Een merk easyvoyage

Camping Las Catalinas

Las Catalinas Extremadura - Riolobos visuel 1/8
Las Catalinas Extremadura - Riolobos visuel 2/8
Las Catalinas Extremadura - Riolobos visuel 3/8
Las Catalinas Extremadura - Riolobos visuel 4/8
Las Catalinas Extremadura - Riolobos visuel 5/8
Las Catalinas Extremadura - Riolobos visuel 6/8
Las Catalinas Extremadura - Riolobos visuel 7/8
Las Catalinas Extremadura - Riolobos visuel 8/8

Hoogtepunten

  • Het waterpark :

    Zwembad

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Las Catalinas op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping


Know-All-About-Camping

De camping Las Catalinas is gelegen in Spanje en nodigt uit om een vakantie door te brengen met familie of stel.

Kamperen in Spanje met zwembad en kinderbad

De hele familie zal kunnen genieten van de geneugten van zwemmen op de camping Las Catalinas, omdat het zijn gasten een buitenruimte biedt die is gewijd aan de geneugten van zwemmen. Vanaf hun camping kunnen vakantiegangers genieten van het grote buitenzwembad, dat erg verfrissend is en daarom ideaal om te genieten van een vakantie in Spanje. Met het grote zwembad is een peuterbad, perfect voor het plezier en de veiligheid van jonge kinderen dankzij de ondiepe diepte; Rondom de zwembaden zullen vakantiegangers de aanwezigheid van gras waarderen, waarop het heel aangenaam zal zijn om te liggen en te genieten van momenten van pure ontspanning.

Natuurvakanties in Spanje

Door op de camping Las Catalinas te verblijven, kunnen vakantiegangers een rijke en ontspannende regio ontdekken. Liefhebbers van mooie wandelingen kunnen het pad van Saint-Jacques volgen via de Plata Caceres Nord. Vakantiegangers kunnen gaan fietsen en wandelen en dezelfde paden nemen als de Romeinen in het verleden. Natuurliefhebbers zullen het natuurpark Monfragüe zeker bezoeken.

Tijdens het verblijf is het mogelijk om emblematische steden zoals Coria, Plasencia, Caceres, Trujillo, Galisteo en vele anderen te bezoeken.

Bungalowverhuur in Spanje

Als u op de camping Las Catalinas verblijft, kunnen vakantiegangers kiezen voor totaal comfort door een van de beschikbare bungalows te huren. Deze huuraccommodaties variëren van 2 tot 6 personen en zijn perfect voor zowel koppels als gezinnen. Volledig uitgerust, zullen deze bungalows het comfort van thuis vinden in een bevoorrechte omgeving.

Campings in de buurt

Populairste steden