Een merk easyvoyage

Camping Parque Tropical

Camping Parque Tropical Andalousië - Estepona visuel 1/1

Hoogtepunten

  • Goede geografische ligging :

    Zee < 1 km

  • Het waterpark :

    verwarmd binnenzwembad

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Parque Tropical op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

    Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
  • Locations-number-locatif 17

  • Surface-camping : 1 ha


Know-All-About-Camping

Op een traditionele locatie of in een volledig uitgeruste bungalow, zullen vakantiegangers de zekerheid hebben van een aangenaam verblijf op camping Parque Tropical, gelegen in een voormalige kwekerij van tropische planten aan zee in de prachtige regio Andalusië.

Kamperen met overdekt zwembad in Andalusië

Vakantiegangers zullen genieten van het plezier van zwemmen op camping Parque Tropical. De laatste heeft inderdaad een overdekt en verwarmd gebied met zwembad, ook verwarmd. Vakantiegangers kunnen op elk moment en ongeacht het weer zwemmen. Peuters hebben een peuterbad tot hun beschikking, ondiep en ideaal om in alle veiligheid plezier te hebben.

Kamperen in Andalusië dicht bij de zee en activiteiten

De bevoorrechte locatie van camping Parque Tropical stelt vakantiegangers in staat om zich aan te sluiten bij een zandstrand op slechts 5 minuten afstand. Binnen de kortste keren is het mogelijk om lid te worden van dit aangename strand, luieren op het zand en afkoelen in de Middellandse Zee. Door deze nabijheid van de zee kunnen vakantiegangers ook verschillende wateractiviteiten beoefenen, zoals kitesurfen, kajakken, waterskiën, wakeboarden en kneeboarden. Het zal ook mogelijk zijn om te gaan vissen, duiken en motorboten, zeilboten en catamarans te huren. Voor een uniek avontuur gaat er niets boven een boottocht maken met dolfijnen kijken.

De natuurlijke omgeving in de buurt van de camping stelt vakantiegangers in staat om activiteiten te doen zoals paramotor, paintball, buggy, SUV of zelfs paardrijden.

Toerisme in Andalusië

Vakantiegangers zullen genieten van hun verblijf om de must-see sites van de regio te ontdekken. De stad Benahavis ligt op slechts 20 km afstand en nodigt bezoekers uit om te genieten van een feestelijke sfeer en een gerenommeerde gastronomie met een groot aantal restaurants. In slechts 30 minuten hebben vakantiegangers de mogelijkheid om Gibraltar te bereiken en deze beroemde rots te bewonderen.

Campings in de buurt

Populairste steden