Een merk easyvoyage

Camping Maceira

Maceira Galicië - Covelo visuel 1/8
Maceira Galicië - Covelo visuel 2/8
Maceira Galicië - Covelo visuel 3/8
Maceira Galicië - Covelo visuel 4/8
Maceira Galicië - Covelo visuel 5/8
Maceira Galicië - Covelo visuel 6/8
Maceira Galicië - Covelo visuel 7/8
Maceira Galicië - Covelo visuel 8/8

Hoogtepunten

  • Het waterpark :

    Zwembad,

    Sauna

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Maceira op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 08/04

  • Sluitingsdatum: 15/10

  • Locations-number-locatif 14


Know-All-About-Camping

Voor een geslaagde bergkampeervakantie in Spanje kiest niets liever voor Camping Maceira. Deze camping nodigt u uit om te genieten van een bevoorrechte omgeving aan de oevers van de rivier met dezelfde naam.

Kamperen met panoramisch zwembad in Spanje

Wilt u een vakantie doorbrengen in Spanje onder het teken van zwemmen en nietsdoen? Camping Maceira zal de ideale plek zijn omdat het zijn gasten de mogelijkheid biedt om te genieten van de aanwezigheid van een prachtig panoramisch zwembad. Dit buitenzwembad nodigt u uit om af te koelen en te zwemmen terwijl u geniet van een duidelijk zicht op de omliggende natuur en bergen. Comfortabele ligstoelen begeleiden dit grote panoramische zwembad en laten u genieten van de zachtheid van de Spaanse zon.

Kamperen met wellnessruimte in Spanje

Tijdens hun verblijf op Camping Maceira kunnen vakantiegangers de ware betekenis van het woord welzijn kennen. Een ruimte gewijd aan de ontspanning is inderdaad aanwezig en stelt voor aan diegenen die wensen te kunnen profiteren van zeer bevoorrechte momenten. In het wellnesscentrum van Camping Maceira kunt u in een aangenaam bubbelbad duiken en genieten van alle deugden. Een sauna is ook beschikbaar en is perfect voor het verwijderen van gifstoffen terwijl u ontspant. Dankzij deze ruimte die door Camping Maceira beschikbaar wordt gesteld, kunnen vakantiegangers een echt wellnessverblijf in Spanje doorbrengen.

Actieve vakanties in Galicië

Activiteiten worden niet gemist voor vakantiegangers die op Camping Maceira verblijven. Ze kunnen inderdaad genieten van een omgeving die bevorderlijk is voor verschillende activiteiten, zoals wandelen of mountainbiken. De kinderen zullen dol zijn op Kart kunnen trappen en genieten van de aanwezigheid van een circuit met signalen.

Huur een bungalow in Galicië

Op Camping Maceira is het mogelijk voor vakantiegangers die absoluut comfort willen genieten door te kiezen voor de verhuur van een volledig uitgeruste bungalow. De bungalows die door Camping Maceira worden aangeboden, zijn geschikt voor 2 tot 6 personen, afhankelijk van het model. Ze zijn perfect voor een verblijf in koppel of gezin.

Campings in de buurt

Populairste steden