Camping La Rueda

La Rueda Catalonië - Kubussen visuel 1/3
La Rueda Catalonië - Kubussen visuel 2/3
La Rueda Catalonië - Kubussen visuel 3/3

Hoogtepunten

  • Uitstekende geografische ligging :

    Toegang zee

  • Het waterpark :

    Zwembad

  • De kinderclub :

    Child-animations

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping La Rueda op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 23/06

  • Sluitingsdatum: 11/09

  • Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
  • Locations-number-locatif 40

  • Surface-camping : 6 ha


Know-All-About-Camping

Camping La Rueda is een familiecamping aan zee gelegen in Cubelles in de provincie Barcelona in Catalonië.

Kamperen in Barcelona met zwembad

Naast de toplocatie in de provincie Barcelona, biedt Camping La Rueda haar gasten kwaliteitsdiensten binnen de muren. Inderdaad, op de camping La Rueda heeft het hele gezin de zekerheid om heel goede momenten tussen ontspanning en plezier door te brengen. Een groot zwembad staat ter beschikking van vakantiegangers die elkaar kunnen ontmoeten om af te koelen, zwemmen, plezier te hebben of gewoon te ontspannen. Dit semi-olympische zwembad van 12x25 m staat onder toezicht van een professionele badmeester. Tijdens hun verblijf kunnen zij die willen deelnemen aan aquarobicsessies die door het team van Camping La Rueda in het zwembad worden aangeboden. Na een verfrissende duik gaat er niets boven zonnebaden op een van de ligstoelen rond het zwembad.

Kamperen voeten in het water in Catalonië

Wilt u een kampeervakantie doorbrengen in het water in Barcelona? Camping La Rueda is hiervoor de ideale plek. Inderdaad, de locatie van keuze in Cubelles in de provincie Barcelona stelt kampeerders in staat om de zee in een mum van tijd te bereiken. De kinderen zullen blij zijn om in het fijne zand te kunnen spelen terwijl de ouders rusten en profiteren van het bevoorrechte kader. Tijdens het badseizoen is een bewakingsdienst aanwezig.

Huur een bungalow aan zee in Barcelona

Door te verblijven op Camping La Rueda kunnen vakantiegangers genieten van absoluut comfort door een van de bungalows te huren die te huur zijn. Deze houten accommodaties zijn geschikt voor maximaal 6 personen en zijn volledig functioneel met volledig uitgeruste keuken, badkamer, tuin en televisie. Als koppel, met familie of vrienden, gaat er niets boven het huren van een bungalow op Camping La Rueda voor een comfortabel verblijf in de provincie Barcelona.

Campings in de buurt

Populairste steden