Een merk easyvoyage

Camping La Bella Vista

La Bella Vista Andalousië - Manilva visuel 1/1

Hoogtepunten

  • Uitstekende geografische ligging :

    Toegang zee,

    Toegang rivier

  • Het waterpark :

    Zwembad

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping La Bella Vista op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Aantal Staanplaatsen: 150

  • Surface-camping : 2 ha


Know-All-About-Camping

Camping La Bella Vista ligt aan zee in de prachtige regio Andalusië en is de ideale vakantiebestemming voor een verblijf aan het water in Spanje. De eersteklas voorzieningen en de prachtige omgeving zullen de vakantiegangers verrukken die zo een uitzonderlijke vakantie aan de Andalusische kust kunnen doorbrengen.

Poolvoeten in het water in Spanje met zwembad

De vakantie staat in het teken van zwemmen en waterplezier op camping La Bella Vista. Dit door een familie gerunde hotel aan het strand biedt zowel kinderen als volwassenen de mogelijkheid om te genieten van het grote buitenzwembad met afgeronde vormen. Met dit zwembad kunnen vakantiegangers afkoelen en plezier hebben tijdens hun verblijf. De jonge kinderen zullen blij zijn om te genieten van de geneugten van water door het kinderbad dat voor hen beschikbaar is. Direct naast het zwembad zullen vakantiegangers het plezier hebben om te loungen op de ligbedden die beschikbaar zijn op het gazon.

Degenen die willen zwemmen in de zee kunnen lid worden van een prachtig zandstrand dat uitnodigt om zeer bevoorrechte momenten door te brengen. Tussen zonnebaden en verfrissend zwemmen kunnen kampeerders een zeer ontspannen vakantie doorbrengen.

Kamperen in Spanje met restaurant

Op de camping La Bella Vista kunnen vakantiegangers onder de tafel gaan zitten en genieten van hun verblijf door te smullen van een heerlijk Europees menu dat wordt voorgesteld. Comfortabel zittend aan tafel, kunnen vakantiegangers eten terwijl ze een prachtig uitzicht op de Middellandse Zee bewonderen. Dit restaurant kan ook recepties en feesten organiseren met een persoonlijk menu. Het hele jaar door biedt La Bella Vista Campground vakantiegangers de mogelijkheid om samen te komen om te genieten van een gekke sfeer met live bands en andere amusementsprogramma's.

Campings in de buurt

Populairste steden