Een merk easyvoyage

Camping Village Club Tamarindos

Village Club Tamarindos Valencia - Peñiscola visuel 1/7
Village Club Tamarindos Valencia - Peñiscola visuel 2/7
Village Club Tamarindos Valencia - Peñiscola visuel 3/7
Village Club Tamarindos Valencia - Peñiscola visuel 4/7
Village Club Tamarindos Valencia - Peñiscola visuel 5/7
Village Club Tamarindos Valencia - Peñiscola visuel 6/7
Village Club Tamarindos Valencia - Peñiscola visuel 7/7

Hoogtepunten

  • Uitstekende geografische ligging :

    Toegang zee

  • Het waterpark :

    Zwembad

  • De kinderclub :

    Kinderclub,

    Child-animations

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Village Club Tamarindos op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 04/01

  • Sluitingsdatum: 26/12

  • Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB

Know-All-About-Camping

Gelegen in de Valenciaanse Gemeenschap in Spanje, nodigt de Tamarindos Village Club u uit voor een luxe vakantie aan zee.

Vakantiedorp met zwembaden in de regio Valencia

Wilt u een droomvakantie in Spanje doorbrengen? Er gaat niets boven het kiezen van Tamarindos Village Club, die aan zee ligt en ook de mogelijkheid biedt om de aanwezigheid van een aquatisch gebied in de behuizing te waarderen. Er zijn inderdaad meerdere zwembaden beschikbaar in de Tamarindos Village Club, waarmee vakantiegangers kunnen genieten van heerlijke badmomenten in een uitzonderlijke omgeving met uitzicht op zee. elk en laat het hele gezin genieten van het verblijf. Een ondiep zwembad geschikt voor kinderen is bijzonder aanwezig en een groot semi-olympisch zwembad dat zwemliefhebbers zal verrukken. Gazon en palmbomen omringen de zwembaden van Tamarindos Village Club en laten vakantiegangers genieten van echte momenten van pure ontspanning.

Vakantie aan zee in Spanje

Dankzij de bevoorrechte locatie van Tamarindos Village Club kunnen vakantiegangers genieten van de zee op slechts een steenworp afstand. In de buurt, in de Sierra de Irta, kunnen liefhebbers van prachtige landschappen stranden, kliffen en baaien bewonderen, allemaal rijk aan weelderige mediterrane vegetatie. Door de nabijheid van de zee kun je zowel zwemmen als duiken.

Gezinsvakantie in Spanje

In de Tamarindos Village Club kan het hele gezin genieten van een droomvakantie. Kinderen zullen blij zijn om te verblijven in de Tamarindos Village Club, die hen de mogelijkheid biedt om van aangepaste entertainmentprogramma's te genieten. Creatieve workshops, buitenspellen en waterspelen zijn op de afspraak en zullen de jongste verrukken.

Campings in de buurt

Populairste steden