Een merk easyvoyage

Camping L'Orangeraie

L'Orangeraie Valencia - Càlig visuel 1/6
L'Orangeraie Valencia - Càlig visuel 2/6
L'Orangeraie Valencia - Càlig visuel 3/6
L'Orangeraie Valencia - Càlig visuel 4/6
L'Orangeraie Valencia - Càlig visuel 5/6
L'Orangeraie Valencia - Càlig visuel 6/6

Hoogtepunten

  • Het waterpark :

    Zwembad,

    Waterglijbanen

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping L'Orangeraie op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 01/03

  • Sluitingsdatum: 31/10

  • Locations-number-locatif 10


Know-All-About-Camping

Camping L'Orangeraie is een 3-sterren familiecamping in de buurt van de zee in de Valenciaanse Gemeenschap in Spanje.

Kamperen met waterpark in Spanje

Vakantiegangers die een gezinsvakantie in Spanje willen doorbrengen, zullen blij zijn op Camping L'Orangeraie. Dit laatste biedt inderdaad zowel kinderen als volwassenen de mogelijkheid om te genieten van de aanwezigheid van een watergebied dat iedereen zal verrukken. Op het terrein nodigt een groot zwembad uit om te zwemmen, te ontspannen en plezier te hebben. Dit zwembad met gebogen lijnen is geïnspireerd door de natuur en heeft zelfs een centraal eiland met vegetatie. Deze 3-sterrencamping in Spanje biedt kinderen ook de mogelijkheid om te genieten van een waterglijbaan die rechtstreeks in het grote zwembad duikt. Massagestralen en bubbelbaden zorgen voor een vleugje ontspanning voor vakantiegangers die zeer bevoorrechte momenten kunnen doorbrengen.

Rond het water kunnen vakantiegangers een groot solarium vinden met schaduwrijke plekken om uit te rusten. Een synthetisch gazonfeest nodigt u uit om uw handdoek of ligstoel neer te zetten voor uitzonderlijke momenten van ontspanning.

Geanimeerde familiecamping in Spanje

Tijdens hun verblijf op de 3-sterren camping L'Orangeraie kunnen vakantiegangers genieten van animatieprogramma's aangeboden door het team van de camping. Het hele gezin zal genieten van shows, inleidingen tot volksdansen, valkerijdemonstraties en andere leuke activiteiten.

De kinderen zullen blij zijn om elkaar te ontmoeten op de speelplaats die tot hun beschikking staat. Gedurende deze tijd zullen petanque-liefhebbers genieten van het land dat aan hen is gewijd en anderen zullen ping pong spelen.

Ongewoon verblijf in Spanje

Voor een comfortabel en ongewoon verblijf in Spanje gaat er niets boven het kiezen van de Ecotipy Bungalow. Deze accommodatie is perfect voor een romantisch verblijf in Spanje en het ongewone karakter zorgt voor een extra vleugje.

Campings in de buurt

Populairste steden