Een merk easyvoyage

Camping La Corona

La Corona Costa Dorada - Cambrils visuel 1/1

Hoogtepunten

  • Het waterpark :

    Zwembad,

    Waterglijbanen

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping La Corona op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 15/03

  • Sluitingsdatum: 20/10

  • Surface-camping : 8 ha


Know-All-About-Camping

Camping La Corona ligt aan de Costa Dorada in Catalonië. Deze familiecamping in Spanje biedt huurbungalows en glamping-tenten in een bevoorrechte omgeving.

Kamperen met waterpark aan de Costa Dorada

Camping La Corona, ideaal gelegen in Catalonië aan de Costa Dorada, geniet van een uitzonderlijk klimaat waar vakantiegangers zeker van zullen genieten dankzij de prachtige waterruimte die voor hen beschikbaar is. Op het terrein zijn twee zwembaden aanwezig, waaronder een grote die geschikt is voor de volwassenen en de oudere kinderen. In het royale gedeelte van dit zwembad kunt u zwemmen, plezier maken of in alle rust drijven. Het andere zwembad op Camping La Corona is een zwembad voor kinderen tot 5 jaar oud. De geringe diepte van deze laatste is perfect om plezier en veiligheid voor de kleintjes te garanderen. In het hoogseizoen worden er door het team van de camping veel activiteiten en wateractiviteiten georganiseerd die plezier bieden met verschillende opblaasbare uitrustingen die jong en oud zullen bekoren. Aan de rand van het water zorgt een aangenaam gras met palmbomen voor pure momenten van nietsdoen.

Familiecamping aan de Costa Dorada met restaurant

Direct naast het zwembad zullen vakantiegangers de aanwezigheid van een bar-restaurant waarderen. De laatste heeft een terras met vier structuren: de bar, het restaurant, de gletsjer en de chill-out ruimte die zoete zomeravonden biedt rond verschillende cocktails. In het restaurant worden specialiteiten met gegrild vlees en vis uit Cambrils aangeboden, evenals tapas en broodjes. Voetbalfans zullen dol zijn op het gebruik van een scherm met projector om live wedstrijden te kijken. Tijdens hun verblijf op Camping La Corona kunnen vakantiegangers ook genieten van activiteiten, shows en wijnproeverijen die in het restaurant worden georganiseerd.

Glampingvakanties aan de Costa Dorada

Wilt u een glampingvakantie in Catalonië? Camping La Corona biedt gehuurde tenten voor maximaal 4 personen. Deze glampingaccommodaties van 25 m2 bieden een perfect compromis tussen het plezier van kamperen en het comfort van de bungalow.

Campings in de buurt

Populairste steden