Een merk easyvoyage

Camping Monfragüe

Monfragüe Extremadura - Malpartida de Plasencia visuel 1/2
Monfragüe Extremadura - Malpartida de Plasencia visuel 2/2

Hoogtepunten

  • Het waterpark :

    Zwembad

  • De kinderclub :

    Child-animations

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Monfragüe op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Locations-number-locatif 18

  • Surface-camping : 5 ha


Know-All-About-Camping

Camping Monfragüe ligt in de regio Extremadura in Spanje. Deze familiecamping zal vakantiegangers verrukken die op zoek zijn naar de natuur die willen genieten van een rustige omgeving. In het gebied kunnen vogelaars hun passie uitleven en vele soorten observeren in hun natuurlijke omgeving.

Familiecamping in Extremadura met zwembad

Camping Monfragüe nodigt zijn gasten uit voor een geweldige tijd dankzij het grote buitenzwembad dat het biedt. Dit ruime en verfrissende buitenzwembad is ideaal om te ontspannen op warme Spaanse dagen. Op elk moment kunnen jong en oud een duik nemen, zwemmen, plezier hebben en ontspannen. Peuters kunnen zelfs spelen in het kinderbad dat voor hen beschikbaar is, ondiep en daarom aangepast aan hun veiligheid. Aan de rand van het zwembad nodigen grasrijke gebieden in de schaduw van grote bomen u uit om te genieten van momenten van pure ontspanning.

Sportvakanties in Spanje

Sportliefhebbers zullen blij zijn om op Camping Monfragüe te verblijven, waar ze kunnen genieten van het gebruik van een tennisbaan, een basketbalveld en een voetbalzaal.

Gastronomische vakantie in Spanje

Camping Monfragüe belooft het plezier van de smaakpapillen aan haar klanten. Met een eigen restaurant kunnen vakantiegangers comfortabel zitten en genieten van gerechten van hoge kwaliteit. Het restaurant van camping Monfragüe is gespecialiseerd in gebraden vlees in de houtoven en biedt geroosterd speenvarken, stoofpot van konijn of wild en andere typische delicatessen uit de regio.

Huur een bungalow in het zuidwesten van Spanje

Tijdens hun verblijf in Extremadura op Camping Monfragüe kunnen vakantiegangers genieten van het absolute comfort van de huurbungalows. Deze accommodaties zijn geschikt voor 4 personen en hebben een ingerichte keuken, een woonkamer en een badkamer.

Campings in de buurt

Populairste steden