Een merk easyvoyage

Camping Àmfora D'arcs

Camping Àmfora D'arcs Costa Dorada - Vinyols in els Arcs visuel 1/1

Hoogtepunten

  • Goede geografische ligging :

    Zee < 1 km

  • Het waterpark :

    Zwembad

  • De kinderclub :

    Kinderclub,

    Child-animations

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Àmfora D'arcs op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 01/02

  • Sluitingsdatum: 31/12

  • Aantal Staanplaatsen: 500


Know-All-About-Camping

De camping Àmfora d'Arcs is gelegen in de prachtige regio Costa Dorada in Spanje en nodigt uit tot het doorbrengen van uitzonderlijke familievakanties. Naast de aangename campings, biedt de accommodatie verhuur van bungalows.

Kamperen met waterpark aan de Costa Dorada

Het is in een unieke omgeving aan de Costa Dorada dat vakantiegangers kunnen genieten van het plezier van zwemmen met familie of vrienden. De camping Àmfora d'Arcs nodigt zijn gasten uit om te genieten van een grote ruimte met buitenzwembaden. Een groot zwembad is aanwezig en zal plezier hebben evenals lengtes. De kinderen zullen blij zijn om te kunnen profiteren van de aanwezigheid van twee zwembaden die zijn aangepast aan hun kleine formaat en waarmee ze zich kunnen vermaken en zichzelf kunnen verfrissen zoveel ze willen. Het hele watergebied is groen, omgeven door palmbomen en baadt in de zachte hitte van de Costa Dorada-zon. Deze bevoorrechte zon zal liefhebbers van nietsdoen verrassen die kunnen ontspannen en genieten van hun vakantie in Spanje.

Familiecamping in Spanje met animaties

Vakantiegangers zullen zich nooit vervelen tijdens hun verblijf op camping Àmfora d'Arcs. Ongeacht hun leeftijd, elke vakantieganger kan genieten van een amusementsprogramma dat hen uitnodigt om ten volle van hun verblijf te genieten. Kinderen van 4 tot 8 jaar oud zullen lid worden van de mini-club die leuke activiteiten en creatieve workshops biedt. De max club voor 8-12 jarigen nodigt kinderen uit om te genieten van speelse en sportieve programma's aangepast aan hun leeftijd, terwijl tieners hun eigen club hebben. Er is een volwassenclub met sportactiviteiten en een fitnessclub voor volwassenen.

Gezinsvakantie aan de Costa Dorada

Door op camping campsitemfora d'Arcs te verblijven, zullen vakantiegangers de Costa Dorada als gezin ontdekken. Pretparken zijn talrijk en zullen jong en oud verrukken, waaronder de beroemde Port Aventura.

Campings in de buurt

Populairste steden