Camping Sanxenxo : De gids 9 Campingplätze zum Vergleichen

Camping Sanxenxo : De gids - 3 campings à comparer

Camping Paxariñas Galicië - Sanxenxo visuel 1/3
Camping Paxariñas Galicië - Sanxenxo visuel 2/3
Camping Paxariñas Galicië - Sanxenxo visuel 3/3
Camping Paxariñas Galicië - Sanxenxo visuel 1/3
Camping Paxariñas Galicië - Sanxenxo visuel 2/3
Camping Paxariñas Galicië - Sanxenxo visuel 3/3

Toegang zee Wifi Restaurant

Camping Paxariñas ligt aan zee, direct aan het gelijknamige strand en nodigt uit tot een ontspannen en vriendelijk verblijf in de provincie Pontevedra in Spanje. Rustige camping met je voeten in het water in Spanje Wilt u een kampeervakantie aan zee in Spanje doorbrengen? Camping Paxariñas is hiervoor de ideale plek. Camping Paxariñas ligt in een bevoorrechte omgeving aan zee en nodigt u uit voor onvergetelijke ontspannen dagen terwijl u geniet van een uitzonderlijk uitzicht in een warme sfeer. Gelegen tussen de stranden van Paxarinas en Montalvo, zullen vakantiegangers verwend worden met een keuze uit twee stranden waarvan de kwaliteit hen heeft verdiend om de Blauwe Vlag te dragen. Vanaf Camping Paxariñas kunnen kampeerders genieten van het strand en de zon voor verschillende wateractiviteiten, zoals zeilen, vissen, surfen of duiken. De bevoorrechte ligging van Camping Paxariñas, tussen de natuur en de kust, maakt het mogelijk voor diegenen die willen vertrekken voor excursies naar stranden, havens, zeereizen op catamarans of het aquarium ontdekken. O Grove. Inderdaad, de regio is vol met gevarieerde activiteiten die jong en oud zullen verrukken, sportliefhebbers en liefhebbers van nietsdoen. De smaakpapillen zullen genieten van het eten van vis, zeevruchten en kwaliteitswijnen. Familiecamping aan zee met speeltuin Camping Paxariñas doet er alles aan om ervoor te zorgen dat het hele gezin van een vakantie in Spanje geniet. Voor de jongere gasten is er een buitenspeeltuin waar ze zich als een gek kunnen vermaken terwijl ze genieten van een adembenemend uitzicht op de zee. Een ping-pong gebied is ook beschikbaar voor toeristen die zal momenten van plezier en gezelligheid kunnen doorbrengen. Huur een bungalow aan zee in Spanje Camping Paxariñas biedt vakantiegangers de mogelijkheid om een van de houten bungalows te huren. Verschillende modellen zijn aanwezig voor maximaal 7 personen. Als een paar, met familie of vrienden, belooft het verblijf comfortabel te zijn op Camping Paxariñas.

Zie de camping
Camping Cachadelos Galicië - Sanxenxo visuel 1/3
Camping Cachadelos Galicië - Sanxenxo visuel 2/3
Camping Cachadelos Galicië - Sanxenxo visuel 3/3
Sanxenxo

-

Galicië
Camping Cachadelos Galicië - Sanxenxo visuel 1/3
Camping Cachadelos Galicië - Sanxenxo visuel 2/3
Camping Cachadelos Galicië - Sanxenxo visuel 3/3

Zee < 1 km Wifi Restaurant

Camping Cachadelos is de ideale plek voor vakantiegangers die een vakantie aan zee in Galicië willen doorbrengen. Camping Cachadelos ligt aan de kust van Sanxexo in de provincie Pontevedra in Spanje en biedt een gezinsvakantie op slechts enkele minuten van de zee. Familiecamping in Galicië met groot zwembad Tijdens hun verblijf op Camping Cachadelos zullen vakantiegangers zeker genieten van het plezier van zwemmen dankzij het grote zwembad dat tot hun beschikking staat. Een enorm buitenzwembad is inderdaad aanwezig en zal zowel liefhebbers van zwemmen om baantjes trekken of vakantiegangers op zoek naar ontspanning om te ontspannen in vrede. Aan de rand van het zwembad, luieren in de zon op de ligstoelen die beschikbaar worden gesteld. Een deel in de schaduw van de bomen zal ook degenen die willen rusten en genieten van een aangename koelte. Om de kinderen te laten genieten van het plezier van zwemmen op Camping Cachadelos, heeft de camping een ondiep peuterbad dat maximale veiligheid en plezier garandeert. Ligstoelen rondom dit zwembad, zodat ouders hun kinderen kunnen bekijken terwijl ze ontspannen. Een prachtige speeltuin zorgt ervoor dat kinderen die zich tijdens het verblijf als een gek willen vermaken. Schommels, glijbanen en kleurrijke hutten, veel leuke voorzieningen wachten op u in een groene en veilige. Deze speeltuin wordt de ontmoetingsplaats van alle jonge kinderen die nieuwe vrienden willen maken en vertrekken met herinneringen vol van het hoofd. Huur een houten hut aan de kust in Spanje Voor een comfortabel kampeerverblijf gaat er niets boven het kiezen van een van de houten hutten die Camping Cachadelos voorstelt. Verschillende modellen zijn beschikbaar en bieden 1, 2 of 3 slaapkamers te huur. Een zithoek is aanwezig evenals een keuken en een badkamer. Een aangenaam terras belooft goede tijden met familie of vrienden.

Zie de camping
Camping Monte Cabo Galicië - Sanxenxo visuel 1/1
Sanxenxo

-

Galicië
Camping Monte Cabo Galicië - Sanxenxo visuel 1/1

Toegang zee Wifi

Camping Monte Cabo ligt in Sanxexo in de regio Galicië in Spanje. Deze camping aan de kust nodigt u uit om te genieten van de rust van de Spaanse kust, te ontspannen met de golven en ontdek de zoetheid van het leven aangenamer. Kamperen aan de kust in Sanxexo Door te verblijven op Camping Monte Cabo kunnen vakantiegangers genieten van een toplocatie aan de kust van Sanxexo in Spanje. Sanxexo is de hoofdstad van het toerisme van Rias Baixas en vakantiegangers zullen plaatsen om te ontdekken niet missen. Dit voormalige kleine vissersdorp is tegenwoordig een Mekka van het Galicische toerisme. Vakantiegangers kunnen genieten van Lanzada Beach, 4 km lang en eigendom van O Grove en Sanxexo. De moderniteit van Sanxexo contrasteert met de authenticiteit van het vissersdistrict. Door te verblijven op Camping Monte Cabo kunnen vakantiegangers zeker genieten van alle geneugten van de Spaanse kust. Huur een bungalow aan het strand in Galicië Camping Monte Cabo is ideaal gelegen in de regio Galicië in Spanje en biedt zijn vakantiegangers maximaal comfort dankzij de bungalows die te huur zijn. Deze accommodaties voor 6 personen hebben twee slaapkamers met tweepersoonsbedden en eenpersoonsbedden. Een badkamer is aanwezig met douche, wastafel en toilet. De eetkamer kijkt uit op een open keuken volledig uitgerust met verschillende keukengerei, magnetron, koffiezetapparaat, waterkoker en koelkast met vriesvak. Op een charmant terras kunt u genieten van momenten met vrienden of familie onder het genot van een drankje aan het einde van de dag. Door te kiezen voor een van de bungalows die worden aangeboden door Camping Monte Cabo, zullen vakantiegangers kiezen voor comfort en zich thuis voelen in een bevoorrechte omgeving aan zee.

Zie de camping

Die meistgesuchten Städte in der Nähe von Sanxenxo

clique

Campingplatz in weniger als 5 km à Sanxenxo

Camping Baltar Galicië - Portonovo visuel 1/3
Camping Baltar Galicië - Portonovo visuel 2/3
Camping Baltar Galicië - Portonovo visuel 3/3
Portonovo

-

Galicië
Camping Baltar Galicië - Portonovo visuel 1/3
Camping Baltar Galicië - Portonovo visuel 2/3
Camping Baltar Galicië - Portonovo visuel 3/3

Toegang zee Waterglijbaan Wifi Restaurant

Camping Baltar is een familiecamping in Portonovo in de regio Galicië. Familiecamping in Spanje met waterpark De hele familie wordt veroverd door Camping Baltar en het prachtige watergebied dat het biedt. Inderdaad, jong en oud zullen genieten van een grote buitenruimte gewijd aan het plezier van zwemmen, spelen en ontspanning. Voor volwassenen is er een groot zwembad aanwezig waarmee u baantjes kunt trekken en kunt genieten van totale ontspanning. Aquagym-sessies worden ook aangeboden voor diegenen die willen opfrissen terwijl ze zichzelf vernieuwen. Aan de rand van het zwembad, zullen ligstoelen liefhebbers van ontspanning in alle rust laten ontspannen. Naast het grote zwembad is een ruimte gewijd aan het geluk van de jongste. Wadende zwembaden en waterglijbanen zorgen ervoor dat kinderen de hele dag plezier hebben als een gek, nieuwe vriendschappen aangaan en vertrekken met herinneringen in hun hoofd. Een speeltuin met springkussen en lentespellen brengt ook veel plezier. Kamperen in Spanje vlakbij het strand Vanaf camping Baltar krijgen vakantiegangers de kans om direct een prachtig zandstrand te bereiken. Dit laatste zorgt ervoor dat zowel kinderen plezier kunnen hebben als volwassenen kunnen ontspannen. Geniet van een zonnebad op het hete zand in Spanje, niets beters dan het ware nietsdoen kennen. Kamperen in Spanje met sportvelden Sportliefhebbers die willen genieten van hun verblijf om fit te blijven, zullen met plezier verschillende sportvelden op de Baltar Camping vinden. Tennis-, basketbal- en voetbalvelden zorgen ervoor dat je plezier kunt hebben terwijl je plezier hebt.

Zie de camping

Campingplatz in weniger als 15 km à Sanxenxo

Camping Aldán Galicië - Cangas visuel 1/2
Camping Aldán Galicië - Cangas visuel 2/2
Cangas

-

Galicië
Camping Aldán Galicië - Cangas visuel 1/2
Camping Aldán Galicië - Cangas visuel 2/2

Zee < 1 km Wifi Restaurant

Camping Aldán ligt dicht bij de zee in de gemeente Cangas do Morrazo in Spanje. Kamperen aan zee in Galicië Vakantiegangers die een vakantie in Spanje aan zee willen doorbrengen, zijn welkom op Camping Aldán. Vanwege de bevoorrechte locatie in Cangas do Morrazo, nodigt deze camping u uit om te genieten van de geneugten van de zee In een bevoorrechte omgeving kunnen kampeerders adembenemende landschappen tussen zee en bergen bewonderen. Camping Aldán kijkt uit over de Rìa de Aldan, die op 300 meter afstand ligt en bestaat uit uitzonderlijke stranden met een hoge ecologische waarde. Sommige van deze stranden hebben zelfs de blauwe vlag die de kwaliteit beloont, evenals de netheid van het strand en de wateren. Deze gekozen situatie zal vakantiegangers in staat stellen om in een mum van tijd mee te doen aan een prachtige kust waar genoegens van zwemmen en nietsdoen op het rendez-vous zijn. Camping Aldán ligt op 10 km van de Cies-eilanden, het is ook een ideaal startpunt om de bezienswaardigheden van Rias Baixas en de rest van Galicië te ontdekken. Groene camping in Spanje Natuurliefhebbers zullen gefascineerd raken door de kampeerplaatsen die worden aangeboden door Camping Aldán. Ze worden beschermd door overvloedige vegetatie en inheemse bomen. Deze weelderige vegetatie creëert een natuurlijke en ontspannen sfeer die een echt gevoel van welzijn zal brengen. Familie camping aan zee in Spanje Naast de bevoorrechte locatie aan de Spaanse kust, biedt Camping Aldán haar gasten veel plezier. Een breed scala aan sportieve activiteiten, shows en een familiale sfeer zullen ervoor zorgen dat kampeerders met volledige herinneringen vertrekken.

Zie de camping
Camping Playa Paisaxe II Galicië - O Grove visuel 1/2
Camping Playa Paisaxe II Galicië - O Grove visuel 2/2
O Grove

-

Galicië
Camping Playa Paisaxe II Galicië - O Grove visuel 1/2
Camping Playa Paisaxe II Galicië - O Grove visuel 2/2

Toegang zee Wifi Restaurant Jacuzzi

Camping Playa Paisaxe II ligt in het hart van de Rias Baixas aan zee en nodigt u uit voor een gezinsvakantie dicht bij de zee. Familiecamping in Spanje met zwembad en jacuzzi De ontspanning, het spel en het zwemmen zullen plaatsvinden op de rendez-vous op Camping Playa Paisaxe II, die het hele gezin voorstelt om te profiteren van de aanwezigheid van een uitstekende waterruimte. Op het terrein kunnen zowel kinderen als volwassenen zwemmen in het grote buitenzwembad dat beschikbaar is. In dit zwembad kunnen vakantiegangers genieten van baantjes, plezier hebben en zich ontspannen. Met het grote zwembad is een bubbelbad dat ervoor zorgt dat u zeer ontspannende momenten kunt doorbrengen. De aanwezigheid van een zwembad op Camping Playa Paisaxe II zal diegenen toelaten die willen deelnemen aan verschillende animatieprogramma's, waaronder aqua-zumba lessen. Rond het zwembad kunnen liefhebbers van nietsdoen ontspannen op de ligstoelen die beschikbaar zijn. Niets beter dan afwisselend zwemmen en zonnebaden om volop te genieten van uw vakantie in Spanje. Kamperen aan zee in Spanje Vanaf camping Playa Paisaxe II kunnen vakantiegangers genieten van een toplocatie aan de kust van Rias Baixas. Binnen de kortste keren is het mogelijk om het strand van La Lanzada te bereiken, het beroemdste stuk zand van O Grove. Deze kleine hoek van het paradijs biedt uitzonderlijke landschappen tussen weelderige natuur en baaien, allemaal in de buurt van het prachtige strand van Area Grande. Vakantiegangers kunnen ook genieten van hun verblijf in het Nationaal Park van de Atlantische eilanden van Galicië. Dit nationale park bestaat uit de archipels van Salvora, Ons, Cortegada en Cìes. Adembenemende zeebodems en een rijk ecosysteem zullen de gelukkigen verbazen die vertrekken om ze te ontdekken. Huur een bungalow aan zee in Galicië Voor een comfortabel verblijf in de zee in Spanje gaat er niets boven het huren van een van de bungalows die worden aangeboden door Camping Playa Paisaxe II. Deze huuraccommodaties aan het strand beschikken over slaapkamers, een eigen badkamer, een volledig uitgeruste keuken en een terras.

Zie de camping
Camping Limens Galicië - Cangas visuel 1/2
Camping Limens Galicië - Cangas visuel 2/2
Cangas

-

Galicië
Camping Limens Galicië - Cangas visuel 1/2
Camping Limens Galicië - Cangas visuel 2/2

Toegang zee Wifi

Camping Limens ligt aan zee in Cangas in de prachtige regio Galicië in Spanje. Kamperen aan zee in Galicië Camping Limens is de ideale vakantiebestemming voor diegenen die een kampeervakantie in de zee in Spanje willen doorbrengen. Camping Limens ligt inderdaad dicht bij het gelijknamige strand. Dit prachtige zandstrand, uitgestrekt en wild, zal alle liefhebbers van prachtige landschappen verrassen. Het strand van Limens wordt omgeven door weelderige vegetatie en nodigt het hele gezin uit om speciale momenten door te brengen. Kinderen zullen plezier hebben op het zand terwijl volwassenen ontspannen tussen het zwemmen door. De kwaliteit en netheid van dit strand hebben hem de Blauwe Vlag opgeleverd. Wat een vreugde is het om vanaf Camping Limens een prachtig zandstrand te bereiken en te genieten van het plezier van zwemmen en nietsdoen. Met de keuze van Camping Limens kunnen vakantiegangers ook de Cies-eilanden bereiken, die op slechts 10 km afstand liggen. Door te verblijven aan zee op Camping Limens, zullen vakantiegangers geen activiteiten missen om te oefenen. Het zal mogelijk zijn om te gaan zeilen, windsurfen, kanoën of duiken. Huur een bungalow aan zee in Galicië Door te verblijven in de prachtige regio Galicië op de Camping Limens, kunnen vakantiegangers genieten van comfort thuis. Bungalows zijn inderdaad te huur. Deze accommodaties beschikken over alle nodige comfort met slaapkamers, eetkamer, keuken en badkamer. Als koppel, met familie of vrienden, gaat er niets boven het huren van een van de bungalows aangeboden door Camping Limens voor een aangenaam verblijf aan zee in Spanje.

Zie de camping
Cangas Galicië - Cangas visuel 1/1
Cangas

-

Galicië
Cangas Galicië - Cangas visuel 1/1

Toegang zee Wifi Restaurant

Camping Cangas is gelegen in de Spaanse regio Galicië, in een prachtige omgeving aan zee, een kader van keuze en kwaliteitsdiensten maken Camping Cangas een zeer aangename plek om een kampeervakantie aan de Spaanse kust door te brengen. Camping met uitzicht op zee in Galicië Camping Cangas ligt aan de kust in de prachtige Spaanse regio Galicië en biedt zijn gasten een ideale locatie. Direct voor de camping is het mogelijk om een prachtig zandstrand te bereiken, omgeven door groen en het gevoel te hebben afgesneden te zijn van de rest van de wereld. Het spel is op het rendez-vous voor de kinderen die zich op het zand en aan de rand van het water kunnen vermaken dankzij een ondiepe diepte van enkele meters. Zwemmers kunnen afkoelen in een kalme en kristalheldere zee om zich te koesteren in de Spaanse zon. Zodra je wakker wordt, gaat er niets boven een duik nemen en de dag goed beginnen en 's nachts, het is leuk om af te spreken met vrienden of familie en te genieten van deze idyllische omgeving. Ga voor een verblijf in het water in Spanje naar Camping Cangas! Ontdek Galicië tijdens zijn kampeervakanties Van de Camping Cangas, vakantiegangers die dat wensen, kunnen vertrekken naar de ontdekking van onvermijdelijke plaatsen die de charme van het gebied maken. Het is mogelijk om de Cies-eilanden, het eiland Ons, Monte Facho en Molinos de A Fraga te bezoeken. De stad Pontevedra zal ook toegankelijk zijn voor liefhebbers van toerisme. Kamperen in Galicië met restaurant Tijdens hun verblijf op Camping Cangas kunnen vakantiegangers genieten van de aanwezigheid van een restaurant. In de eetkamer en op het terras kunt u genieten van goede maaltijden met familie en vrienden. Kampeerders die dat wensen, kunnen ook afhaalmaaltijden bestellen.

Zie de camping

Campingplatz in weniger als 20 km à Sanxenxo

Camping Playa Paisaxe I Galicië - Vilanova de Arousa visuel 1/3
Camping Playa Paisaxe I Galicië - Vilanova de Arousa visuel 2/3
Camping Playa Paisaxe I Galicië - Vilanova de Arousa visuel 3/3
Vilanova de Arousa

-

Galicië
Camping Playa Paisaxe I Galicië - Vilanova de Arousa visuel 1/3
Camping Playa Paisaxe I Galicië - Vilanova de Arousa visuel 2/3
Camping Playa Paisaxe I Galicië - Vilanova de Arousa visuel 3/3

Toegang zee Wifi Restaurant Jacuzzi

Wilt u een kampeervakantie doorbrengen aan de kust van Rias Baixas in Spanje? Welkom bij Camping Playa Paisaxe I, die voorstelt om een droomvakantie door te brengen, op een site zoals in een bungalow. Kamperen aan de kust in Galicië met zwembad Vakantiegangers zullen genieten van de geneugten van zwemmen op Camping Playa Paisaxe I. De familie heeft een grote buitenruimte met een zwembad waar u kunt zwemmen en ontspannen. De ingang van het zwembad is erg ondiep, zodat kinderen ook kunnen genieten en plezier hebben op warme Spaanse dagen. Veel ligstoelen rondom het zwembad en laten alle liefhebbers van nietsdoen ontspannen en genieten van echte momenten van ontspanning. Zowel jong als oud zullen gefascineerd zijn door het zwembad, evenals de aquaerobe en aqua zumba-lessen aangeboden door dynamische animators. Kamperen in Spanje met jacuzzi's Op Camping Playa Paisaxe I, naast het zwembad, kunnen vakantiegangers genieten van de aanwezigheid van twee buitenjacuzzi met hydromassage en bubbels. Deze bubbelbaden zijn geschikt voor maximaal 12 personen en zijn perfect voor het ervaren van echte momenten van ontspanning. Kamperen aan zee aan de kust van Rias Baixas Dankzij de locatie van Camping Playa Paisaxe I kunnen vakantiegangers in een mum van tijd het strand van O Terròn bereiken, dat ongetwijfeld het meest beroemde zandstrand van de regio is. Kamperen met restaurant aan de Spaanse kust De meest fijnproevers zullen blij zijn te weten dat Camping Playa Paisaxe I een restaurant binnen de muren heeft. De laatste biedt heerlijke gerechten op basis van Galicische specialiteiten, zelfgemaakte pizza's, à la carte maaltijden en afhaalmaaltijden. Al deze goede gerechten zullen worden genoten in een vriendelijke sfeer terwijl u geniet van het uitzicht op het zwembad en de jacuzzi's. Vakantiegangers die hun eigen barbecue willen maken, zullen genieten van een aangewezen gebied.

Zie de camping

Campingplatz in weniger als 25 km à Sanxenxo

Playa Samil Galicië - Vigo visuel 1/1
Vigo

-

Galicië
Playa Samil Galicië - Vigo visuel 1/1

Toegang zee Wifi Restaurant

Camping Playa Samil ligt aan het strand met dezelfde naam in de stad Vigo in Galicië. Deze camping aan het water in het noordwesten van Spanje is de ideale vakantiebestemming voor kampeerders die willen genieten van het plezier van het water. Kamperen voeten in water in Galicië Wilt u een vakantie aan zee in Noord-Spanje doorbrengen? Camping Playa Samil is hiervoor de ideale plek dankzij de gekozen locatie op het strand met dezelfde naam. Direct vanaf de camping hebben vakantiegangers de kans om direct een prachtig zandstrand te bereiken. Terwijl de kinderen zich vermaken op het zand, zullen de ouders niet nalaten te genieten van het genieten van zeer aangenaam zonnen. De zomerse hitte nodigt uit om te genieten van de koelte van het water en Camping Playa Samil is hiervoor het ideale startpunt. Naast het strand, is het gebied waar Camping Playa Samil ligt vol met activiteiten en diensten die geschikt zijn voor het hele gezin. Sportliefhebbers kunnen sportfaciliteiten vinden en afwisselen tussen sportsessies en verfrissend zwemmen. Kinderen hebben toegang tot parken en zwembaden waarmee ze zich als een gek kunnen vermaken. Discotheken zijn toegankelijk en dankzij de nabijheid van de zee kunnen vissen, zeilen en verschillende watersporten worden beoefend. Sport, ontspanning en plezier zijn de sleutelwoorden tijdens een verblijf op Camping Playa Samil. Huur een stacaravan aan zee in Galicië Wilt u genieten van deze prachtige ligging aan zee in Galicië terwijl u geniet van absoluut comfort? Om dit niet eenvoudiger te maken, biedt Camping Playa Samil het huren van volledig uitgeruste stacaravans, huuraccommodaties beloven uitzonderlijke vakanties als stel, familie of vrienden.

Zie de camping

Campingplatz in weniger als 27 km à Sanxenxo

Camping Río Ulla Galicië - Villagarcia de Arosa visuel 1/1
Villagarcia de Arosa

-

Galicië
Camping Río Ulla Galicië - Villagarcia de Arosa visuel 1/1

Toegang zee Wifi Restaurant

Camping Río Ulla ligt in de provincie Pontevedra in Spanje en nodigt uit voor een gezinsvakantie aan zee. Familiecamping met zwembad aan de kust in Galicië De hele familie kan genieten van de geneugten van water op Camping Río Ulla. Deze familiecamping is inderdaad voor iedereen beschikbaar en heeft een uitstekende buitenruimte met een verfrissend zwembad. In dit aangename zwembad kunnen zwemliefhebbers baantjes trekken, kinderen kunnen zich vermaken en diegenen die willen, kunnen gewoon ontspannen en genieten van het water. Aan de rand zijn ligstoelen en parasols beschikbaar voor vakantiegangers die in alle rust kunnen ontspannen. Voor de jongste kinderen is een kinderbad aanwezig. Dit kleine zwembad, dankzij de geringe diepte, zorgt voor maximale veiligheid voor de jongste kinderen. Een waterglijbaan is aanwezig met het kinderbad en zal kinderen verrukken. Rustige camping met je voeten in het water in Spanje Verblijf op Camping Río Ulla, vakantiegangers zullen genieten van een toplocatie met uitzicht op een prachtig zandstrand. Dit prachtige strand wordt de ontmoetingsplaats voor alle liefhebbers van ontspanning, prachtige landschappen en watersporten. Windsurflessen en kitesurflessen zijn beschikbaar. Vakantiegangers kunnen op elk moment vanaf hun camping of huuraccommodatie op Camping Río Ulla een prachtig strand bereiken dat perfect is voor kampeervakanties aan de kust in Spanje. Deze situatie zal ook Carril ontdekken, dat op 2 km afstand ligt en beroemd is om zijn mosselen. Vakantiegangers kunnen ook de Atlantische eilanden verkennen. Huur een bungalow aan zee in Galicië Door een bungalow te huren op Camping Río Ulla, zullen vakantiegangers zeker van alle gemakken in een unieke omgeving dicht bij de zee vinden.Deze accommodaties zijn beschikbaar in verschillende modellen en beschikken over alle benodigde apparatuur.

Zie de camping

Campingplatz in weniger als 29 km à Sanxenxo

Camping Playa America Galicië - Nigrán visuel 1/1
Nigrán

-

Galicië
Camping Playa America Galicië - Nigrán visuel 1/1

Zee < 1 km Wifi Restaurant

Camping Playa America ligt in de buurt van de zee in de provincie Pontevedra in Spanje en nodigt het hele gezin uit voor een heerlijke vakantie in een idyllische omgeving. Kamperen in Galicië met zwembad Er gaat niets boven een verblijf op een camping met zwembad in de regio Galicië om te genieten van de zoetheid van het leven in Spanje. Op Camping Playa America kunnen vakantiegangers genieten van de aanwezigheid van een buitenruimte die is gewijd aan het plezier van zwemmen en ontspanning. Een groot zwembad is beschikbaar en zal ideaal zijn om te zwemmen, plezier en rust. In de ochtend is het mogelijk om een duik in het verfrissende water te nemen en een paar rondjes te nemen om de dag met tonus te beginnen. De kinderen zijn niet vergeten, want ook zij zullen genieten van de geneugten van water dankzij de aanwezigheid van een peuterbad. Dit ondiepe zwembad is perfect aangepast aan de grootte van de kleintjes, zodat ze zich kunnen vermaken en afkoelen met maximale veiligheid. Rondom de zwembaden kunnen vakantiegangers genieten van het solarium waar het zeer aangenaam is om te ontspannen terwijl u geniet van heerlijk zonnen. Direct vanuit het zwembad kunnen vakantiegangers zich vestigen in de bar met schaduwrijk terras. Het is heel aangenaam om in een vriendelijke sfeer een koud drankje te drinken. In de tussentijd zullen sportliefhebbers zeker genieten van de sportvelden en zullen de kinderen elkaar ontmoeten op de speelplaats die tot hun beschikking staat. Vanaf Camping Playa America is het gemakkelijk om een prachtig zandstrand te bereiken. In slechts 10 minuten lopen is het een uitzonderlijk landschap dat de vakantiegangers zal kunnen ontdekken. De nabijheid van de zee zal het voor diegenen mogelijk maken om activiteiten zoals surfen en kanoën te oefenen. De omgeving zal ook zeer bevorderlijk zijn voor mooie wandelingen.

Zie de camping

Campingplatz in weniger als 31 km à Sanxenxo

Camping Bayona Playa Galicië - Baiona visuel 1/3
Camping Bayona Playa Galicië - Baiona visuel 2/3
Camping Bayona Playa Galicië - Baiona visuel 3/3
Baiona

-

Galicië
Camping Bayona Playa Galicië - Baiona visuel 1/3
Camping Bayona Playa Galicië - Baiona visuel 2/3
Camping Bayona Playa Galicië - Baiona visuel 3/3

Toegang zee Waterglijbaan Wifi Restaurant

Camping Bayona Playa is een familiecamping direct aan het strand in Baiona in de regio Galicië in Spanje. Het kamperen voeten in het water in Spanje met zwembad Fans van waterplezier zullen meer dan overwonnen worden door hun verblijf op Camping Bayona Playa. Deze laatste biedt inderdaad, terwijl hij een prachtig uitzicht op de oceaan bewondert, een buitenruimte met zwembad. Een groot zwembad nodigt uit om te baden en het heeft zelfs een waterglijbaan voor het plezier van de jongsten. Een cascade van massage nodigt uit om te ontspannen, evenals een bubbelbad, allemaal in een bevoorrechte omgeving met directe toegang tot het strand. Kamperen op het strand in Spanje Camping Bayona Playa ligt aan de kust van Galicië, op een perfecte locatie. Direct vanaf hun camping of huurbungalow krijgen vakantiegangers de kans om een prachtig zandstrand te bereiken. Dit grote gebied zal zowel kinderen die willen spelen als volwassenen die willen rusten verrukken. Een prachtig uitzicht, een zandstrand, kalm en schoon water, alle ingrediënten wachten op u om een droomvakantie in de zee in Spanje door te brengen. Bayona Playa Camping is de ideale locatie voor diegenen die verschillende wateractiviteiten willen beoefenen, zoals kajakken, stand-up paddle, surfen, windsurfen, zeilen of duiken. Vanaf camping Bayona Playa hebben vakantiegangers keuze genoeg om ten volle te genieten van hun verblijf in Galicië. De omgeving is ook ideaal om te wandelen en fietsen. Bungalowvoeten in het water in Spanje Op Camping Bayona Playa zullen vakantiegangers die op zoek zijn naar luxe en comfort zeker kiezen voor de verhuur van bungalows. Mooie designer en volledig uitgeruste accommodaties zijn te huur, allemaal met een prachtig uitzicht op de zee.Een groot terras met solarium begeleidt de bungalow, ideaal om te genieten van het uitzicht en het zachte geluid van golven en water. jodium geur.

Zie de camping

U vindt hier 3 campings in Sanxenxo en om uw vakantie door te brengen. Onze campinggidsen in Sanxenxo geeft u de mogelijkheid om de lijst van campings, prijzen, toeristische trekpleisters en essentiële toeristische plaatsen te ontdekken. Als u uw zoekopdracht uitbreidt en Galicië, ontdekt de campings in de omgeving van Sanxenxo, op - 25km.

De prijs van een stacaravan in Sanxenxo ligt tussen NaN€ en NaN€ per week. Als het strand u aantrekt en Galicië, kunt u een huuraccommodatie boeken in een van de 3 campings in Sanxenxo aan de kust. De camping comparator stelt u in staat om de beste prijs te vinden voor uw outdoor vakantie in Sanxenxo.

Hier is de identiteitskaart van de 3 campings in Sanxenxo op basis van bereik en uitrusting te vereenvoudigen.

- 3 campings in de buurt van de zee,







- 1 campings met een zwembad,

.

De prijs van de campings op Sanxenxo, van NaN€.

Aan de prijszijde kost een week kamperen op Sanxenxo in een stacaravan voor 4 personen u gemiddeld NaN€ in het hoogseizoen en NaN€ in het laagseizoen..

In mei : NaN€, In juni : NaN€, Vanaf 1-15 juli : NaN€,Vanaf 16-31 juli : NaN€, Vanaf 1-15 augustus : NaN€, Van 16-30 augustus : NaN€, In september : NaN€.

Onze camping comparator stelt u in staat om de prijzen van de kampeerreizen naar Sanxenxo te vergelijken voor een of twee weken. U kunt echter een korte kampeertocht boeken op Sanxenxo of een weekend in het laagseizoen. De gemiddelde prijs van een week op een camping met zwembad op Sanxenxo is NaN€ tijdens de zomer.

Kies een camping in Sanxenxo : praktisch advies

Om u te helpen bij de keuze van uw camping in of rond Sanxenxo, raden wij u aan de vakantieaanwijzingen te raadplegen en de geografische ligging van de campings op de kaart te bekijken en Galicië.

Wij stellen hier de lijst voor van de campings die beschikbaar zijn op Sanxenxo gerangschikt naar populariteit. Houd er bij het boeken van uw verblijf rekening mee dat u elke camping kunt vragen om Sanxenxo de locatie van uw stacaravan te kiezen. Als u op zoek bent naar rust in een van de 1 campings in Sanxenxo, vraag dan om een accommodatie ver weg van de uitgaansgelegenheden (zwembad, bar, restaurant...).

Om uw verblijf te vergemakkelijken, is de camping met de meest populaire Sanxenxo:

Camping Paxariñas
null avis

Goede aanbiedingen en promoties op campings in Sanxenxo

Een goed plan of promotie vinden op een camping op Sanxenxo wordt gemakkelijk! Wij actualiseren dagelijks alle prijzen van de verhuur van stacaravans en Galicië, gemeubileerde tenten en ongebruikelijke accommodaties. De beste campingpromotie vindt u elke dag bij Sanxenxo. Wij raden u aan om gebruik te maken van de last minute aanbiedingen en Galicië die zullen beginnen vanaf de opening van de campings eind mei. Aan de goede kant, kijk naar de evolutie van de prijzen van de grote capaciteit stacaravans, want het is vaak op dit soort verhuur dat u een interessante korting vindt voor uw vakantie bij Sanxenxo.

Wij wensen u dan ook de camping van uw dromen te vinden op Sanxenxo voor uw gezinsvakantie en Galicië!