baai van Santander. Slechts een steenworp afstand van de zee, zal het mogelijk zijn om te verblijven in een aangename bungalow, ideaal voor een verblijf in koppel of gezin. In deze huuraccommodaties vinden vakantiegangers twee slaapkamers, een woonkamer met keuken, een badkamer en aparte toiletten. Een tv is beschikbaar in elke bungalow. Met deze huurbungalows kunnen 4 tot 6 personen een droomvakantie doorbrengen in Santander. Meer traditionele kampeerliefhebbers kunnen op een van de 60 m2 staanplaatsen van Camping Derby Loredo verblijven. Ze kunnen zowel een tent als een caravan onderbrengen.

Zie de camping
Camping Latas Cantabrië - Santander visuel 1/3
Camping Latas Cantabrië - Santander visuel 2/3
Camping Latas Cantabrië - Santander visuel 3/3
Santander

-

Cantabrië
Camping Latas Cantabrië - Santander visuel 1/3
Camping Latas Cantabrië - Santander visuel 2/3
Camping Latas Cantabrië - Santander visuel 3/3

Zee < 1 km Restaurant

Camping Latas ligt in Somo in de baai van Santander. Voor een droomkampeervakantie in Cantabrië op slechts een steenworp afstand van de zee, gaat u naar Camping Latas. Familiecamping in Santander met zwembad In het hart van Camping Latas kunnen vakantiegangers genieten van het plezier van zwemmen. Inderdaad, deze charmante familiecamping gelegen aan de kust in de baai van Santander heeft een zeer aangenaam buitenzwembad. Het verfrissende water zal vakantiegangers verrukken die daar kunnen zwemmen en ontspannen om volop te genieten van hun vakantie in de regio Cantabria. Voor het plezier van jonge kinderen is er een kleine glijbaan beschikbaar. De luiheid zal op het rendez-vous zijn voor de amateurs van ontspanning die zich willen koesteren aan de rand van het zwembad en willen profiteren van de zachtheid van de zon van Spanje. Direct naast het zwembad vinden sportieve vakantiegangers een tennisbaan en de kinderen zullen zich vermaken op de speelplaats die tot hun beschikking staat. Kamperen in Cantabrië nabij de zee Het grootste voordeel van een verblijf op een camping in Santander is natuurlijk om te genieten van een bevoorrechte nabijheid van de zee.Vanuit Camping Latas kunnen vakantiegangers gemakkelijk een breed zandstrand in de baai van Santander bereiken. Dit prachtige strand biedt de mogelijkheid om te genieten van een verfrissende duik, uitzonderlijke wandelingen te maken en te ontspannen op het warme zand terwijl u geniet van een droomomgeving. Het strand van Somo-Loredo staat ook bekend om het beoefenen van verschillende watersporten. Degenen die willen kunnen surfen, skysurfen, zeilen, windsurfen en zelfs duiken. Kamperen nabij het centrum van Santander Door te verblijven op Camping Latas kunnen vakantiegangers genieten van een bevoorrechte nabijheid van het stadscentrum van Santander. Het is mogelijk om er in slechts 15 minuten met de veerboot te komen en uitzonderlijke dagen door te brengen in deze prachtige badplaats. De Cantabrische hoofdstad zal bezoekers verrassen die ook vanaf Camping Latas kunnen deelnemen aan het natuurpark Cabarceno.

Zie de camping
Camping Somo Parque Cantabrië - Santander visuel 1/2
Camping Somo Parque Cantabrië - Santander visuel 2/2
Santander

-

Cantabrië
Camping Somo Parque Cantabrië - Santander visuel 1/2
Camping Somo Parque Cantabrië - Santander visuel 2/2

Camping Somo Parque nodigt u uit voor een heerlijke kampeervakantie in de baai van Santander in Cantabrië. Kamperen in Santander nabij de stranden Een van de belangrijkste redenen om op Camping Somo Parque op Cantabrië te verblijven, is ongetwijfeld de nabijheid van de zee bij de zee. Vakantiegangers vinden inderdaad niet ver van de camping de prachtige stranden van Ribamontan in de baai van Santander die tot de beste in de regio behoren. Vakantiegangers op zoek naar zandstranden zullen worden gewonnen door de natuurlijke schoonheid van deze laatste. Prachtige eindeloze stranden zijn toegankelijk als El Putal of Las Quebrantas die niet alleen uitnodigen om te baden en te zonnebaden, maar ook om verschillende activiteiten te beoefenen. De wandelingen beloven ook uitzonderlijk te zijn aan de kust van Cantabrië. Watersportliefhebbers zullen gefascineerd raken door de bevoorrechte locatie van Camping Somo Parque. Een van de belangrijkste activiteiten is surfen en amateurs kunnen het eerste surfreservaat in Spanje ontdekken. De kwaliteit van water en golven zal liefhebbers van de sport verrukken. Ontdek Cantabrië Door te verblijven op Camping Somo Parque krijgen vakantiegangers de gelegenheid om prachtige plekken in de omgeving te ontdekken. Veel ecologische routes zullen toegankelijk zijn en zullen toelaten om de lokale flora en fauna te ontdekken. De paden zijn perfect voor lange wandelingen, fietstochten of paardrijden en nodigen u uit om prachtige landschappen tussen kliffen, bergen en stranden te bewonderen. Kan Cantabria niet bezoeken zonder door het centrum van Santander te gaan, de hoofdstad van de regio. Deze aangename badplaats zal bezoekers verrassen met zijn prachtige baai op het zuiden. Natuurliefhebbers kunnen het natuurpark Cabarceno ontdekken, een paradijs van meer dan 750 hectare. Huur een bungalow in Cantabrië Er gaat niets boven een verblijf in een bungalow in Santander om te genieten van een uitzonderlijke omgeving in totaal comfort. De bungalows die door Camping Somo Parque worden voorgesteld, nodigen uit om in familie te verblijven in functionele accommodatie met kamers, ingerichte keuken en badkamer.

Zie de camping
Playa Arenillas Cantabrië - Islares visuel 1/1
Islares

-

Cantabrië
Playa Arenillas Cantabrië - Islares visuel 1/1

Toegang zee Wifi Restaurant

Camping Playa Arenillas, gelegen aan de rand van het water in Islares in de prachtige regio Cantabria in Spanje, nodigt u uit voor een fantastisch verblijf op een aangename camping als in een stacaravan met alle comfort. Kamperen op het strand in Spanje Vakantiegangers die een vakantie in het water in Spanje willen doorbrengen, zullen meer dan overwonnen worden door de droomlocatie van Camping Playa Arenillas. Inderdaad, deze familiecamping aan het water biedt een bevoorrechte locatie direct aan het strand van Arenillas. Dit enorme zandstrand van 2 km biedt een geweldige ruimte om te loungen, plezier te hebben en te genieten van het landschap. Bij eb sluit het strand zich aan bij het strand van Orinon en een charmant haventje maakt het af. Direct vanaf Camping Playa Arenillas kunnen vakantiegangers dit prachtige zandstrand bereiken waar zwemmen en ontspanning de sleutelwoorden zijn. Natuur en rust zullen de hele familie verrukken die naar believen kan genieten van deze ware hoek van het paradijs in Spanje. Actieve kampeervakanties aan de kust in Spanje Wil je een surfvakantie doorbrengen in Spanje? Welkom bij Camping Playa Arenillas, het ideale startpunt voor diegenen die deze sport willen beoefenen. Een paar meter van de camping is een surfschool waar vakantiegangers in een prachtige omgeving kunnen surfen. De plaats zal ook ideaal zijn om te duiken en onder water te vissen dankzij helder en kalm water. Wilt u genieten van de prachtige landschappen van Cantabrië op het vasteland? In de omgeving van Camping Playa Arenillas, zullen vakantiegangers geen kansen missen om van de Spaanse natuur te genieten. Ritten te paard, quad excursies, wandelen of fietsen, veel activiteiten zullen op de rendez-vous zijn. Adrenalineliefhebbers kunnen verschillende avontuurlijke sporten beoefenen en paragliden.

Zie de camping

Campingplatz in weniger als 25 km à Noja

Camping Cabo Mayor Cantabrië - Santander visuel 1/3
Camping Cabo Mayor Cantabrië - Santander visuel 2/3
Camping Cabo Mayor Cantabrië - Santander visuel 3/3
Santander

-

Cantabrië
Camping Cabo Mayor Cantabrië - Santander visuel 1/3
Camping Cabo Mayor Cantabrië - Santander visuel 2/3
Camping Cabo Mayor Cantabrië - Santander visuel 3/3

Zee < 1 km Wifi Restaurant

Ga voor kampeervakanties aan zee in Santander naar Camping Cabo Mayor. Deze laatste biedt aan om te genieten van de wonderen van de Spaanse kust in de prachtige regio Cantabrië. Een uitzonderlijke omgeving en hoogwaardige services staan garant voor een droomverblijf. Camping in Santander met buitenzwembad Op de camping Cabo Mayor kunnen vakantiegangers zeker zijn van een prettig verblijf in Santander. Inderdaad, de aanwezigheid op de plek van een zwembad in de open lucht zal het hele gezin verrukken, die daar zeer aangename momenten kan doorbrengen. Dit buitenzwembad ligt hoog en biedt een vrij uitzicht op de rest van de camping. Om een goede vakantiecamping in Santander door te brengen, gaat er niets boven genieten van het plezier van zwemmen. Met het grote zwembad is een peuterbad, een ondiep kinderbad waarmee ze kunnen afkoelen en veilig plezier kunnen hebben. Zodat geluk totaal is, niets liever dan koesteren in de Spaanse zon met comfortabele ligstoelen aan de rand van het zwembad. Kamperen aan zee in Santander Camping Cabo Mayor ligt in het meest noordelijke deel van Santander, waardoor toeristen gemakkelijk het prachtige strand van Mataleñas kunnen bereiken. Inderdaad, op slechts 300 meter van de camping, kan het hele gezin genieten van het plezier van zwemmen en ontspanning, allemaal in een absoluut prachtige omgeving. Helder water, warm zand en een uitzonderlijk landschap, alle ingrediënten zijn aanwezig om een droomvakantie in Spanje door te brengen. Huur een bungalow in Santander Voor een goede vakantiecamping in Santander terwijl u geniet van het comfort van thuis, kiest niets liever voor de huur van een van de bungalows die worden aangeboden door Camping Cabo Mayor. Deze houten accommodaties voor 4 personen zijn functioneel en aangenaam. Ingericht als woonwijken, zullen deze bungalows perfect zijn voor een vakantie met het gezin. Binnen zijn twee slaapkamers beschikbaar, evenals een badkamer en een ingerichte kitchenette. Voor een verblijf als koppel is het mogelijk om een gezellige bungalow te huren voor 2 personen, ook volledig uitgerust.

Zie de camping
de Castro Cantabrië - Castro Urdiales visuel 1/2
de Castro Cantabrië - Castro Urdiales visuel 2/2
Castro Urdiales

-

Cantabrië
de Castro Cantabrië - Castro Urdiales visuel 1/2
de Castro Cantabrië - Castro Urdiales visuel 2/2

Camping de Castro ligt in Cantabrië, niet ver van de kust en biedt vele diensten van hoge kwaliteit. Familiecamping met zwembad en kinderbad in Cantabrië Voor een geslaagde gezinskampeervakantie gaat er niets boven een bevoorrechte toegang tot de geneugten van zwemmen. Op Camping de Castro kunnen vakantiegangers genieten van een ruimte met uitzicht op zee en een groot buitenzwembad. In dit grote zwembad kunt u genieten van heerlijke badmomenten in een uitzonderlijke omgeving met een adembenemend uitzicht. Voor het geluk van de kleintjes begeleidt een peuterbad het grote zwembad en zullen de jonge kinderen plezier laten beleven met een maximale veiligheid. Deze panoramische buitenruimte gewijd aan de geneugten van het water zal de ontmoetingsplaats zijn van alle vakantiegangers die hebben besloten om zoete momenten van ontspanning en nietsdoen door te geven tijdens hun verblijf in Spanje op Camping de Castro. Camping met restaurant in Cantabrië Door te verblijven op Camping de Castro zullen vakantiegangers hun smaakpapillen verrassen met de aanwezigheid van een eigen restaurant. Er wordt een breed scala aan dagelijkse menu's en verschillende braadstukken aangeboden. In een zeer aangename omgeving kunnen vakantiegangers comfortabel zitten en genieten van plezier. Actieve vakanties in Cantabrië De keuze voor Camping de Castro in de prachtige regio Cantabrië is bevorderlijk voor vele activiteiten. Tijdens hun verblijf kunnen vakantiegangers genieten van duiken, paardrijden, wandelen en vele andere avontuurlijke sporten. Huur een bungalow in Cantabrië De geneugten van kamperen in het comfort van een huis? Dit zal mogelijk zijn op Camping de Castro dankzij de bungalows die het te huur aanbiedt. Deze accommodaties zijn van een zeer hoge kwaliteit, volledig uitgerust en perfect voor gezinnen.

Zie de camping

Campingplatz in weniger als 29 km à Noja

Camping Virgen del Mar Cantabrië - Santander visuel 1/3
Camping Virgen del Mar Cantabrië - Santander visuel 2/3
Camping Virgen del Mar Cantabrië - Santander visuel 3/3
Santander

-

Cantabrië
Camping Virgen del Mar Cantabrië - Santander visuel 1/3
Camping Virgen del Mar Cantabrië - Santander visuel 2/3
Camping Virgen del Mar Cantabrië - Santander visuel 3/3

Zee < 1 km Wifi Restaurant

Ga voor een geslaagde kampeervakantie in Santander naar Camping Virgen del Mar. Deze laatste biedt volledig uitgeruste bungalows aan zee aan. Camping in Santander met zwembad Degenen die een aangename kampeervakantie in Santander in de regio Cantabria in Spanje willen doorbrengen, zijn welkom op Camping Virgen del Mar. Deze familiecamping biedt zijn gasten de mogelijkheid om ter plekke te genieten van het plezier van zwemmen dankzij de prachtige buitenzwembad beschikbaar gesteld. Dit grote buitenzwembad is ideaal voor het doorbrengen van aangename momenten met familie of vrienden. Zwemmen en ontspanning zijn op de afspraak in verfrissend water. Zodat peuters ook aangename momenten van baden kunnen doorbrengen, staat een kinderbad tot hun beschikking. Dit kleine zwembad is ideaal om veilig af te koelen. Het nietsdoen zal op het rendez-vous zijn voor de vakantiegangers die hebben besloten zich te koesteren aan de rand van het zwembad en te profiteren van de mildheid van het Spaanse klimaat. Op het terrein van Camping Virgen del Mar kunnen kinderen zich vermaken op de speelplaats die voor hen beschikbaar is. Deze speeltuin zal kinderen verrassen met zijn leuke uitrusting die zorgt voor geweldige momenten van plezier. Zodat vakantiegangers in vrede kunnen blijven, is een restaurant-cafetaria aanwezig en nodigt uit om comfortabel te zitten en te genieten van lekker eten. Kamperen in Santander aan zee Door te verblijven op Camping Virgen del Mar kunnen vakantiegangers genieten van een bevoorrechte locatie op slechts 300 meter van het strand. Op deze toplocatie kunnen zwemliefhebbers in een mum van tijd een prachtig strand bereiken. Terwijl de kinderen op het strand spelen, kunnen ouders op het warme zand liggen en momenten van nietsdoen doorbrengen.

Zie de camping

Campingplatz-Neuigkeiten

Le Mag Camping - Wat te doen in Saint Jean de Luz op vakantie?

Wat te doen in Saint Jean de Luz op vakantie?

Le Mag Camping - Wat te doen in Biarritz op vakantie

Wat te doen in Biarritz op vakantie

U vindt hier 3 campings in Noja en om uw vakantie door te brengen. Onze campinggidsen in Noja geeft u de mogelijkheid om de lijst van campings, prijzen, toeristische trekpleisters en essentiële toeristische plaatsen te ontdekken. Als u uw zoekopdracht uitbreidt en Cantabrië, ontdekt de campings in de omgeving van Noja, op - 25km.

De prijs van een stacaravan in Noja ligt tussen NaN€ en NaN€ per week. Als het strand u aantrekt en Cantabrië, kunt u een huuraccommodatie boeken in een van de 3 campings in Noja aan de kust. De camping comparator stelt u in staat om de beste prijs te vinden voor uw outdoor vakantie in Noja.

Hier is de identiteitskaart van de 3 campings in Noja op basis van bereik en uitrusting te vereenvoudigen.

- 3 campings in de buurt van de zee,






- 1 campings zonder sterren
- 2 campings met een zwembad,

.

De prijs van de campings op Noja, van NaN€.

Aan de prijszijde kost een week kamperen op Noja in een stacaravan voor 4 personen u gemiddeld NaN€ in het hoogseizoen en NaN€ in het laagseizoen..

In mei : NaN€, In juni : NaN€, Vanaf 1-15 juli : NaN€,Vanaf 16-31 juli : NaN€, Vanaf 1-15 augustus : NaN€, Van 16-30 augustus : NaN€, In september : NaN€.

Onze camping comparator stelt u in staat om de prijzen van de kampeerreizen naar Noja te vergelijken voor een of twee weken. U kunt echter een korte kampeertocht boeken op Noja of een weekend in het laagseizoen. De gemiddelde prijs van een week op een camping met zwembad op Noja is NaN€ tijdens de zomer.

Kies een camping in Noja : praktisch advies

Om u te helpen bij de keuze van uw camping in of rond Noja, raden wij u aan de vakantieaanwijzingen te raadplegen en de geografische ligging van de campings op de kaart te bekijken en Cantabrië.

Wij stellen hier de lijst voor van de campings die beschikbaar zijn op Noja gerangschikt naar populariteit. Houd er bij het boeken van uw verblijf rekening mee dat u elke camping kunt vragen om Noja de locatie van uw stacaravan te kiezen. Als u op zoek bent naar rust in een van de 2 campings in Noja, vraag dan om een accommodatie ver weg van de uitgaansgelegenheden (zwembad, bar, restaurant...).

Om uw verblijf te vergemakkelijken, is de camping met de meest populaire Noja:

Camping Playa Joyel
0 avis

Goede aanbiedingen en promoties op campings in Noja : Tot -15%

Een goed plan of promotie vinden op een camping op Noja wordt gemakkelijk! Wij actualiseren dagelijks alle prijzen van de verhuur van stacaravans en Cantabrië, gemeubileerde tenten en ongebruikelijke accommodaties. De beste campingpromotie vindt u elke dag bij Noja. Wij raden u aan om gebruik te maken van de last minute aanbiedingen en Cantabrië die zullen beginnen vanaf de opening van de campings eind mei. Aan de goede kant, kijk naar de evolutie van de prijzen van de grote capaciteit stacaravans, want het is vaak op dit soort verhuur dat u een interessante korting vindt voor uw vakantie bij Noja.

Dit is de beste promotie die je kunt vinden om te gaan kamperen op Noja : 15%In mei : 15%, In juni : 15%, In augustus: 10%

Wij wensen u dan ook de camping van uw dromen te vinden op Noja voor uw gezinsvakantie en Cantabrië!