Een merk easyvoyage

Camping Lake Caspe

Caspe

 - 

Aragon
Lake Caspe Aragon - Caspe visuel 1/3
Lake Caspe Aragon - Caspe visuel 2/3
Lake Caspe Aragon - Caspe visuel 3/3

Hoogtepunten

  • Het waterpark :

    Zwembad

  • De kinderclub :

    Kinderclub,

    Child-animations

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Lake Caspe op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 03/03

  • Sluitingsdatum: 04/11

  • Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
  • Locations-number-locatif 40

  • Surface-camping : 10 ha


Know-All-About-Camping

Camping Lake Caspe ligt aan een meer in de prachtige regio Aragon in Spanje. Deze familiecamping belooft onvergetelijke vakanties voor jong en oud.

Kamperen in Aragon met buitenzwembad

De geneugten van het zwemmen zijn op de ontmoetingsplaats op Camping Lake Caspe, die zijn gasten uitnodigt om te komen genieten van het prachtige zwembad dat het tot hun beschikking stelt. Dit grote verfrissende zwembad verzamelt alle vakantiegangers amateurs van baden en nietsdoen. Terwijl de kinderen plezier hebben, kunnen de ouders baantjes trekken of ontspannen in warm water. Rondom het grote zwembad kunnen vakantiegangers genieten van een groot grasveld dat ideaal is om te loungen en te genieten van heerlijk zonnen. Dit groene zwembad heeft ook een ondiep peuterbad waarmee jongere kinderen zich kunnen vermaken en afkoelen met maximale veiligheid.

Kampeervakanties aan een meer in Spanje

Naast het zwembad, zullen vakantiegangers genieten van de ideale locatie van Camping Lake Caspe tegenover de dam Mequinenza om te genieten van de geneugten van het water. Vlak voor de camping kunnen vakantiegangers profiteren van deze grote hoeveelheid water die geschikt is om te zwemmen, maar ook voor verschillende nautische activiteiten zoals vissen, kanoën, zeilen, windsurfen, jetskiën of zelfs vissen. waterskiën. Deze bevoorrechte locatie aan het meer zorgt ervoor dat vakantiegangers die op Camping Lake Caspe verblijven genieten van een vakantie vol activiteiten, allemaal in een uitzonderlijke omgeving.

Familie camping in Spanje

Het hele gezin zal blij zijn om op Camping Lake Caspe te verblijven. Naast de gezinsvriendelijke sfeer biedt Camping Lake Caspe een scala aan recreatieve voorzieningen. Een mooie speeltuin is aanwezig voor de jongsten en iedereen kan goede tijden doorbrengen rond een tafelvoetbal of tafeltennistafel.

Huur een bungalow aan het meer in Spanje

Camping Lake Caspe nodigt u uit voor een comfortabel verblijf in Aragon. Inderdaad, degenen die dat wensen, kunnen genieten van een bungalowverhuur om het comfort van thuis te vinden in een bevoorrechte omgeving. Er gaat niets boven het huren van een bungalow aan het meer in Spanje om een geslaagde vakantie te garanderen.

Campings in de buurt

Populairste steden